Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
Pa prošle godine je Zrinjski imao 11 bodova u nekom trenutku na početku sezone više od nas, pa smo na kraju ih stigli i mogli uzeti titulu da smo uzeli Krupu kući.Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?bodi123 je napisao/la:Stizalo se i po 10 11 bodova ranije, nije ovo preveliki zaostatak uopšte ukoliko mi pokažemo ovakvu igru u kontinuitetu. Liga je tek počela.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
Nesto si ti to pomijesao.skoroalen je napisao/la:Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
Nismo uzeli titulu, ali JESMO stigli zaostatak, bili smo u egalu s njima, 11 bodova se istopilo. Pobogu pričam da je zaostatak dostižan, titula je skroz druga stvar. Bitno je da se prvo vratimo u borbu za istu, pa ćemo dalje.Mokes je napisao/la: @Bodi, kljucna rijec NISMO. Ne vidim zasto bi sada bilo drugacije.
U pravu si, nisu bili prvi, al' u jednom trenutku su bili na -11, ne baš polusezona al' tamo 18. ili 19. kolo.Mokes je napisao/la:Nesto si ti to pomijesao.skoroalen je napisao/la:Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
Imali smo prednost +6 na polusezoni. Nisu nikada bili prvi te sezone. Uostalom opet su zavrsili ispod nas.
@Bodi, kljucna rijec NISMO. Ne vidim zasto bi sada bilo drugacije.
Hvala, srceBelminM23 je napisao/la:@Mokes, sretan ti rođendan.
Da, sustigli smo prošle sezone prednost ali na kraju džaba, jer smo mi onda pali a oni se "digli", nije fazon smanjiti prednost nego je fazon prestići konkurenta, mi prošle sezone smo smanjili prednost ali nismo sustigli konkurenta što znači da zaostatak nismo nadoknadili. Jednostavno, treba ti savršen ostatak sezone da bi uspio takvu prednost istopiti i onda i prestići konkurenta.AlfredNobel je napisao/la:Dajte ba, šta vam je? Kakva razlika u našoj ligi, pa nije to španska liga pa da se ne može stići. Vrlo lagano se može stići, svi znamo kako je Zrinjski ispustio prednost od čak 11 bodova u par kola.
MortemHz je napisao/la: Joj jesam sretan![]()
Pa prosle sezone nam je Zrinjski nakon 13 kola bjezao 11 bodova, a 12 kola kasnije Saric fulao penal da ih prestignemo.skoroalen je napisao/la:Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
I kakvo je bilo stanje na kraju sezone ?Sabinho je napisao/la:Pa prosle sezone nam je Zrinjski nakon 13 kola bjezao 11 bodova, a 12 kola kasnije Saric fulao penal da ih prestignemo.skoroalen je napisao/la:Na proljeće 2016. kone stigle naših +11, napisao sam ti gore. Tad su preuzeli vrh, bili na korak od titule i pali u zadnjih 5 kola (Zrinja, Čelik, Slavija).Mokes je napisao/la:Kad se stizalo ?
Ne mogu da vjerujem da smo fol treci a do jucer deseti bilimarconato je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Joj jesam sretan![]()
Kakav ces biti kad budete prviMortemHz je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da smo fol treci a do jucer deseti bili
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.