ja bi Randaloph > Ibaka
ostalo je uredu
Chandler mjesto Booza mozda na istoku..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ne kazem ja da jeste,napisao sam da nije jos,ali bi red bio neki da ako navijaci biraju 5 igraca da od ostalih 7 budu iz preostalih PO ekipa...radije cu gledati Farieda kako zakucava nego kobija kako suta svaku druguBernardBarnjak je napisao/la:Randolph je za all stara dok faried nije. barem ne jos...
Trenutno Boozer igra miljama bolju košarku od Chandlera.Carlo je napisao/la:Chandler mora biti all-star, dakle mora. Da nisu promjenili sistem sad bi Chandler bio u prvih pet.
1 boldirano-prosla sezonaCarlo je napisao/la:Jes druže, ali Chandler je izabran za najboljeg defanzivca lige dok Boozer igra zadnjih 10 utakmica kako treba.
To ne znači da je zaboravio igrati odbranu nakon par mjeseciJHam je napisao/la:1 boldirano-prosla sezonaCarlo je napisao/la:Jes druže, ali Chandler je izabran za najboljeg defanzivca lige dok Boozer igra zadnjih 10 utakmica kako treba.
2 boldirano-ova sezona
ima razlike
ko je njemu kriv sto igra sa Melo-m i nema dovoljno loptu u rukama...all-star i jeste utakmica za slabije odbrane...zamisli da sastave dvije ekipe odbrambenih igraca,na sta bi to licilo??Carlo je napisao/la:To ne znači da je zaboravio igrati odbranu nakon par mjeseciJHam je napisao/la:1 boldirano-prosla sezonaCarlo je napisao/la:Jes druže, ali Chandler je izabran za najboljeg defanzivca lige dok Boozer igra zadnjih 10 utakmica kako treba.
2 boldirano-ova sezona
ima razlike
2. 10 utakmica
ko ti je kriv što si hejter NYKa, da je kojim slučajem u pitanju Faried vidio ja tebe kako se ovdje raspravljaš![]()
Ma kakav Faried brate, navijas za Denver i sve to, ali nije lik zasluzio nastup na All-Staru, ima najmanje 10 boljih igraca koji nisu upali na All-Star sa Zapada.JHam je napisao/la:ne kazem ja da jeste,napisao sam da nije jos,ali bi red bio neki da ako navijaci biraju 5 igraca da od ostalih 7 budu iz preostalih PO ekipa...radije cu gledati Farieda kako zakucava nego kobija kako suta svaku druguBernardBarnjak je napisao/la:Randolph je za all stara dok faried nije. barem ne jos...![]()
![]()
al zato vjerujem da ce biti u onoj rookie-sophmore il kako vec se zove
Pa taman da igra zajedno sa Radmanovicem, Brewerom i slicnim njima imao bi isto lopti, jer je takav igrac, a u zadnje vrjeme nema FELTa pa je i njegova napadacka igra losija jer nema njihovih alley-oop akcija iz pika.JHam je napisao/la:ko je njemu kriv sto igra sa Melo-m i nema dovoljno loptu u rukama...all-star i jeste utakmica za slabije odbrane...zamisli da sastave dvije ekipe odbrambenih igraca,na sta bi to licilo??
aj procitaj opet moj post...kazem da nije za All-Stara ali je sigurno dosta atraktivniji od pojedinih igraca pozvanih na isti...adriano_leite je napisao/la:Ma kakav Faried brate, navijas za Denver i sve to, ali nije lik zasluzio nastup na All-Staru, ima najmanje 10 boljih igraca koji nisu upali na All-Star sa Zapada.JHam je napisao/la:ne kazem ja da jeste,napisao sam da nije jos,ali bi red bio neki da ako navijaci biraju 5 igraca da od ostalih 7 budu iz preostalih PO ekipa...radije cu gledati Farieda kako zakucava nego kobija kako suta svaku druguBernardBarnjak je napisao/la:Randolph je za all stara dok faried nije. barem ne jos...![]()
![]()
al zato vjerujem da ce biti u onoj rookie-sophmore il kako vec se zove
Pa ima i atraktivnijih od Farieda, ali eto taj All-Star bi trebao biti krema lige, a ne neka kucanja i divljastva po terenu.JHam je napisao/la:aj procitaj opet moj post...kazem da nije za All-Stara ali je sigurno dosta atraktivniji od pojedinih igraca pozvanih na isti...adriano_leite je napisao/la: Ma kakav Faried brate, navijas za Denver i sve to, ali nije lik zasluzio nastup na All-Staru, ima najmanje 10 boljih igraca koji nisu upali na All-Star sa Zapada.
asunsao je napisao/la:all-star utakmica treba da bude malo ozbiljnija gdje se igraci trude da igraju sto atraktivnije ali ne da i pustaju igrace i da im je svejedno hoce li pobjedit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.