Sa 11 mjesta u LP
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Bravo Frankfurt Bravo Eintracht
Sa 11 mjesta u LP
Sa 11 mjesta u LP
Eintracht Frankfurt - mentalna čudovišta!
Svaka čast...Potukli protivnike sve na terenu i uzeli titulu u EL, a navijači im nadvladali sve protivničke navijače na tribinama, što će rijetko kada bilo kad na ovakav način ponoviti posmatrajući cijelu sezonu u EL. RESPEKT! I sada učešće u Ligi prvaka osigurano.
Svaka čast...Potukli protivnike sve na terenu i uzeli titulu u EL, a navijači im nadvladali sve protivničke navijače na tribinama, što će rijetko kada bilo kad na ovakav način ponoviti posmatrajući cijelu sezonu u EL. RESPEKT! I sada učešće u Ligi prvaka osigurano.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Bravo Eintracht.
Ovo je hebeno ogromnoooo. 
Trapp herojski.
Skinuti zicer na kraju produžetka i onda skinuti penal.
Dokaz koliko se isplati dovesti takvu klasu.
Onaj Knauff dosta hvaljen, a večeras na terenu glup ko hurac.
Trapp herojski.
Onaj Knauff dosta hvaljen, a večeras na terenu glup ko hurac.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos prvi sesir prilikom izvlačenja parova.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo Frankfurt !
4 od 5 vrlo vjerojatno nece proc grupu lige prvaka
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Knauf veceras je bas bio selfish , ima perspektivu da bude odlican igrac , ali treba on jos da uci i nauci.
Sve cestitke Eintracht Frankfurt , na osvojenom trofeju , a ujedno i direktan plasman u liga prvaka.
Sve cestitke Eintracht Frankfurt , na osvojenom trofeju , a ujedno i direktan plasman u liga prvaka.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
-
agentzero7
- Kontakt:
Auu kakav uspjeh ,svaka čast naklon do poda ljudi !!
Nadam se da je ovo trenutak a morao bi biti kad kreće uspon Eintrachta .
Kadar treba pojačati u to opce nema dileme,ne.mislim sad da će napast naslov Bundeslige i hrvat se na vrhu ali da moraju biti sad top5 moraju.
Obrana je vrlo dobra ,Ndicka, Tuta,Hintereger,Toure i stiže im Smolcic iz Hrvatske stoper mlad, reprezentativac, ostavit Hasebea doktora još jednu sezonu i tu korekcije ne treba raditi osim.u slučaju visoke ponude i prodaje Ndicke.
Glavno pitanje vidit što će Kostic odlučit, ostane li to je Top ako ne jbga tu mora doc jak.igrac.
I mislim.da Glassner će 1000 posto dovesti 9ku koja je visoka i jaka ,da pomogne Borreu i rastereti ga.
Ugl top top top,to su slatke muke sad sve.
Nadam se da je ovo trenutak a morao bi biti kad kreće uspon Eintrachta .
Kadar treba pojačati u to opce nema dileme,ne.mislim sad da će napast naslov Bundeslige i hrvat se na vrhu ali da moraju biti sad top5 moraju.
Obrana je vrlo dobra ,Ndicka, Tuta,Hintereger,Toure i stiže im Smolcic iz Hrvatske stoper mlad, reprezentativac, ostavit Hasebea doktora još jednu sezonu i tu korekcije ne treba raditi osim.u slučaju visoke ponude i prodaje Ndicke.
Glavno pitanje vidit što će Kostic odlučit, ostane li to je Top ako ne jbga tu mora doc jak.igrac.
I mislim.da Glassner će 1000 posto dovesti 9ku koja je visoka i jaka ,da pomogne Borreu i rastereti ga.
Ugl top top top,to su slatke muke sad sve.
Kapa dolje Frankfurtu!!
Koji kileri kod raspucavanja

Koji kileri kod raspucavanja
Jakic jako dobar obavezno ga otkupit.. rode
Nadam se Arnoldu, kochu, brandtu, burkhardtu ,
Ispadaju u prvom krugu, u prvenstvu nista bolje od upravo zavrsene sezone
- kraljttbvb
- Kontakt:
Onaj fazon sa bijelim majicama gdje cijelu tribinu oboje u bijelo
I ne kontam odmah ovu negativu i najavu ispadanja iz grupe u LP. Nosili se sa Barselonom, a da ne mogu sa Kopenhagenom, Viktorijom Plzen ili nekom slabijom ekipom iz zadnjeg pota...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Svakako im treba pojačanja, pogotovo ako odu Kostić i(li) Ndicka. Vidim da su već doveli Onguenea iz Salzburga za obranu (not great, not terrible) i Kolo Mouanija iz Nantesa za napad. Ja se nadam i kojem iskusnom igraču koji je već prekaljen u LP, pa makar ga doveli samo na posudbu. Sigurno je da su sad masi igrača postali zanimljiviji.
Što se tiče Hrvata, Smolčić je navodno potpisan (pričao i Bara), a za Jakija sam cijelo vrijeme mislio da je već kupljen, ali pretpostavljam da će se sad i to riješiti.
Svakako je pred njima jako teška sezona i moraju se ozbiljno pojačati. Šteta bi bila da se sad ne ustale kao redoviti sudionik Eurokupova, pogotovo nakon što je Gladbach flopnuo i na neki način ostavio upražnjeno mjesto u vrhu.
Što se tiče Hrvata, Smolčić je navodno potpisan (pričao i Bara), a za Jakija sam cijelo vrijeme mislio da je već kupljen, ali pretpostavljam da će se sad i to riješiti.
Svakako je pred njima jako teška sezona i moraju se ozbiljno pojačati. Šteta bi bila da se sad ne ustale kao redoviti sudionik Eurokupova, pogotovo nakon što je Gladbach flopnuo i na neki način ostavio upražnjeno mjesto u vrhu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakav sudar velikana večeras u borbi za promociju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Fudbal je igra u kojoj 22 odrasla muškarca trče za loptom i na kraju uvek pobede Nemci
Maroon Brothers 1946
Ne volim hsv, ali Hertha je bas odvratna ekia. Union Berlin je prava ostdeutsch ekipa, drago mi je zbog njihovog uspjeha.
Igracki Hertha daleko ispred HSVa, bit ce pravo cudo ako Hamburg udje u Bundesligu.
Igracki Hertha daleko ispred HSVa, bit ce pravo cudo ako Hamburg udje u Bundesligu.
Svaka čast za Frankfurt otišli su do kraja i spasili obraz lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mashallah HSV 0:1, aBd da ispadne Hertha i da bude najjači ulazak svih vremena: Schalke, Werder i HSV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.