PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Muha da sam na tvom mjestu, sutra bih bio prvi u redu na sistematskom pregledu hashimage. 

Kakve su vam to voajerske priče? Bolje mi dovedite Frantu, da ga iskandžijam, ko muftiju Kurta birvaktile.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Marsal
- Kontakt:
De link profila da pokušam štogod.samirr je napisao/la:Amina G . Sarajka pozz ima ih jos .

Joj ova tema se ubila za mene.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Misliš da se radioaktivnost prenosiTrunko je napisao/la:Muha da sam na tvom mjestu, sutra bih bio prvi u redu na sistematskom pregledu hashimage.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gledaj Muhameda kocijasa iz Amerike lafo yebac neki, on neka imena cura pise 

Nad tobom sunce najljepše sja
Plavka 3 kile sminke 28 god, dugonoga ko roda? Mozda pricamo o istoj a mozda ne.Marsal je napisao/la:Nju ni u Zenici ne diraju užarenom elektrodom.MuhamedTM je napisao/la:Aidu g iz Zenice.
Sad se udala prije 6 mjeseci?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima noževa za mladu sarajevski raju jeftino! Neka se igra sarajevska omladina kako je i navikla 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fuad B. plava, velike usne, kila sminke, voli povuc
- Marsal
- Kontakt:
Ne, ova moja je crnka, nacrtane obrve, niska s dobrim nogama i huzicom, na pravnom je u SA. Eto karindžaj je ali ako dobiješ hepatitis don't blame it on me.MuhamedTM je napisao/la: Plavka 3 kile sminke 28 god, dugonoga ko roda? Mozda pricamo o istoj a mozda ne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gledaj palijaša što ih zasvrbi na forumu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kozlic pinoglavi nesto ko bajagi zna
mozda sam ga pravio, koje si godiste? Da skontam jesam li tad sta guzio.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad promjenis potpisMarsal je napisao/la:De link profila da pokušam štogod.samirr je napisao/la:Amina G . Sarajka pozz ima ih jos .![]()
Joj ova tema se ubila za mene.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi fakat ukrali Marshala sebi, desetkovali ste dole chat i druge teme 

Mozda nosi periku a studira kitu kraljevica marka.Marsal je napisao/la:Ne, ova moja je crnka, nacrtane obrve, niska s dobrim nogama i huzicom, na pravnom je u SA. Eto karindžaj je ali ako dobiješ hepatitis don't blame it on me.MuhamedTM je napisao/la: Plavka 3 kile sminke 28 god, dugonoga ko roda? Mozda pricamo o istoj a mozda ne.
Imo sam ceker. Zabrinu me sad
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad se sjetim da si nasem @saltu davno prijetio, lik se raspitao i skontao da si dijete, nesto se ti zalio sto prijateljska nije u STL a ne u ChicaguMuhamedTM je napisao/la:Kozlic pinoglavi nesto ko bajagi zna![]()

Jesul' ti to pricali za cure pa piskaras ovdje na forumu
Nad tobom sunce najljepše sja
Maršale razdjevičil se šta u toj Zenici ? 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Muha de malo na xnxx i postavljaj one japanke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Besic je napisao/la:Misliš da se radioaktivnost prenosiTrunko je napisao/la:Muha da sam na tvom mjestu, sutra bih bio prvi u redu na sistematskom pregledu hashimage.![]()
![]()
![]()
Ma jok, to je najmanja nedaća.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, bordobijeli, bvsic, club21, EastMadness, ErosViverosViv, Hrammm1921, HyperOS, iliyaa8, jurisicduska, Kockoglavi, laznokrilo, MikiPirs, mma_hz, MokraKifla, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rauber33, ristagrad, Rodman, Shategabri i 122 gosta.