FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo od mene jos malo zagrijave

zar nije 13.000 ulaznica samo pusteno tako su govorili na BHT-uMirza_Hordas je napisao/la:Svi koji žele kupiti kartu za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige između FK Sarajevo i IF Helsingborg koja počinje u 20:15, mogu to uraditi od danas po cijenama Zapad 10KM, Istok 10KM i Sjever 5KM. Za ovu utakmicu je u prodaju pušteno 21.000 ulaznica, a TV prijenosa neće biti jer dogovor između FK Sarajevo i BHT1 nije postignut. Šta reći osim da Vas sve pozivamo da sutra u što većem broju dođete i da zajedno proslavimo pobjedu, koju su igrači obećali, i prolazak u narednu fazu evropskog takmičenja, što bi značio historijski uspjeh našeg kluba. Svi na stadion Asim Ferhatović - Hase, podržimo naš jedini tim!
eto da ne bude pitanja koliko je u prodaju pušteno karata i hoćel biti tv prijenos
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Alleenn je napisao/la:zar nije 13.000 ulaznica samo pusteno tako su govorili na BHT-uMirza_Hordas je napisao/la:Svi koji žele kupiti kartu za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige između FK Sarajevo i IF Helsingborg koja počinje u 20:15, mogu to uraditi od danas po cijenama Zapad 10KM, Istok 10KM i Sjever 5KM. Za ovu utakmicu je u prodaju pušteno 21.000 ulaznica, a TV prijenosa neće biti jer dogovor između FK Sarajevo i BHT1 nije postignut. Šta reći osim da Vas sve pozivamo da sutra u što većem broju dođete i da zajedno proslavimo pobjedu, koju su igrači obećali, i prolazak u narednu fazu evropskog takmičenja, što bi značio historijski uspjeh našeg kluba. Svi na stadion Asim Ferhatović - Hase, podržimo naš jedini tim!
eto da ne bude pitanja koliko je u prodaju pušteno karata i hoćel biti tv prijenos
jest da nam je uprava glupa ko top ali nije toliko glupa da pusti samo 13.000
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ja nisam reko da vam je uprava glupa samo sam reko sta na TV reklo veceras... koliko je karata pusteno u prodajuMirza_Hordas je napisao/la:Alleenn je napisao/la:zar nije 13.000 ulaznica samo pusteno tako su govorili na BHT-uMirza_Hordas je napisao/la:Svi koji žele kupiti kartu za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige između FK Sarajevo i IF Helsingborg koja počinje u 20:15, mogu to uraditi od danas po cijenama Zapad 10KM, Istok 10KM i Sjever 5KM. Za ovu utakmicu je u prodaju pušteno 21.000 ulaznica, a TV prijenosa neće biti jer dogovor između FK Sarajevo i BHT1 nije postignut. Šta reći osim da Vas sve pozivamo da sutra u što većem broju dođete i da zajedno proslavimo pobjedu, koju su igrači obećali, i prolazak u narednu fazu evropskog takmičenja, što bi značio historijski uspjeh našeg kluba. Svi na stadion Asim Ferhatović - Hase, podržimo naš jedini tim!
jest da nam je uprava glupa ko top ali nije toliko glupa da pusti samo 13.000
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Alleenn je napisao/la:Ja nisam reko da vam je uprava glupa samo sam reko sta na TV reklo veceras... koliko je karata pusteno u prodaju
hehe to za upravu sam napisao onako, ništa u vezi tebe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 69629.html
trener HIF-a, kaze da oni mogu i bez larssona, od SARAJEVA očekuje ofanzivnu igru, što bi oni trebali iskoristiti kontra-napadima, te da se ne boji atmosfere
trener HIF-a, kaze da oni mogu i bez larssona, od SARAJEVA očekuje ofanzivnu igru, što bi oni trebali iskoristiti kontra-napadima, te da se ne boji atmosfere
ljudi nesto kontam za ovaj tv prijenos pa da reko nesto i kazem ,ne znam fakat ova nasa uprava se bas ponijela onao seljacki papanski iz jednog razloga ,da li oni misle na navijace FKS
uredu za mene koji sam iz sa i koji ce akb. sutra biti na tekmi al brate pa ima i navijaca van ovog grada (mostar,bihac i mnogi drugi gradovi) koji ne mogu doci pa zato im omoguci da makar tako pogledaju svoju ekipu a ne ovaku tipa nisi ponudili dovoljno,bice manja posjeta i ostala sra.a ,ako misle zbog posjete ako sad ljudi nedodju ( derbi navijaci i simpatizeri) onda kad ce
al jos jedan razlog zasti+o su trebali prijenos pa misle li oni na kakv imidj kluba zar ne al lahko je ovo pricat kad ljudi koji sjede u upravi samo gledaju na sebe i svoj dzep a za klub , i iskreno se zato i stidim sto u mom klubu sjede i vode ovako ne sposobni ljudi
nesto me je podstaklo da ovo napisem pa et
a nema potrebe zvat sutra dodjite nego zna se svi putevi vode ka jednom mjestu i akb . svi da zajedno slavimo

