FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Mandzo ce zasigurno dobiti priliku u napadu,a da li ce je iskoristiti,e to ostaje da vidimo. Sto se tice napadaca (Nijemci) Gomez je uz Klose-a vjerovatno najjaci napadac i ne treba se puno cuditi ako Mandzo ili bilo koji drugi napadac na njegovom mjestu ne bude igrao.
Sto se tice naseg sastava sve je za 10 samo nam treba taj jedan Khedira (stalno se spominje njegovo ime) tako da bi Schweini mogao puno vise doprinijeti nasem napadu. Treba nam takav igrac koji ce imat dvostruku ulogu, pored one igracke na terenu da bude i onaj vodja pokretac svega,nesto sto smo zadnji put imali prije par godina kada je van Bommel bio u nasem sastavu.
Klopp malo poceo da kenja (osilio se momak),kako BvB doprinosi kvaliteti njemackog fudbala,a kako bayern totalno suprotno djeluje i jos par bombi...a najjaca mi je bila kako su oni doveli Gundogana koji bi u Bayernu zasigurno sjedio na klupi,a kod njih jedan od glavnih igraca..
Pa kako ce igrat u Bayernu kad mi imamo jednog Schweinsteigera,kako ce igrat??? Pitam se bil igrao i u toj Borusiji da im je ostao Sahin???
Sto se tice naseg sastava sve je za 10 samo nam treba taj jedan Khedira (stalno se spominje njegovo ime) tako da bi Schweini mogao puno vise doprinijeti nasem napadu. Treba nam takav igrac koji ce imat dvostruku ulogu, pored one igracke na terenu da bude i onaj vodja pokretac svega,nesto sto smo zadnji put imali prije par godina kada je van Bommel bio u nasem sastavu.
Klopp malo poceo da kenja (osilio se momak),kako BvB doprinosi kvaliteti njemackog fudbala,a kako bayern totalno suprotno djeluje i jos par bombi...a najjaca mi je bila kako su oni doveli Gundogana koji bi u Bayernu zasigurno sjedio na klupi,a kod njih jedan od glavnih igraca..
Pa kako ce igrat u Bayernu kad mi imamo jednog Schweinsteigera,kako ce igrat??? Pitam se bil igrao i u toj Borusiji da im je ostao Sahin???
Stern des Südens
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Na šta je ovaj Bayern spao!? Najveći njemački klub se interesuje za Juventusov otpadak. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ma nema veze igrac ko igrac samo da nam ne skoci sa zgrade zbog kladionice
Thomas Müller - Fußballgott
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma sve dok ne ode na robiju zbog podmetanja požara kao neki drugi Brazilac iz Bayerna, može se smatrati normalnim.
Željezničar ale!
to se kod nas po kratkom postupku. Sudjenje i zatvor
a kad istekne kazna deport iz zemlje najvjerovatnije u neki Rimski tim 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Bilo je kod vas šizofreničara, nije Breno jedini, Deisler u svoje vrijeme najskuple plaćen igrač, 25 miliona dolara čini me se, došao u Bayern poludio momak, nije lahko biti s Kahnom u svlačionici.
A bio je predobar igrač, jedan od rijetkih Njemaca koji su mi bili dragi, odličan dugi pas, brz i precizan, šteta zbog silnih povreda. Možda i najveći njemački talenat u posljednjih 20 godina, strašan potencijal.
A bio je predobar igrač, jedan od rijetkih Njemaca koji su mi bili dragi, odličan dugi pas, brz i precizan, šteta zbog silnih povreda. Možda i najveći njemački talenat u posljednjih 20 godina, strašan potencijal.
Željezničar ale!
Naograiso na nesto nije mu se dalo
Mislim da vam je dao gol onda kad smo igrali 2-1 u Minkenu i u Torinu isto 2-1 al za vas uoci Bajrama

Mislim da vam je dao gol onda kad smo igrali 2-1 u Minkenu i u Torinu isto 2-1 al za vas uoci Bajrama
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sumnjam, tad smo vas dobili obje po 1:0, koliko se ja sjećam, Alex i Nedved, dvije asistencije Zlatana.
