Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Je l' Seselj ratni zlocinac?
koja su ostala cetvorica?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako se ovi Srbi uvijek prave fini kad dodju na forum tek,a kasnije pokazu pravo lice
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Je li Busuladzic pozivao na nacionalnu organizaciju Bosnjaka, ili na istrebljenje, nekoga,zaista ne znam
Ne zna se šta je gore, sprsko nijekanje ili sarajevsko-sdaovsko-balijska iskljucivost. Od zla oca gore majke...
tz tz tz tz tz tz
Ma bio merhametli dusa, ne bi mrava zgazio. Vjerovatno ni handzar divizije nisu mrava zgazile.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:56Je li Busuladzic pozivao na nacionalnu organizaciju Bosnjaka, ili na istrebljenje, nekoga,zaista ne znam![]()
![]()
helćo je od starta bio onakav kakav je i sadBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:55Kako se ovi Srbi uvijek prave fini kad dodju na forum tek,a kasnije pokazu pravo lice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naser nije heroj jer je u pitanju jedan jako sumnjiv tip i kriminalac,ali nije ni ratni zlocinac posto su tako rekli medjunarodno priznati sudovi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma to sam pitao cisto radi stava da ako je neko, citaj Naser, nije zlocinac jer nije osudjen.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osudjen je Busuladzic.Razlika je u tome sto su Naseru bili u prilici da sude VIŠE puta i nisu ga osudili,dok npr Hitlera nisu ni mogli jer je umro
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Naser je ratni heroj i gazija, i poslijeratni kriminalac i reketas.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:11Naser nije heroj jer je u pitanju jedan jako sumnjiv tip i kriminalac,ali nije ni ratni zlocinac posto su tako rekli medjunarodno priznati sudovi
Stvari treba poredati po redoslijedu, i nazvati pravim imenom.
Super si mu se uvukao u supak. Yebo te on.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najjace kazu Oric zlocinac iako nije osudjen,a do prije par godina govorili Mladic i Karadzic nisu osudjeni zato nisu ni zlocinci a 1000x vise zla pocinili.Uvijek objektivni
Jedna od gorih stvari po Tuzlu u toku rata, a onda i Sarajevo je što je Naser uspio izaći iz Srebrenice.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.