Brundo nije izbjeglica, Brundo je pobjeglica.

Ps. I majčine ti kosti, kopile dezertersko. Ljubi te Faćko.
Brundo nije izbjeglica, Brundo je pobjeglica.

Ko mi, gdje me to svrstavas? Ne pripadam ovim vasim smijesnim nacijama, ali imam mozga da vidim neke stvari. Na kraju pola nacije ti je oaudjeno za ratne zlocince.MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:49Ima li podatka lazovcino zakrvaljenih ociju? Ocistili ste pola drzave… srame te bilo lazovcino, samo zrtvu izigravas… idi zali se EU i Amerima samo to i znateArgentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:47Jeste jeste, pobjedili ste me. Laz, laz i laz.
Pobjedili me kao i na Kosovu
Da se prisjetimo, Vorovus je pitao zasto neko slavi reintegraciju koja je dodijeljena (tacno tako, nije pobjeda vojnicka, nego Ameri rekli). A MikiPirs pise kako su Srbi protjerani, iako zna da je ovo napisano od Vorovusa tacno.
Kad je rocco iskarindjao Vorovusa sa komentarom, sto ti slavis poraz na Kosovu 700 godina kasnije, krece turski gen/doradjen srpskom lazi, 100 komentara koji nemaju veze s vezom.
Kako propaganda? u FBiH radi i živi masa ljudi iz rsaMikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:22Boljih propagadista od vas nema, kao tada tako i sada. Etnicki ocistili pola drzave ne daju ljudima da se se vracaju i drze moralne pridike danas… ko vas ne poznaje skupo bi vas platio![]()
Ti meni nikako da nadjes podatak? Ostao si duzan.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:25Ko mi, gdje me to svrstavas? Ne pripadam ovim vasim smijesnim nacijama, ali imam mozga da vidim neke stvari. Na kraju pola nacije ti je oaudjeno za ratne zlocince.MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:49Ima li podatka lazovcino zakrvaljenih ociju? Ocistili ste pola drzave… srame te bilo lazovcino, samo zrtvu izigravas… idi zali se EU i Amerima samo to i znateArgentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:47
Jeste jeste, pobjedili ste me. Laz, laz i laz.
Da se prisjetimo, Vorovus je pitao zasto neko slavi reintegraciju koja je dodijeljena (tacno tako, nije pobjeda vojnicka, nego Ameri rekli). A MikiPirs pise kako su Srbi protjerani, iako zna da je ovo napisano od Vorovusa tacno.
Kad je rocco iskarindjao Vorovusa sa komentarom, sto ti slavis poraz na Kosovu 700 godina kasnije, krece turski gen/doradjen srpskom lazi, 100 komentara koji nemaju veze s vezom.
Zali se Amerima, de me podaseti ko je ono hodao sa kacketom Trumpa i americkom zastavom, a onda se jos malo bolje sjeti ko je dosao na vlast u RS koja traje evo decenijama, jesu li Ameri to odradili ili neko drugi? Kad vec nesto napises, makar razmisli ako imas cime.
Pa cekaj, to ti smeta, a ne smeta ti sto je u RS-u drasticno mali broj Bosnjaka/Hrvata nakon rata?MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:18Jasnije sada: https://chatgpt.com/share/69c0220c-0c58 ... 23613e831a
Vecina Srba poslije rata je otisla iz Sarajeva jer ih je naguzio vrh RS i rekao da se isele... Kasnije su skontali da su zauzvrat dobili da zive po nekim mjestima koja su daleko ispod onog sto im je obećano.. A oni koji su ih nagovorili žive po Banja Luci,Beogradu,Novom Sadu...Kad te protjeraju s kucnog praga ti nemas vremena da nosis stvari a kamoli da bijelu tehniku utovaraš na kamion.. Pa i mrtve su otkopavali koji nisu ni bili sudionici tog zadnjeg rata,premjestili ih gore na parcelu kad se na Pale ide..MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:22Boljih propagadista od vas nema, kao tada tako i sada. Etnicki ocistili pola drzave ne daju ljudima da se se vracaju i drze moralne pridike danas… ko vas ne poznaje skupo bi vas platio![]()
Mile jedini ima apsolutnu vlast, 42/45 opstina. Mile=Narod.MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:30Ti meni nikako da nadjes podatak? Ostao si duzan.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:25Ko mi, gdje me to svrstavas? Ne pripadam ovim vasim smijesnim nacijama, ali imam mozga da vidim neke stvari. Na kraju pola nacije ti je oaudjeno za ratne zlocince.
Zali se Amerima, de me podaseti ko je ono hodao sa kacketom Trumpa i americkom zastavom, a onda se jos malo bolje sjeti ko je dosao na vlast u RS koja traje evo decenijama, jesu li Ameri to odradili ili neko drugi? Kad vec nesto napises, makar razmisli ako imas cime.
Znas ti vrlodobro kada kazem da se zalite Amerima, zasto to kazem, ne izlaci se sada i ne vadi se na Milu traktoristu raspalog!![]()
Naravno da mi smeta i naravno da je to lose, ovo je bio moj argument ovom Argentincu koji danima ovdje orgija na plitickim temama, ratu a ne sportskim stvarima, pa samo ga zapusio jednom za svagda sa ovim argumentom. Sada se glupira i pravi mutav!DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:30Pa cekaj, to ti smeta, a ne smeta ti sto je u RS-u drasticno mali broj Bosnjaka/Hrvata nakon rata?MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:18Jasnije sada: https://chatgpt.com/share/69c0220c-0c58 ... 23613e831a
Zivisnu entitetu koji ima navionalni predznak - to ti ok?MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:36Naravno da mi smeta i naravno da je to lose, ovo je bio moj argument ovom Argentincu koji danima ovdje orgija na plitickim temama, ratu a ne sportskim stvarima, pa samo ga zapusio jednom za svagda sa ovim argumentom. Sada se glupira i pravi mutav!DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:30Pa cekaj, to ti smeta, a ne smeta ti sto je u RS-u drasticno mali broj Bosnjaka/Hrvata nakon rata?MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:18
Jasnije sada: https://chatgpt.com/share/69c0220c-0c58 ... 23613e831a![]()
Medju povrijedjenima navijačima željezničara ima i državljana Srbije
Podataka, imas li?Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:39Zivisnu entitetu koji ima navionalni predznak - to ti ok?
Ima krsnu krsnu slavu, jedne religije - to ti je ok?
Nema Bosnjaka, jos manje Hrvata - to ti je ok?
Svaki grad ima mural nekog zlocinca ili bistu - to ti je ok?
To majstore nisu ok stvari i to nije atmosfera da zivi bilo ko normalan, pa i pripadnici tog naroda, to nece ako su normalni. Zato je i sve manje ljud u RSu (nazaloat). Jesi ti ikad ovo rekao da nije ok - nisi. Cesto si davao neke retardirane argumente.
Sta si ti bolan zapusio i ko se pravi mrtav? Ta kosovska mitologija i laz, proslo davno vrijeme, to ni ravnogorci vise ne puse kao pricu.
E to je istina jedina sto sam ti iznad napisao, sta je ok a sta nije! Kraj price![]()
Cekaj, zelis da se Republika Srpska ukine, da bude jedinstvena Bosna i da Srbi smatraju Bosnu svojom drzavom, a napises spremate li se za traktorijadu (sto implicira na protjerivanje 200 hiljada Srba sa njihovih ognjista), prije toga si pisao kako si ponosan na protjerivanje Srba iz Tuzlanske regije!?Pa jel mi takav suzivot predlazes i forsiras? Jel te imalo sramota zbog prethodno napisanog? Kamo srece da nikad nije bilo smrdljivog rata i da smo se u miru rastali svako na svoju stranu, ali zbog takvih kao ti se i jeste desilo sto se desilo! Ovo vrijedi za sve tri strane! Sramite se balavci koji niste ni bili rodjeni kad se zlo desavala, a jos vise Vi koji ste sve to prosli, a opet bi htjeli!!!Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:47Jeste jeste, pobjedili ste me. Laz, laz i laz.
Momci, ajde posteno. Spremate li se za Traktorijadu?
Vise se ljudi okupi kada udes budeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:45Nas je cijeli svijet u bordo obojen![]()
Po ko zna koji put bruka i sramota
Lafo derbi Bosne i Hercegovine![]()
![]()
Ne pomaže huk sjevera, ni podrška od p.dera, ni u.staša za trenera. Ne pomaže Tobi ništa, a mnogo je čuna htjela, guzica mu razvaljena.
Care kod mene u firmi radi minimalno 50 ljudi redom iz Sanskog Mosta, Bihaća, Cazina, Travnika itd....šuti živ bio !Zidnisatzidni je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:29Kako propaganda? u FBiH radi i živi masa ljudi iz rsa
Raspitaj se koliko nevesinjaca radi u i oko Mostara
Koliko ovih iz istočnog Sarajeva radi u i oko Sarajeva
I tako dalje
Međutim vi tamo dižete hajku i seljačke bune jer Bošnjaci kupuju stanove po rs-u