FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 09:17

Avdic je mirzin pijun,i to ce ga dovesti do toga da ga poslije karijere ne pricamo o njemu kako se borio,vec kako je na kraju tekmi prvi isao u svlacionicu.nazalost obuca je krenuo njegovim putem a to ga ne vodi nigdje.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 19:34

Ako Olimpic moze dovesti Vladavica onda neznam gdje smo mi i sta radimo, sto to mi nemoze da ga dovedemo a valjo bi nam pravo....eeee jos nam Olimpic treba uzimati i ono malo igraca sto valja....sramota.....hajde Irfane trzni se malo i pocni da dovodis pojacanja da ne bude kasno Marko na Kosovo dodje

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 01 jun 2011, 19:46

Evo na Hajatu upravo sad gledam JOGUNIC jednom nogom u SARAJEVU ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 01 jun 2011, 22:03

http://img845.imageshack.us/img845/2858/dsay.png
Ako dovedu ovog seljacinu, nek' se kolektivno ubiju :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 jun 2011, 22:07

ma gadi mi se sama pomisao da se on dovodi u vezu sa FKS...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 23:02

ova seljacina izgleda stvarno dolazi kod nas evo mu vec teska srca cestitaju na fejsu pa pogledajte

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 93&sk=wall

kakav papak,treba odmah otici na trening i dobro ga isprepadati da se malo opameti i ne prica provincijske price ;)

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 01 jun 2011, 23:30

znali neko kad su pripreme nove sezone :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 23:33

Legenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone :D
15.06 prozivka

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:34

Koga da dovedemo kad nemamo love covjece.. ;)

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 01 jun 2011, 23:36

ado-hz je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone :D
15.06 prozivka
Hvala jarane
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 23:37

Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:39

Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 23:42

Silkoni je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku ;)
Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko rade ;)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:44

Dirk je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:

Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko rade ;)
Raja na ovom forumu samo pametuje sjede i naglabaju kakvo nam je stanje u klubu,ja bio zadovoljan da zadrzimo ovaj kadar igraca,a kad bi uz to jos neko dosao to bi bilo extra...Jebote bili smo u krizi do picke materine duzni bogu ocu..i sta treba da dovedu ronalda..de malo realnosti...pozdrav :)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:48

Ala­din Đa­ko­vac naj­tra­že­ni­je ime
Ro­đen u No­vom Pa­za­ru, igrao za mla­đe Zvez­di­ne se­le­kci­je * Po­nu­de Sa­ra­je­va, Haj­du­ka, Slo­bo­de...- Đa­ko­vac je ri­jet­ko ta­len­to­van igrač - tvrdi Mi­tar Mrke­la, ču­ve­ni na­pa­dač Zvez­de.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 23:51

Ma imaju pravo da pisu sta zele, mene samo nervira to sto svakom igracu nadju manu, evo Joguncicu oni cak kopaju po profilu i nasli da je covjek napisao nesto totalno nebitno i on navodno zbog toga ne bi trebao doci u FKS :lol:

@Silkoni

Taj je bio kod nas na polusezoni i zadovoljio ali Mirza nije zelio da ga zadrzi rekao mu da idu u Tursku pa ce ga zvati kada se vrati a nista od toga.. ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 01 jun 2011, 23:55

Kad se začuje sa istoka: "POĆERAAAJ JE JOGEEEEEEE " :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:55

Dirk je napisao/la:Ma imaju pravo da pisu sta zele, mene samo nervira to sto svakom igracu nadju manu, evo Joguncicu oni cak kopaju po profilu i nasli da je covjek napisao nesto totalno nebitno i on navodno zbog toga ne bi trebao doci u FKS :lol:

@Silkoni

Taj je bio kod nas na polusezoni i zadovoljio ali Mirza nije zelio da ga zadrzi rekao mu da idu u Tursku pa ce ga zvati kada se vrati a nista od toga.. ;)

Jarane nas ce mirza glave doci majke mi..nemam nista protiv covjeka ali brate odi ko covjek nemoj nas kopati...Ja se nadam da ce mo dovesti nekoga dobrog..ali nemogu ove price ja bi ovo ono..Jer ti ovdje nemozes normalno razgovarati..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2011, 23:58

Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ... ;)
Zvijezda?
Kako kome, Boga mi ;)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 00:11

jel to treba da pljuje po Skori i po nama nesto on kao licnost neka,samo odma prozvat papana da zna gdje je dosao kod istih tih "Sarajlica" coban,jos izasao iz dvije grupe i to one mrzim Alaima a druga Mrzim FK Sarajevo haha jel ga stid,ovaj 100 posto izgleda dolazi
Fina Gradska sarajevska raja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []