BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

slavko njegus
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la slavko njegus » 04 jun 2014, 06:02

dobro je ovo bilo... besic je ekstra. kolasinac i hajrovic prava pojacanja. Begovic, spaha i dzeko majstori... Sven Tino... Papetova jedina greska (i Šunjic...).

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2014, 06:02

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.
Ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Covjek se lavovski borio kao jedini napadac naprijed, dosta lopti je uspjesno proslijedio dalje, na pocetku pogotovo imao dosta jako dobrih akcija, istina da je promasio zicer, ali ja sam jako zadovoljan njegovom partijom. Pomalo se i cuvao povreda, ali daleko od toga da se nije zalagao.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 jun 2014, 06:02

Kaunas je napisao/la:Susicu dat cijelu tekmu protiv Santosa :thumbup:
DaBogda se naigrao u paketu sa Hadžićem i Vršajevićem, jer terena neće vidjeti u Brazilu, akoBogda.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jun 2014, 06:03

Dzaba ti rammstain pokusavas upotrijebiti teoriju Josepha Goebbelsa, ne prolazi to.

Cuj Tinki bolji od nekoga :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 04 jun 2014, 06:08, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:03

robijas_Ri je napisao/la: Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.
Bilo je u prvom pv minimalno pet situacija dje je Miske MORAO igrati brze igracu do sebe, a on je mjesto toga pegla, valja, i mekse se postavise i nakraju mu uzese cak i loptu u dva navrata, ne ide to tako.

MORA igrati dosta brze i mora se kretati pogotovo BEZ lopte dosta brze, mora pokrivati prostor, nema se taj luksuz da se zadatci jednog igraca prepuste drugoj dvojici, pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 04 jun 2014, 06:03

SamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.

KAKAV PROFESIONALIZAM!
nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podataka

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jun 2014, 06:04

Begovic :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Besic :clap: :clap: :clap:

Jako vazna pobjeda za dizanje samopouzdanja za SP. Prijenos na FACE je bio bas prilagodjen ovom terminu odigravanja utakmice. :D A kao sto neko napisa, fakat sam u jednom trenutku pomislio da imamo 12 igraca na terenu, jer su sve zguzvali sa onim izmjenama. Kontam Dzeko izasao, kad lik za 5 minuta govori "Dzeko je sa loptom"... ja se shebo :)

P.S. Ebo majku sad izgledamo kao ozbiljna reprezentacija.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 06:04

DonCorleone je napisao/la:pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Pjanić je i u Romi na oko neprimjetan, pa im je jedan od najboljih igrača. Nemam ništa protiv da tako bude i u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 06:04

drummer je napisao/la:Miske mora igrati,to je sto puta prozvakano.Pogotovo u ovoj novoj formaciji u kojoj nemamo posjed kao sto smo imali prije.Treba nekad umiriti igru,razvuci malo loptu,drzati je u nogama,uhvatiti protivnika u sevu.
Pa ne mozemo samo jurcati i igrati napade sa 5,6 dodavanja i stalno gubiti lopte,takav ritam bi nas ubio i to niko ne bi izdrzao.
Ovo je potpuno novi stil u kojem ima dovoljno ekslozivnih igraca ali takodje treba i rutiner kakav je Miske.
Treba Miske malo mrdnuti guzom i prici...a ne zavlaciti se cekati nesto dok drugovi lome vratove u def.. i of hem nisu protivnici L rep. da imas toliki posjed o cemu ti pricas...
Ervin Zukanovic

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jun 2014, 06:05

DonCorleone je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la: Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.
Bilo je u prvom pv minimalno pet situacija dje je Miske MORAO igrati brze igracu do sebe, a on je mjesto toga pegla, valja, i mekse se postavise i nakraju mu uzese cak i loptu u dva navrata, ne ide to tako.

MORA igrati dosta brze i mora se kretati pogotovo BEZ lopte dosta brze, mora pokrivati prostor, nema se taj luksuz da se zadatci jednog igraca prepuste drugoj dvojici, pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Dobro svako ima svoje vidjenje, meni recimo odgovara kad on stane malo na loptu i smiri situaciju jer kad bi poceo od prve da on igra pa tako svi sljedeci, mislis da bi na njemu kolo zapelo?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 04 jun 2014, 06:05

Mozambik je napisao/la:Djaba ti rammstain pokusavas upotrijebiti teoriju Josepha Goebbelsa, ne prolazi to.

