FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 09 jun 2017, 15:56

IdemoPlavi@

Pa eto, razmišljam nešto: šta misliš da Ivici zabranimo pristup stadionu i ukinemo titulu počasnog?

Gdje će ono izjaviti!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 09 jun 2017, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 jun 2017, 15:56

Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi izdrži!

Nastavi pljuvat po Želji!

Buraz, ko je tebi kriv sto komentarises iskljucivo ono što tebi odgovara, smijem se djecom svojojm zakelti da je ovo danas izjavio neko od ovih sadasnjih da bi ovdje pisao one svoje eseje po nekoliko stranica i bjesnio... To samo govori o tovjoj licemjernosti i da volis likove a ne ŽElju, al hajd vec milion puta ispričana prica...
Ma neka je čovječe izjavio, pogodio je u srž današnjeg grada Sarajeva i njegove duše i društva u cjelini, i svi smo mi saučesnici u tome, direktno ili indirektno.
Njegova izjava ima jačinu bez obzira na kone, čak ga i oni prate i čekaju šta će reči, mudru izjaviti, bez obzira, a njih i ne registujem svakako nikad. Nebitni totalno! Šta god pljuvali.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2017, 15:57

Neandertalac je napisao/la:Pa eto, razmišljam nešto: šta misliš da Ivici zabranimo pristup stadionu i ukinemo titulu počasnog?
Samo ću ti reći da ne bi bio prvi Osim kojem su 'zabranili', odnosno ljubazno ga zamolili da ne dolazi zbog atmosfere, koja je inače sjajna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 09 jun 2017, 15:57

Neandertalac je napisao/la:Pa eto, razmišljam nešto: šta misliš da Ivici zabranimo pristup stadionu i ukinemo titulu počasnog?

Gdje će ono izjaviti!
Ne izvrći. Ivica Osim je najveci naš lik, ali isto tako mogu reci kada pogrješi? Ili se ne smije? Ili ti smatras da su pitari trebali skinuti gace i pustiti nas?
Evo komuniciramo?
1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jun 2017, 15:58

Idemoplavi je napisao/la:Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
Iskreno cijenim ga, ali je ova izjava skroz pogresna, ako je tacno prenjeta. Mozda su Osima stigle godine i vrijeme da ga manje novinari pitaju.
Zasluzuje da se neuzima na zub. Barem po mome.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 jun 2017, 15:59

Gdje će ono izjaviti!
Ne izvrći. Ivica Osim je najveci naš lik, ali isto tako mogu reci kada pogrješi? Ili se ne smije? Ili ti smatras da su pitari trebali skinuti gace i pustiti nas?
Evo komuniciramo?
Nisu trebali. Ali smo zato trebali Krupu pobijediti a pošto smo levati onda završiti. Hladno.

Na Koševu smo onda mogli sa Šiljkom u špicu.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jun 2017, 16:00

**** vas pitari rahljavi kad su im vec skinute gace godinama, sto ih navlace sad pizda im materina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 09 jun 2017, 16:01

samoposmatram je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
Iskreno cijenim ga, ali je ova izjava skroz pogresna, ako je tacno prenjeta. Mozda su Osima stigle godine i vrijeme da ga manje novinari pitaju.
Druze nisam ga uzeo za zub, samo sam konstatovao da je izjava nepotrebna. Ovdje se odmah izvrće kao pljuvanje.

P.S. p.okenjam se Cenanu usta i naguram nogama, sto je uopšte pričao sa pitarskim smecem koje sad izjavljuje da je ono nekog odbilo.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2017, 16:01

samoposmatram je napisao/la:Iskreno cijenim ga, ali je ova izjava skroz pogresna, ako je tacno prenjeta.
Naši mediji su iznače poznati po tome da izjave prenose od riječi do riječi ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 09 jun 2017, 16:03

Neandertalac je napisao/la:

Gdje će ono izjaviti!
Evo komuniciramo?
Nisu trebali. Ali smo zato trebali Krupu pobijediti a pošto smo levati onda završiti. Hladno.

