FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Trentino - Bayern 0:11
Markoutz (2), Robben (3), Mandzukic (1), Alaba (1), Friesenbichler (3), Pizarro (1)
Od 23:30 na Eurosportu snimak ovog meca.
Markoutz (2), Robben (3), Mandzukic (1), Alaba (1), Friesenbichler (3), Pizarro (1)
Od 23:30 na Eurosportu snimak ovog meca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Biće zanimljivo pratiti meč protiv Napolija. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda se dogovorimo pa zemimo im jednu od zvijezda. Moj pik je Hamsik.Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti meč protiv Napolija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nemoj Hamšika života ti, da si rekao Cavani ehh.Omerbavarac je napisao/la:Mozda se dogovorimo pa zemimo im jednu od zvijezda. Moj pik je Hamsik.Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti meč protiv Napolija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rek'o bih ja Cavani, ali sta mi vrijedi kad znam da ne traze napadaca. Imamo mi svog Cavanija, trpa on maximalno.Saurman je napisao/la: Nemoj Hamšika života ti, da si rekao Cavani ehh.
Osim te dvojice niko mi vise ne pada na pamet a da je neka klasa. Lavezzi je bio, pa je otisao.
Al Jazeera Sport : Steven Gerrard Close To Sign With FC Bayern ??????
Bosna
Željo
Bayern
Željo
Bayern
- raul-zakon
- Kontakt:
bracinho je napisao/la:Al Jazeera Sport : Steven Gerrard Close To Sign With FC Bayern ??????
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Maloprije pregledah snimak danasnje prijateljske utakmice i ono sto se dalo zakljuciti je da smo sa pojacanjima dobili nesto sto prosle sezone nismo imali u izrazenoj mjeri a to je skok.
Mandzukic, Dante i Pizzaro su dominantni u zraku, narocito prva dvojica. Mandza je za 45 minuta spustio sigurno 4 ili 5 lopti za krila, dok je Dante nosio u odbrani sve sto mu se naslo na putu.
Ne treba previse uzimati za ozbiljno danasnju utakmicu, ali bez obzira o kome se radilo vec se vidi ko se od igraca istice.
Takodjer cemo puno dobiti sa mladim Weiserom, momak je izuzetan talenat.
Mandzukic, Dante i Pizzaro su dominantni u zraku, narocito prva dvojica. Mandza je za 45 minuta spustio sigurno 4 ili 5 lopti za krila, dok je Dante nosio u odbrani sve sto mu se naslo na putu.
Ne treba previse uzimati za ozbiljno danasnju utakmicu, ali bez obzira o kome se radilo vec se vidi ko se od igraca istice.
Takodjer cemo puno dobiti sa mladim Weiserom, momak je izuzetan talenat.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Košarkaški klub FC BAyern na putu je slaganja strašne momčadi za slijedeću sezonu.Prošla godina neće se pamtit po dobrom.Ispadanje u grupnoj fazi Eurokupa i u play-offu od Artlanda natjerali su Uli Henesa da ove godine napravi tim koji će biti bez sumnje prvi favorit BBL-a.Dosad su došla tri pojačanja:
Tyrese Rice - sjajan play koji je bio kandidat da obuče dres Bosne i Hercegovine.Prošlu sezonu proveo u Lietuvos Rytasu gdje je bio ponajbolji igrač uz Valanciunasa.Prosječno je postizao 11,1 poen i 4,7 asistencija u Eurokupu, a u VTB ligi 13,5 poena i 3,7 asistencija.
Yotam Halperin - godinama jedan od najboljih izraelskih igrača prošlu je sezonu proveo u odličnom Spartaku iz ST. Petersburga.Zajedno sa Beverlyem tokom sezone vodio je tim i do final foura Eurokupa. U Eurokupu 9,6 poena i 5,2 asistencije, a u ruskom prvenstvu 10,3 poena i 4,6 asistencija.
Lawrence Roberts - član legendarne generacije Partizana koja je prije par godina igrala Final four Eurolige.Prošlu godinu igrao je u Lietuvosu Rytasu gdje je prosječno postizao oko 7 poena i 6,4 skoka za 20tak minuta provedenih na terenu.Bez ikakve dileme veliko pojačanje u reketu.
Tyrese Rice - sjajan play koji je bio kandidat da obuče dres Bosne i Hercegovine.Prošlu sezonu proveo u Lietuvos Rytasu gdje je bio ponajbolji igrač uz Valanciunasa.Prosječno je postizao 11,1 poen i 4,7 asistencija u Eurokupu, a u VTB ligi 13,5 poena i 3,7 asistencija.
