FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li babuka u 18 protiv Krupe? Sta je najavio Aligator?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nista valja trehnut ovog Zrinjskog u Mostaru pa tako jedino topit razliku 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Samo ću reći da je strašno što smo mi na tabeli iza ove dvije ekipe i njihovog antifudbala, strašno! 

nek ispoštuju bar tu godišnjicu!emir79 je napisao/la:Povodom proslave 90 godina postojanja FK Podrinja iz Janje , FK Sarajevo ce biti gost i uvelicati to slavlje.
Utakmica se igra 4.10.2017. , a nas šef se vraca u svoje rodno mjesto i klub u kojem je poceo svoje prve fudbalske korake i gdje je ponikao.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
nema babuke medju 18 Lija je taj koji konkurise za sutrasnji mecjoker90 je napisao/la:Je li babuka u 18 protiv Krupe? Sta je najavio Aligator?
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 sep 2017, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Zeljo po kvaliteti nije medju 4 nema se tu sta pricati ...
plavi gurbeti su kurcina od ekipe i ovo bodova sto imaju skupili su na nekakvu srecu i uz vjetar u ledja od sudija , nek se zahvale nasem velikom vojniku Propuhu kojem se sjetim familije kompletne usput sto nas uzese na derbiju
A po meni ustase i jesu malo iznad svih kao ekipa a organizacijom unutar kluba visoko iznad svih tako da im mogu odmah pehar dati
A po meni ustase i jesu malo iznad svih kao ekipa a organizacijom unutar kluba visoko iznad svih tako da im mogu odmah pehar dati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sada se vidi šta su nam uradili sa Propuhom.mensur55 je napisao/la:Pa jel moguce da nas je ovaj tim selje pobjedio na Kosevu. Kaze komentator Zeljo se okrece mladim igracima. Kako to svi fino upakuju kad njima lose ide a kad mi izgubimo odma se prodaje klub, gasi se, ismijava se, tacno se vidi zasto su bili i ostali mahalski klub.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel se to igra u Jablanici?emir79 je napisao/la:Povodom proslave 90 godina postojanja FK Podrinja iz Janje , FK Sarajevo ce biti gost i uvelicati to slavlje.
Utakmica se igra 4.10.2017. , a nas šef se vraca u svoje rodno mjesto i klub u kojem je poceo svoje prve fudbalske korake i gdje je ponikao.
1946~
Da je biotad, mi bi bili danas prvi na tabeli.ThrillerHz je napisao/la:Jel bilo tesko Husrefa dovest u Junu...
Jer one tri kod kuce sve bi dobili, pa i Zrinjski.
Ali ovako ce sladje biti uzeti titulu , kad sa ovakvim zaostatkom dignemo prvenstvo.
U Janji se igra.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 30 sep 2017, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10 kola proslo a ljudi imaju +13 u odnosu na nas, doduse mozemo na -10 sutra ali je opet previse jer ne gube bodove nigdje. Nadam se da ce sto prije doci i njihova kriza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra je -10, racunaj na to da se jos 3 puta sastaju sa nama. Osim toga nema sanse da pobjede sve utakmice i da drze ovaj tempo. Bice tu padova, jera ima jos puno utakmica i sane konama, Sirokim...MortemHz je napisao/la:10 kola proslo a ljudi imaju +13 u odnosu na nas, doduse mozemo na -10 sutra ali je opet previse jer ne gube bodove nigdje. Nadam se da ce sto prije doci i njihova kriza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ali necemo ni mi sve do kraja pobijediti, cak naprotiv. Ako fakat zelimo jurisati na prvo mjesto onda se moraju udovoljiti 2-3 igraca koje on zeli i treba se ovaj zaostatak izbalansirati nekako.emir79 je napisao/la:Sutra je -10, racunaj na to da se jos 3 puta sastaju sa nama. Osim toga nema sanse da pobjede sve utakmice i da drze ovaj tempo. Bice tu padova, jera ima jos puno utakmica i sane konama, Sirokim...MortemHz je napisao/la:10 kola proslo a ljudi imaju +13 u odnosu na nas, doduse mozemo na -10 sutra ali je opet previse jer ne gube bodove nigdje. Nadam se da ce sto prije doci i njihova kriza.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A poslije Krupe idemo u Tuzlu pa putujemo u Mostar.. tu ne mozes uzeti 6 bodova, nema tog boga.
Nadam se da ce sutra momci biti na visini zadatka i osvojiti 3 boda. Nase je sakupljati bodove pa sta bude. Razliku mozemo smanjiti samo pobjedama u derbijima.
Ja vjerujem da mozemo, mada bi bio zadovoljan i sa 4.MortemHz je napisao/la:A poslije Krupe idemo u Tuzlu pa putujemo u Mostar.. tu ne mozes uzeti 6 bodova, nema tog boga.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma mozda ne bi prvi bili, al ne bi kasnili 10 bodova... max 1-2...emir79 je napisao/la:Da je biotad, mi bi bili danas prvi na tabeli.ThrillerHz je napisao/la:Jel bilo tesko Husrefa dovest u Junu...
Jer one tri kod kuce sve bi dobili, pa i Zrinjski.
Ali ovako ce sladje biti uzeti titulu , kad sa ovakvim zaostatkom dignemo prvenstvo.
U Janji se igra.
Ma znam nego sprdam se ono u jablanici su najbolja janjad pa janja -> jablanica

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi volio to vise od svega ali u realnosti je to malo drugacije. Mislim nikad se ne zna ali veoma tesko, mislim da su i 4 boda previse za ocekivati ali i ja bi bio zadovoljan sa toliko bodova, to bi bilo strasno.fks74 je napisao/la:Ja vjerujem da mozemo, mada bi bio zadovoljan i sa 4.MortemHz je napisao/la:A poslije Krupe idemo u Tuzlu pa putujemo u Mostar.. tu ne mozes uzeti 6 bodova, nema tog boga.
sad sam ja ispo glup,MortemHz je napisao/la:

Banovali su me?

4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.