Na Koševu smo onda mogli sa Šiljkom u špicu.
Mi smo prvo trebali dobiti rapsalu slobodu, a za krupu da ne govorim. Mnogo prosutih lopti je bilo, a to je samo dokaz loše ekipe i bezmudih igrača. Pa da ih je Dino Pekic vodio a da znas da ces uzeti titulu ono se nije smjelo ispustiti.
1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jun 2017, 16:04

samoposmatram je napisao/la:
Druze nisam ga uzeo za zub, samo sam konstatovao da je izjava nepotrebna. Ovdje se odmah izvrće kao pljuvanje.

P.S. p.okenjam se Cenanu usta i naguram nogama, sto je uopšte pričao sa pitarskim smecem koje sad izjavljuje da je ono nekog odbilo.
Trebamo se strpiti do redovne skupstine sad u junu. Tu cemo znati na cemu smo i kako dalje. Do tad nepadati u vatru na svaki clanak. Meni juce crno pred ocima kad sam vidio clanak o onom Sandru. A koliko je u tome istine, se nezna dok ekipa neistrci na teren.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jun 2017, 16:07

Najjaci insajderi/forumasi opet nastupaju, milina citati.
Fali vam udarna ekipa pljuvaca, golema steta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 jun 2017, 16:09

Virtu4l je napisao/la:Sportsport.ba nije objavio vijest za Sportklub zato što nas mrzi :rol: joj lobotomaca :bow:
Kad Telemach svim navijacima Zelje besplatno uvede SK, a Zeljo besplatno ustupi prenose svim zainteresovanim medijskim kucama, te SK objavi da SportSport.ba radi stream utakmica sa Grbavice, tada cemo i mi besplatno reklamirati Telemach i pomagati Zelji da privuce sponzore u prenosima.

Do tada, ima sluzba marketinga, telefon radi, provjerio sam.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 jun 2017, 16:13

admin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sportsport.ba nije objavio vijest za Sportklub zato što nas mrzi :rol: joj lobotomaca :bow:
Kad Telemach svim navijacima Zelje besplatno uvede SK, a Zeljo besplatno ustupi prenose svim zainteresovanim medijskim kucama, te SK objavi da SportSport.ba radi stream utakmica sa Grbavice, tada cemo i mi besplatno reklamirati Telemach i pomagati Zelji da privuce sponzore u prenosima.

Do tada, ima sluzba marketinga, telefon radi, provjerio sam.
Nema šanse sada pogotovo! Valja im se izvući od astronomske kazne od čak 150 k zbog nelojalne konkurencije :D
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 jun 2017, 16:14

Baš je njima problem platiti tu kaznu. :rol: :rol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jun 2017, 16:16

Dino Hasanović je produžio ugovor sa FK Željezničar do 31. maja 2020. godine. Dvadesetjednogodišnji Hasanović je dobrim partijama u protekloj polusezoni zaslužio produženje ugovora sa Klubom u kojem je prošao Omladinsku školu i počeo karijeru.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 jun 2017, 16:17

arelinho je napisao/la:Baš je njima problem platiti tu kaznu. :rol: :rol:
Ma znam bolan hahaha
Ako ne bude "guran u vatru" popisam im se na produzenja ugovora za grijanje klupe :puke:
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 09 jun 2017, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2017, 16:17

Treba Vedranu ponuditi bolji ugovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 jun 2017, 16:18

LjoZee je napisao/la:Treba Vedranu ponuditi bolji ugovor.
Pa realno je da ako ostane i narednu sezonu da će dobiti novi ugovor jer mu ovaj trenutni ističe 2018. godine.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 jun 2017, 16:22

Novi lvl uvlakača:

Šta onaj Ivica ima izjavljivati, što mu to treba.

Bravo :bow:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lekqqq1921, NazorUso i 25 gostiju.