Yotam Halperin - godinama jedan od najboljih izraelskih igrača prošlu je sezonu proveo u odličnom Spartaku iz ST. Petersburga.Zajedno sa Beverlyem tokom sezone vodio je tim i do final foura Eurokupa. U Eurokupu 9,6 poena i 5,2 asistencije, a u ruskom prvenstvu 10,3 poena i 4,6 asistencija.
Lawrence Roberts - član legendarne generacije Partizana koja je prije par godina igrala Final four Eurolige.Prošlu godinu igrao je u Lietuvosu Rytasu gdje je prosječno postizao oko 7 poena i 6,4 skoka za 20tak minuta provedenih na terenu.Bez ikakve dileme veliko pojačanje u reketu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Zenichanin
- Kontakt:

Respect
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
omere, kako su igrali sakiri i vajzer?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Obojica igrali po poluvrijeme. Prvi prvo, drugi drugo.secer je napisao/la:omere, kako su igrali sakiri i vajzer?
Saciri je najivse igrao na poziciji desetke, ocigledno da ga Jupp tu planira koristiti, ali o tom potom. Imao je nekoliko solidnih prodora, ubacaka, kao i suteva, barem ono sto sam ja vidio.
Dosta je jak u igri prema ledjima, iako tako zbog njegove visine i ne izgleda. Treba reci da se dobro nadopunjuje sa Robbenom, iako im je ovo prva zajednicka utakmica.
Weiser, kao sto sam sinoc napomenuo me odusevljava. Igrao je na desnom krilu, zamijenio Robbena i pokazao da ce u buducnosti biti velika Bayernova uzdanica. Nije dzaba progasen najvecim talentom Njemackog nogometa.
Tehnika mu je na stvarno zavidnom nivou. Imao je mnogo dobrih dodavanja, cak je bila i poneka asistencija.
Sva tri gola Robenova ista, k'o kroz indigo papir. Jbg postao je previše predvidiv, neće se ovako nadavati golova tokom sezone.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa nije ni prosle sezone se nadavao tako.Ono "skretanje" ne mogu zaustavit' odbrambeni,vjerovatno zbog velike brzine,ali ga zato odma' na sutu zatvaraju.gorstak je napisao/la:Sva tri gola Robenova ista, k'o kroz indigo papir. Jbg postao je previše predvidiv, neće se ovako nadavati golova tokom sezone.
Jedinog gola na ovakav fazon se sjecam da je dao u utakmici protiv Engleske,kad je Holandija na Wembleyu prijateljsku igrala.
#miasanmia
Davno sam ja rekao da je Roben nazalost procitan igrac
joj ima li sanse da se Enes i uprava smiluju i dovedu nam jedno zucno pojacanje do kraja prelaznog roka
Trebace nam ako kontamo zaustaviti dominaciju Borusije.
Volim te Zeljo!!!
Pozdrav,
ako bi mi neko od vas mogao pomoci i uputiti me koji je najbolji i najsigurniji nacin za ONLINE kupovinu ulaznica za Bundesligu..tacnije licno me interesuje utakmica Bayern-Wolfsburg...koja je generalno procedura oko takve online kupovine, koje linkove bi trebao da pogledam i slicno.
Bio bih vam jako zahvalan, ako neko od vas ima iskustvo sa kupoivinom ulaznica na taj nacin za Bayernove utakmice, pa da me posavjetuje.
Unaprijed HVALA
ako bi mi neko od vas mogao pomoci i uputiti me koji je najbolji i najsigurniji nacin za ONLINE kupovinu ulaznica za Bundesligu..tacnije licno me interesuje utakmica Bayern-Wolfsburg...koja je generalno procedura oko takve online kupovine, koje linkove bi trebao da pogledam i slicno.
Bio bih vam jako zahvalan, ako neko od vas ima iskustvo sa kupoivinom ulaznica na taj nacin za Bayernove utakmice, pa da me posavjetuje.
Unaprijed HVALA
evo imas ovdje da se informises http://www.fcbayern.telekom.de/en/note/faq/00142.php" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad ako kontas ici odmah ih kontaktiraj jer je najvise 20k ulaznica u prodaji jer je 40k vec na godisnjim kartama.
Jbg velika je potraznja i dobitak ulaznice je ravan nekom velikom dobitku na kladionici
Sve u svemu sretno ti
E sad ako kontas ici odmah ih kontaktiraj jer je najvise 20k ulaznica u prodaji jer je 40k vec na godisnjim kartama.
Jbg velika je potraznja i dobitak ulaznice je ravan nekom velikom dobitku na kladionici
Sve u svemu sretno ti
Thomas Müller - Fußballgott
hvala na azurnom odgovorudon_burza je napisao/la:evo imas ovdje da se informises http://www.fcbayern.telekom.de/en/note/faq/00142.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu sretno ti
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.