Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Bravo za Izeta
odlicno odigrano , valja se Papetu dobro zamisliti mislim da ga je danas Hajrovic dobro nasikiro al ono na dobar nacin ....

- JackTheStripper
- Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:Dovoljni su nam Pjanic i Besic nazad iz razloga sto kad Medunjanin igra on je nas playmaker, tj. iz odbrane lopta ide njemu u noge.
A upravo u takvoj ulozi Miralem Pjanić je najbolji, tj. ta pozicija mu najvise odgovora. Imao bi Bešića kao osigurača i mislim da je to dobitna kombinacija..Ne samo protiv Argentine nego u sve 3 tekme, a u 2. pol se uvijek može napraviti izmjena u zavinosti od rezultata..
Znači:
----------Bešić----Pjanić-----------
---Hajrović---- Miske------Lulić--
------------Džeko-------------------
Previse je tanak Pjanic za tu poziciju... Medunjanin je taj koji povezuje odbranu i napad.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Vidim, opet vas je malo ponijelo, poštujem, ali smo još uvijek veliki autsajder 15. juna na Marakani.
Možemo li nešto više od toga? Naravno da možemo, ali mnogo toga se treba poklopiti, prije svega sigurnih 15-20 minuta na početku utakmice, a kasnije će biti lakše.
Možemo li nešto više od toga? Naravno da možemo, ali mnogo toga se treba poklopiti, prije svega sigurnih 15-20 minuta na početku utakmice, a kasnije će biti lakše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pjanić na toj poziciji moze pruziti najvise, i sam je rekao da mu ta uloga najvise odgovara.JackTheStripper je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Dovoljni su nam Pjanic i Besic nazad iz razloga sto kad Medunjanin igra on je nas playmaker, tj. iz odbrane lopta ide njemu u noge.
A upravo u takvoj ulozi Miralem Pjanić je najbolji, tj. ta pozicija mu najvise odgovora. Imao bi Bešića kao osigurača i mislim da je to dobitna kombinacija..Ne samo protiv Argentine nego u sve 3 tekme, a u 2. pol se uvijek može napraviti izmjena u zavinosti od rezultata..
Znači:
----------Bešić----Pjanić-----------
---Hajrović---- Miske------Lulić--
------------Džeko-------------------
Previse je tanak Pjanic za tu poziciju... Medunjanin je taj koji povezuje odbranu i napad.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kakvu paklenu ljevicu ima momčina.
Najviše su me oduševila njegova ubacivanja s desne strane, nešto između šuta i centaršuta. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni slalom kada je nanizao nekoliko mladih nada i asistirao Višći.
Izgleda da utakmice neigranja uopće nisu ostavile traga na Izetu.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je toVirtu4l je napisao/la:Vidim, opet vas je malo ponijelo, poštujem, ali smo još uvijek veliki autsajder 15. juna na Marakani.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kad sastaviš Seju, Sea, Luleta i Mujdžu, nemaju dobar centaršut kao Izet
strašan centaršut i odličan šut, a tek kako izlomi onu jadnu omladinu 

OVO SE TRAZI !!!! ( Argentince ce potopiti ovaj momak.Ako dobije dovoljno minuta na terenu. Vise od 20 min.. ) Visca jeste brz. Ali nema ovakvu sutinu niti ovako dobar centarsut koje ima Hajrovic.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Treba ove formacije isprintat i poslat pismo susicu...nek malo razmotri ovo..ne vjerujem da je budala da igra sa 2 naoadaca, pogotovo protiv arg.
Samo protiv Irana treba ici s dva napadaca, znamo svi da je Sajo lud, ali nije valjda toliko da na Argentinu i Nigeriju ide s dva napadaca. 

Hajrovic danas ubjeldjivo nas najbolji igrac! zaista je odigrao za 10! veliko otkrice definitivno,sta je samo radio mladim zmajicima...... svaka cast Izete!
Nikada necemo zaboraviti onaj gol u Slovackoj. 

Izete majstore!
Pa tvoja čukun, čukun unučad će da budu fudbalski velemajstori!

Pa tvoja čukun, čukun unučad će da budu fudbalski velemajstori!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
joj kako volim vidjet ljevaka na desnoj strani
nesto slicno sto radi Robben
uz Besica najjaci danas
4-2-3-1
samo ovako

nesto slicno sto radi Robben
uz Besica najjaci danas
4-2-3-1
samo ovako

Semper Fidelis
Protiv Argentine 4-2-3-1
Begovic
Mujdza-Spahic-Zukanovic-Kolasinac
Medunjanin-Salihovic
Pjanic- Miske- Lulic
Dzeko
i izmjena Izet-miske tako da pjanic ide iza dzeke
a za ostale utakmice
izet od prve,miske iza dzeke,salihovic na desni bek,kolasinac stoper,pjana sa medunjaninom
Besic je danas bio dobar,al tek treba vidjet kakav ce bit u narednim utakmicama..
Begovic
Medunjanin-Salihovic
Pjanic- Miske- Lulic
Dzeko
a za ostale utakmice
izet od prve,miske iza dzeke,salihovic na desni bek,kolasinac stoper,pjana sa medunjaninom
Besic je danas bio dobar,al tek treba vidjet kakav ce bit u narednim utakmicama..
Znaci ti bi protiv mozda najbrze repke na SP igrao sa sporim igracima a protiv sporijih ekipa sa brzim igracima?? Salihovic desni bek? Ima li jos sta?? Logiko je.bem te!!!marcelo12 je napisao/la:Protiv Argentine 4-2-3-1
Begovic
Medunjanin-Salihovic
Pjanic- Miske- Lulic
Dzeko
a za ostale utakmice
Zukanovic je prespor da igra protiv Argentine, Medunjanin također.marcelo12 je napisao/la:Protiv Argentine 4-2-3-1
Begovic
Medunjanin-Salihovic
Pjanic- Miske- Lulic
Dzeko
a za ostale utakmice
Salihagu ako stavis na desnog beka ( što je nemoguće ) povlači mnogobrojne rokade na ostalim pozicijama, tako da je totalno nerealno

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], Micron, napapijri1987 i 57 gostiju.