To si ti pomješao sa Milanom možda, znam da ste i s njima jednom bili u grupi i obje izgubili, ja mislim 2002/2003. Tad vam je Pippo bio krvnik. Protiv Juventusa ste igrali 2004/2005.
To si ti pomješao sa Milanom možda, znam da ste i s njima jednom bili u grupi i obje izgubili, ja mislim 2002/2003. Tad vam je Pippo bio krvnik. Protiv Juventusa ste igrali 2004/2005.
Željezničar ale!
Sezonu nakon toga kad ste nas dobilo obje tekme po 1-0 bili smo opet zajedno u grupi i tad je bilo 2-1 za domacine
Bio je i Briz sa nama tad u grupi predvodjen Portiljom
Ne mogu da se sjetim koji je bio cetvrti tim
Bio je i Briz sa nama tad u grupi predvodjen Portiljom
Ne mogu da se sjetim koji je bio cetvrti tim
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Rapid iz Beča, sjećam se Alexovog gola iz slobodnjaka protiv njih u gostima. 
Željezničar ale!
evo sad gledam na uefi Dajsler je dao gol i u Minhenu i u Torinu
Sjecam se sad gola u Torinu slobodni sa nekih 45-50 metara i neki pokusaj centarsuta i lopta oskoci 3-4 metra pred Bufonom i ode u gol
I za gol u Minhenu je Gigi kriv
Sjecam se sad gola u Torinu slobodni sa nekih 45-50 metara i neki pokusaj centarsuta i lopta oskoci 3-4 metra pred Bufonom i ode u gol
I za gol u Minhenu je Gigi kriv
Juppko nam je u odlicnoj formi... Prezentirao je nekoliko vjezbi svojim igracima u Italiji sto je rezultiralo istegnucem zadnje loze, zbog cega je nakon treninga zavrsio na terapiji 
Sigurno ga je neka Azijatkinja dobro izgnjecila
Sigurno ga je neka Azijatkinja dobro izgnjecila
Sent from my Philips Smart TV.
Sammer izjavio da Bayern još nije završio sa pojačanjima za novu sezonu, dok Jupp i dalje želi vidjeti Martineza u dresu Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlPrincipe
- Kontakt:
Moja kreacija http://9gag.com/gag/4781801" onclick="window.open(this.href);return false; 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kobasicar vam je isti onaj sto je dobio na lutriji,ali zaboravio uplatiti listic.I tako godinama.Saurman je napisao/la:Sammer izjavio da Bayern još nije završio sa pojačanjima za novu sezonu, dok Jupp i dalje želi vidjeti Martineza u dresu Bayerna.
Da bi doveo kvalitetnog igraca,potreban je novac''da se izvadi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Pale_Companion
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Moja kreacija http://9gag.com/gag/4781801" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren
Među 32 kandidata za najboljeg fudbalera Europe nije se našao niko iz Bayerna.
Platini i ostala bagra iz Uefe misli kako su više zaslužili Modrić,Torres,Błaszczykowski i Leslie Davies od Neuera,Lahma,Gomeza ili Riberya. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
qurcu nalik lista
jbm ti sunce lik iz Bangora ima
Lik zabije preko 40 golova u sezoni i nema ga na listi
Iz Juvea samo Gigi i Pirlo a ljudi uzeli bez poraza ligu
Baloteli
Izostaviti golmana koji nije primio gola 12 utakmica
Ova lista me podsjeca na neku reklamu za glupu americku djecu koja prze FIFU i zato je nabijem na qrac
jbm ti sunce lik iz Bangora ima
Lik zabije preko 40 golova u sezoni i nema ga na listi
Iz Juvea samo Gigi i Pirlo a ljudi uzeli bez poraza ligu
Baloteli
Izostaviti golmana koji nije primio gola 12 utakmica
Ova lista me podsjeca na neku reklamu za glupu americku djecu koja prze FIFU i zato je nabijem na qrac
da je United dosao bar do osmine finala bila bi i halaka od Flecera na ovoj listi kao i bastovan od Carricka
- Zenichanin
- Kontakt:
I ja bih bolju listu sastavio 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.