a nema potrebe zvat sutra dodjite nego zna se svi putevi vode ka jednom mjestu i akb . svi da zajedno slavimo

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adnanhz je napisao/la:ljudi nesto kontam za ovaj tv prijenos pa da reko nesto i kazem ,ne znam fakat ova nasa uprava se bas ponijela onao seljacki papanski iz jednog razloga ,da li oni misle na navijace FKSuredu za mene koji sam iz sa i koji ce akb. sutra biti na tekmi al brate pa ima i navijaca van ovog grada (mostar,bihac i mnogi drugi gradovi) koji ne mogu doci pa zato im omoguci da makar tako pogledaju svoju ekipu a ne ovaku tipa nisi ponudili dovoljno,bice manja posjeta i ostala sra.a ,ako misle zbog posjete ako sad ljudi nedodju ( derbi navijaci i simpatizeri) onda kad ce
al jos jedan razlog zasti+o su trebali prijenos pa misle li oni na kakv imidj kluba zar ne al lahko je ovo pricat kad ljudi koji sjede u upravi samo gledaju na sebe i svoj dzep a za klub , i iskreno se zato i stidim sto u mom klubu sjede i vode ovako ne sposobni ljudi
![]()
bht je davao neki marketing ne znam tačno ali znam da se iz uprave ni pod koju cijenu ne bi složili a neki na fksinfu forumu taj potez uprave su ocijenili dobrim
mah malo je to sve smjesno ako moze slavija,siroki ne vidim razlog zasto uprava sarajeva sera al hajd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisam bio ovih dana tu,ali da ne zaboravim tekmu protiv slobode.Iako umorni igraci pokazali su zelju,borbenost za pobjedu,koja na kraju nije ostvarena.Prvo poluvrijeme moglo bolje,pogodak gostiju nas iznenadio negativno,sto je totalno okrenulo tok situacije.Pred kraj dobra igra,uz pogodak,moglo je i bolje,ali ne zamjram igracima nista.Sutra vazna utakmica protiv helsingborga,nadam se pobjedi.Samo da se ne desi prosla sezona,kad smo dobrim igrama u europi odusevljavali,a igrama u nasoj ligi pogorsavali stanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ako prođemo helsingborg mogući protivnici su:

A jos ih pola fali 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
a vidio vako na fksinfu pa rekoh da stavim
Pa normalno da je dobar potez, jer taj prostor za marketing znaci nula Km.Mirza_Hordas je napisao/la:adnanhz je napisao/la:ljudi nesto kontam za ovaj tv prijenos pa da reko nesto i kazem ,ne znam fakat ova nasa uprava se bas ponijela onao seljacki papanski iz jednog razloga ,da li oni misle na navijace FKSuredu za mene koji sam iz sa i koji ce akb. sutra biti na tekmi al brate pa ima i navijaca van ovog grada (mostar,bihac i mnogi drugi gradovi) koji ne mogu doci pa zato im omoguci da makar tako pogledaju svoju ekipu a ne ovaku tipa nisi ponudili dovoljno,bice manja posjeta i ostala sra.a ,ako misle zbog posjete ako sad ljudi nedodju ( derbi navijaci i simpatizeri) onda kad ce
![]()
bht je davao neki marketing ne znam tačno ali znam da se iz uprave ni pod koju cijenu ne bi složili a neki na fksinfu forumu taj potez uprave su ocijenili dobrim
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 06 avg 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Hajde , makar se nadam de će Sarajevo proći, i onda ako Bog da još jedno pretkolo i idu u grupe Eurolige, kako bi to samo dobro i lijepo bilo. Ma sada je samo važno da se skoncentrišu na igru, na tribini mislim neće biti problema jer će Hz dati sve od sebe. Sljedi ono što će se desiti na terenu, uz Allahovu dž.š pomoć idete dalje inšAllah.
Sretno vam bilo, to vam želim od srca.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Hajde , makar se nadam de će Sarajevo proći, i onda ako Bog da još jedno pretkolo i idu u grupe Eurolige, kako bi to samo dobro i lijepo bilo. Ma sada je samo važno da se skoncentrišu na igru, na tribini mislim neće biti problema jer će Hz dati sve od sebe. Sljedi ono što će se desiti na terenu, uz Allahovu dž.š pomoć idete dalje inšAllah.
hvala
Hvala majstore, konacno da i ti nesto pametno napises.Rz88 je napisao/la:Hajde , makar se nadam de će Sarajevo proći, i onda ako Bog da još jedno pretkolo i idu u grupe Eurolige, kako bi to samo dobro i lijepo bilo. Ma sada je samo važno da se skoncentrišu na igru, na tribini mislim neće biti problema jer će Hz dati sve od sebe. Sljedi ono što će se desiti na terenu, uz Allahovu dž.š pomoć idete dalje inšAllah.

Za one koji pricaju da su kukavicama i djubretarima sa BHT-a trebao dati tv prijenos.
Pogledajte sljedecu racunicu:
21 000 ulaznica u prodaji protiv slovaka je bilo 15 000 a prodano je oko 12 500.
Sada po minimalnim pretpostavkama bi trebalo biti 17 000(znaci minimum) i to je sl racunica
SJEVER:4 000 * 5 =20 000 KM
ISTOK:7 000 * 10 =70 000 KM
ZAPAD:6 000 * 10 =60 000 KM
UKUPNO=150 000 KM MINIMUM A MOZDA I VISE.
A kokosari nam nudili 10 000 KM za prijenos nsto bi nam odvuklo makar 2 000 ljudi a to nam je 20 000 KM .
Pricam o minimumima i racunica je jednostavna,ljudi su kokosari nisu htjeli prenositi nista dosad a sad hoce a znali su da ce ih nasi odbiti.
Sutra samo jako krenut ali ne bez glave u napad nego cekad one dvometraze na gresku jer ce biti klizav teren.
Pogledajte sljedecu racunicu:
21 000 ulaznica u prodaji protiv slovaka je bilo 15 000 a prodano je oko 12 500.
Sada po minimalnim pretpostavkama bi trebalo biti 17 000(znaci minimum) i to je sl racunica
SJEVER:4 000 * 5 =20 000 KM
ISTOK:7 000 * 10 =70 000 KM
ZAPAD:6 000 * 10 =60 000 KM
UKUPNO=150 000 KM MINIMUM A MOZDA I VISE.
A kokosari nam nudili 10 000 KM za prijenos nsto bi nam odvuklo makar 2 000 ljudi a to nam je 20 000 KM .
Pricam o minimumima i racunica je jednostavna,ljudi su kokosari nisu htjeli prenositi nista dosad a sad hoce a znali su da ce ih nasi odbiti.
Sutra samo jako krenut ali ne bez glave u napad nego cekad one dvometraze na gresku jer ce biti klizav teren.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.