Cuj Tinki bolji od nekoga :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Tinki me osvojio onim pasom u kontri pri kraju utakmice :D Pa i Avdija bi ono bolje odradio :facepalm:

Odusevljen sam pravo igrom, ali me brine klupa :roll:

DonCorleone
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:05

Ajax je napisao/la:
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO.
Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na beka :rol: .?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jun 2014, 06:06

Goalgetter je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.
Ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Covjek se lavovski borio kao jedini napadac naprijed, dosta lopti je uspjesno proslijedio dalje, na pocetku pogotovo imao dosta jako dobrih akcija, istina da je promasio zicer, ali ja sam jako zadovoljan njegovom partijom. Pomalo se i cuvao povreda, ali daleko od toga da se nije zalagao.
Dzeko je toliko odvlacio paznje i trcao da je jedan od najboljih bio , eh sad sto nije onu zabio odskocila pa je nije kako treba zhvatio. Mora nesta ostaviti i za SP ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 06:07

DonCorleone je napisao/la:Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na beka :rol: .?
Zato je i otkačio Zukanovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 06:07

BigDaddy je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.

KAKAV PROFESIONALIZAM!
nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podataka
:thumbup: :kafa:
Ervin Zukanovic

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 jun 2014, 06:08

ajmo malo odvaditi- svi bi potpisali bilo koji rezultat samo da nema povreda. a mi pobijedili i to bez povrede. i dovoljno da budemo zadovoljni. ne zaboravite da je prijateljska i svi su se cuvali posebno džeko i miske. siguran sam da miske igra slijedecu bar sa 30% snage vise. u to sam uvjeren. vidjelo se i da se pjanic cuva pa i mujdža.puno me vise brine salihovic. iako ga volim kao igraca ne ide mu zadnje vrijeme najbolje na poziciji beka. volio bih pjanica vidjeti vise prema naprijed ali je u ovoj postavi to nemoguce. i ne razumijem sta je problem sa sunjicem. meni je on odigrao kvalitetnih 45 minuta. ne vidjeh ja njegovih velikih gresaka. mislim da mu je chicarito jednom pobjegao. ispravite ako grijesim.
Ali ibricic? to je sramota- dobio je toliko sansi i nikada ama bas nikada nisam vidjeo neko njegovo zalaganje. koja pi...ca!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 06:08

Nemoj zezati, Dzeko je kao preporodjen...trci, bori se, nudi se i uvijek je opasan iako ima uvijek 2-3 protivnickih igraca oko sebe, jer je sam u napadu...po meni sigurno jedan od najbolja 5, uz Besica, Begovica, Spahica i Hajrovica.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 04 jun 2014, 06:08

Besic gigant! :tokralju:

Spahic, SEO, Hajrovic, Dzeko :opaopa: :bow:

Ova formacija se ne smije mijenjati! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
shandrlike-tandrlike

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:09

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:pogotovo ne Pjanicu, koji je vidno izmoren i gotovo neprimjetan tokom citave utakmice.
Pjanić je i u Romi na oko neprimjetan, pa im je jedan od najboljih igrača. Nemam ništa protiv da tako bude i u reprezentaciji.
Nemam ni ja, ali nije to bas to sto ja mislim, prebacujes lukavo loptu sa Misimovica :lol: . Pjanic igra centralnije i blize golu u Romi, a IZA njega se obavlja prljav posao, dok trenutno u reprezentaciji Pjanic obavlja prljav posao iza Misimovica. Ogromna razlika.

Ja sam vidio dovoljno, formacija je perfektna, odabir igraca gotovo perfektan. Jedina izmjena je Medunjanin-Misimovic, a Misimovicu dati zadnjih 25-30 minuta, za vise jednostavno nije nakon ovoga sto sam vidio, a ja ne fulam :mrgreen: .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jun 2014, 06:10

DonCorleone je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO.
Jarane sta kazes? Pogodi da ce Kolasinac na stopera a Salih na beka :rol: .?

Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jun 2014, 06:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.