BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
dobro je ovo bilo... besic je ekstra. kolasinac i hajrovic prava pojacanja. Begovic, spaha i dzeko majstori... Sven Tino... Papetova jedina greska (i Šunjic...).
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Covjek se lavovski borio kao jedini napadac naprijed, dosta lopti je uspjesno proslijedio dalje, na pocetku pogotovo imao dosta jako dobrih akcija, istina da je promasio zicer, ali ja sam jako zadovoljan njegovom partijom. Pomalo se i cuvao povreda, ali daleko od toga da se nije zalagao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.
DaBogda se naigrao u paketu sa Hadžićem i Vršajevićem, jer terena neće vidjeti u Brazilu, akoBogda.Kaunas je napisao/la:Susicu dat cijelu tekmu protiv Santosa
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dzaba ti rammstain pokusavas upotrijebiti teoriju Josepha Goebbelsa, ne prolazi to.
Cuj Tinki bolji od nekoga

Cuj Tinki bolji od nekoga
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 04 jun 2014, 06:08, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bilo je u prvom pv minimalno pet situacija dje je Miske MORAO igrati brze igracu do sebe, a on je mjesto toga pegla, valja, i mekse se postavise i nakraju mu uzese cak i loptu u dva navrata, ne ide to tako.robijas_Ri je napisao/la: Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.
MORA igrati dosta brze i mora se kretati pogotovo BEZ lopte dosta brze, mora pokrivati prostor, nema se taj luksuz da se zadatci jednog igraca prepuste drugoj dvojici, pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podatakaSamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.
KAKAV PROFESIONALIZAM!
- el-fighter
- Kontakt:
Begovic
Besic
Jako vazna pobjeda za dizanje samopouzdanja za SP. Prijenos na FACE je bio bas prilagodjen ovom terminu odigravanja utakmice.
A kao sto neko napisa, fakat sam u jednom trenutku pomislio da imamo 12 igraca na terenu, jer su sve zguzvali sa onim izmjenama. Kontam Dzeko izasao, kad lik za 5 minuta govori "Dzeko je sa loptom"... ja se shebo
P.S. Ebo majku sad izgledamo kao ozbiljna reprezentacija.
Besic
Jako vazna pobjeda za dizanje samopouzdanja za SP. Prijenos na FACE je bio bas prilagodjen ovom terminu odigravanja utakmice.
P.S. Ebo majku sad izgledamo kao ozbiljna reprezentacija.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pjanić je i u Romi na oko neprimjetan, pa im je jedan od najboljih igrača. Nemam ništa protiv da tako bude i u reprezentaciji.DonCorleone je napisao/la:pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba Miske malo mrdnuti guzom i prici...a ne zavlaciti se cekati nesto dok drugovi lome vratove u def.. i of hem nisu protivnici L rep. da imas toliki posjed o cemu ti pricas...drummer je napisao/la:Miske mora igrati,to je sto puta prozvakano.Pogotovo u ovoj novoj formaciji u kojoj nemamo posjed kao sto smo imali prije.Treba nekad umiriti igru,razvuci malo loptu,drzati je u nogama,uhvatiti protivnika u sevu.
Pa ne mozemo samo jurcati i igrati napade sa 5,6 dodavanja i stalno gubiti lopte,takav ritam bi nas ubio i to niko ne bi izdrzao.
Ovo je potpuno novi stil u kojem ima dovoljno ekslozivnih igraca ali takodje treba i rutiner kakav je Miske.
Ervin Zukanovic
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Dobro svako ima svoje vidjenje, meni recimo odgovara kad on stane malo na loptu i smiri situaciju jer kad bi poceo od prve da on igra pa tako svi sljedeci, mislis da bi na njemu kolo zapelo?DonCorleone je napisao/la:Bilo je u prvom pv minimalno pet situacija dje je Miske MORAO igrati brze igracu do sebe, a on je mjesto toga pegla, valja, i mekse se postavise i nakraju mu uzese cak i loptu u dva navrata, ne ide to tako.robijas_Ri je napisao/la: Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.
