Jesi ozbiljan ili se zaje.bajesMortemHz je napisao/la:FujRedEvil je napisao/la:Vukotica na zimu zaganjat definitivno, predobar stoper, jos lijevi sto je i Husref trazio![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi ozbiljan ili se zaje.bajesMortemHz je napisao/la:FujRedEvil je napisao/la:Vukotica na zimu zaganjat definitivno, predobar stoper, jos lijevi sto je i Husref trazio![]()
ma koga boli nesto sto izjavljuje....mnogi su svasta izjavljivali pa kad obuku dres, tamo ili vamo, postanu navijaci tog kluba i ginu ...belosevic28 je napisao/la:I ja isto kazem FUJ pa taman da je je.beni Ramos. Ako pratis medije znas sto govorimo
Tako se i za Herića pričalo.RichmanBiH je napisao/la:Mujakic nije kvalitet.
Znam. Bio sam ironicanskoroalen je napisao/la:Tako se i za Herića pričalo.RichmanBiH je napisao/la:Mujakic nije kvalitet.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Izvinjavam se onda, my bad.RichmanBiH je napisao/la:Znam. Bio sam ironicanskoroalen je napisao/la:Tako se i za Herića pričalo.RichmanBiH je napisao/la:Mujakic nije kvalitet.
kadusic ako produzi imacemo isti problem sa njim kao sa crnkicem..nek promjeni menadzera ili mars u 3pmMortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.
Nažalost propustili smo Pirića, mogli smo imat pouzdanog golmana za duže staze. A u ligi nema niko drugi ko se nameće kao potencijalno rješenje. Osim ako gledamo naše domaće tekme, na Koševu je svaki Buffon.MortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.
A i razocarao sam se jer nije pokazao nesto vise, isto igra vec godinama, mozda je cak i malo losiji nego sto je bio. Mislio sam da ce biti malo bolji. A bi l' produzio Pavloviću? Ja bi mozda stavio na gol onog mladog Kovačevića. Nije bio los u tim mlađim kategorijama.TobeYarabi je napisao/la:kadusic ako produzi imacemo isti problem sa njim kao sa crnkicem..nek promjeni menadzera ili mars u 3pmMortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.
Tebe sam momak pitao nesto, za ovo cemo poslije toga.skoroalen je napisao/la:Nažalost propustili smo Pirića, mogli smo imat pouzdanog golmana za duže staze. A u ligi nema niko drugi ko se nameće kao potencijalno rješenje. Osim ako gledamo naše domaće tekme, na Koševu je svaki Buffon.MortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.
Treba počet pomalo koristit Kovačevića (mal' ne rekoh u kup mečevima).
nije kadusic los igrac, ali ne treba nam niko od gowneta gurbetskog..pavlovica bi ostavio kao rezervuMortemHz je napisao/la:A i razocarao sam se jer nije pokazao nesto vise, isto igra vec godinama, mozda je cak i malo losiji nego sto je bio. Mislio sam da ce biti malo bolji. A bi l' produzio Pavloviću? Ja bi mozda stavio na gol onog mladog Kovačevića. Nije bio los u tim mlađim kategorijama.TobeYarabi je napisao/la:kadusic ako produzi imacemo isti problem sa njim kao sa crnkicem..nek promjeni menadzera ili mars u 3pmMortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.