..ali ajde bolji u Laciju nego u realu
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ne mogu se tek tako zadovoljiti Barcini uslovi 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Već sam pisao, nadam se da će ga Juve uzeti dok ne bude kasno.

Buduća zvijer.
Buduća zvijer.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Stvarno dobar igrač, tj. talentovan fudbaler. Mene kretanjem i driblingom dosta na CR-a podsjeća...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Mogao bi Udinese do finala. Ušla voda u uši Violama.
Ipak ne bi.
Ipak ne bi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sreća pa ispadose Udine, sad više ne mogu dohvatiti LE, moze se već sad očekivati rast uefa koeficijenta serije A naredne sezone 
zasto se pridodaje tolika paznja tom Udinese-u, umjesto da se cestita Fiorentini na prolazu dalje 
Viola unazad 2 godine radi odlican posao s obzirom na situaciju u Kalču.
Viola unazad 2 godine radi odlican posao s obzirom na situaciju u Kalču.
NON MOLLARE MAI
Uh al ih je maradona motiviso raspad rome.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šta je ovo
Kakvo gaženje jbt ... dominacija.
Kakvo gaženje jbt ... dominacija.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Odraše Smećari ove Rome 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Benitez još jednom pokazao da je majstor za nokaut fazu.
Biće ovo zanimljivo finale, nadam se da će Fiorentina osvojiti
Biće ovo zanimljivo finale, nadam se da će Fiorentina osvojiti

romi, evo vam zvijezdica

Sissoko je napisao/la:Odraše Smećari ove Rome
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 12 feb 2014, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
A pre toga su Smecari odrali i SS divizije iz Rima, uz ironican osmeh.Chinaglia je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Odraše Smećari ove Rome
- muha milanez
- Kontakt:
Volio bih da Napoli i osvoji, sto ce se vjerovatno i desiti. Zasluzili su ove sezone, igrati sjajno LP u grupi smrti i u ligi odrzati dobar rezultat, zaista dobri su ove sezone. Zasluzili su trofej, pa makar to i bio u kup takmicenju.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zaslužila je i Fiorentina trofej za ovaj sjajan posao u protekle tri sezone. Ko god osvoji na neki način će biti zasluženo. Šteta što Violama neće igrati Cuadrado, ali će se do maja u potpunosti oporaviti Rossi i Gomez.
Zapravo tek sada vidim koliko je ovaj post bio smiješan.Denno je napisao/la:Ti si pomalo glup lik ili se praviš samo,nigdje ja nisam spomenuo da Roma treba biti šampion tj. da će biti.Da se moram kladiti na nekoga da će osvojiti to bi bio Juventus,ali da je Juve toliko jači od Rome je stvarno glupo pričati.Npr sad da Juve i Roma igraju lp i igraju u osmini finala jedni protiv dr. gotovo sam siguran da bi vas prošli.Juve je **** od ekipe kad se nasuprot njih nadje malo bolja ekipa,ali takvih u Italiji nema jbg.Zato mi je glupo toliko dizanje tog smrdljivog kluba.
nas ste odrali 1-0, a nad romima izvršili holokaustMaGiCa je napisao/la:A pre toga su Smecari odrali i SS divizije iz Rima, uz ironican osmeh.
Vas smo ponizili i na Olimpicu u Serie A, a od njih smo dobili 2x po ushima. Zato je bilo neophodno da im se stavi do znanja tko je tko u Italiji, a i da priushtimo feshtu navijachima manjeg rimskog kluba.Chinaglia je napisao/la: nas ste odrali 1-0, a nad romima izvršili holokaust
Ide i Juve uskoro pod VezuvAdamSmith je napisao/la:Zaslužila je i Fiorentina trofej za ovaj sjajan posao u protekle tri sezone. Ko god osvoji na neki način će biti zasluženo. Šteta što Violama neće igrati Cuadrado, ali će se do maja u potpunosti oporaviti Rossi i Gomez.
Zapravo tek sada vidim koliko je ovaj post bio smiješan.Denno je napisao/la:Ti si pomalo glup lik ili se praviš samo,nigdje ja nisam spomenuo da Roma treba biti šampion tj. da će biti.Da se moram kladiti na nekoga da će osvojiti to bi bio Juventus,ali da je Juve toliko jači od Rome je stvarno glupo pričati.Npr sad da Juve i Roma igraju lp i igraju u osmini finala jedni protiv dr. gotovo sam siguran da bi vas prošli.Juve je **** od ekipe kad se nasuprot njih nadje malo bolja ekipa,ali takvih u Italiji nema jbg.Zato mi je glupo toliko dizanje tog smrdljivog kluba.
I Chinaglia ne znam sta ti ovdje pokusavas da zajebavas
mislio sam da vise volis lazio nego sto mrzis Romu,mi da smo na vasem mjestu ja se ne bih ni javio.
embrace the chaos
Simpatični Juventus je gubio na San Paolu, dok je dominantni Juventus pokazao svoju snagu na posljednja dva gostovanja pod Vezuvom. 
Edit
Da je neki juventino umjesto Chiellinijevog imenjaka bilo čopor ponovo dominira i trola temu.
Edit
Da je neki juventino umjesto Chiellinijevog imenjaka bilo čopor ponovo dominira i trola temu.
Zadnja izmjena: AdamSmith, dana/u 12 feb 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
And there it goes again ...
Imal' dijaloga između vas dvojice koji nema taj tonus žustre rasprave i podbadanja
Koji ste vi carevi 
Imal' dijaloga između vas dvojice koji nema taj tonus žustre rasprave i podbadanja
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.