MORA igrati dosta brze i mora se kretati pogotovo BEZ lopte dosta brze, mora pokrivati prostor, nema se taj luksuz da se zadatci jednog igraca prepuste drugoj dvojici, pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
- donniedarko
- Kontakt:
Tinki me osvojio onim pasom u kontri pri kraju utakmiceMozambik je napisao/la:Djaba ti rammstain pokusavas upotrijebiti teoriju Josepha Goebbelsa, ne prolazi to.
Cuj Tinki bolji od nekoga![]()
![]()
Odusevljen sam pravo igrom, ali me brine klupa
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na bekaAjax je napisao/la:
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Dzeko je toliko odvlacio paznje i trcao da je jedan od najboljih bio , eh sad sto nije onu zabio odskocila pa je nije kako treba zhvatio. Mora nesta ostaviti i za SPGoalgetter je napisao/la:Ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Covjek se lavovski borio kao jedini napadac naprijed, dosta lopti je uspjesno proslijedio dalje, na pocetku pogotovo imao dosta jako dobrih akcija, istina da je promasio zicer, ali ja sam jako zadovoljan njegovom partijom. Pomalo se i cuvao povreda, ali daleko od toga da se nije zalagao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.
Zato je i otkačio Zukanovića.DonCorleone je napisao/la:Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na beka.?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
BigDaddy je napisao/la:nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podatakaSamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.
KAKAV PROFESIONALIZAM!
Ervin Zukanovic
-
džakailibu
- Kontakt:
ajmo malo odvaditi- svi bi potpisali bilo koji rezultat samo da nema povreda. a mi pobijedili i to bez povrede. i dovoljno da budemo zadovoljni. ne zaboravite da je prijateljska i svi su se cuvali posebno džeko i miske. siguran sam da miske igra slijedecu bar sa 30% snage vise. u to sam uvjeren. vidjelo se i da se pjanic cuva pa i mujdža.puno me vise brine salihovic. iako ga volim kao igraca ne ide mu zadnje vrijeme najbolje na poziciji beka. volio bih pjanica vidjeti vise prema naprijed ali je u ovoj postavi to nemoguce. i ne razumijem sta je problem sa sunjicem. meni je on odigrao kvalitetnih 45 minuta. ne vidjeh ja njegovih velikih gresaka. mislim da mu je chicarito jednom pobjegao. ispravite ako grijesim.
Ali ibricic? to je sramota- dobio je toliko sansi i nikada ama bas nikada nisam vidjeo neko njegovo zalaganje. koja pi...ca!
Ali ibricic? to je sramota- dobio je toliko sansi i nikada ama bas nikada nisam vidjeo neko njegovo zalaganje. koja pi...ca!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nemoj zezati, Dzeko je kao preporodjen...trci, bori se, nudi se i uvijek je opasan iako ima uvijek 2-3 protivnickih igraca oko sebe, jer je sam u napadu...po meni sigurno jedan od najbolja 5, uz Besica, Begovica, Spahica i Hajrovica.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.
Besic gigant!
Spahic, SEO, Hajrovic, Dzeko
Ova formacija se ne smije mijenjati!

Spahic, SEO, Hajrovic, Dzeko
Ova formacija se ne smije mijenjati!
shandrlike-tandrlike
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemam ni ja, ali nije to bas to sto ja mislim, prebacujes lukavo loptu sa MisimovicaVirtu4l je napisao/la:Pjanić je i u Romi na oko neprimjetan, pa im je jedan od najboljih igrača. Nemam ništa protiv da tako bude i u reprezentaciji.DonCorleone je napisao/la:pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Ja sam vidio dovoljno, formacija je perfektna, odabir igraca gotovo perfektan. Jedina izmjena je Medunjanin-Misimovic, a Misimovicu dati zadnjih 25-30 minuta, za vise jednostavno nije nakon ovoga sto sam vidio, a ja ne fulam
DonCorleone je napisao/la:Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na bekaAjax je napisao/la:
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO..?
Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jun 2014, 06:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.