Zato sam i napisao da oni vec imaju neke svoje pravce i poslove.Quinlan je napisao/la:Zuban i stanic ne mogu to raditi jer su u menadzerskim vodama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Treba otvoriti temu cenan i slavko. Ovo je tema
FK ŽELJEZNIČAR.
FK ŽELJEZNIČAR.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Smanji doživljaj.Buffon1 je napisao/la:Pa kakva je to pomoc sto je doveo jednog igraca i polumrtvog Krizmana koji je pobjegao za 6 mjesec. To nije nikakva pomoc. Zakaric nas je kostao Kupa, a pored toga nespremen igrac na 200%.
Pomoc je skroz druga dimenzija kad ti neko pomogne da dovedes spremnog igraca, igraca koji ima kvalitet i koji ce ti pomoci da osvojis nesto, a ne da ti upropasti sve sto se moze jer je debeo kao krme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj Mesa 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mesu opalili neki prenosi.[emoji15]
Mesa katastrofa ne kontam jbt pa dijete bi sa iskustvom fm-a dvije sezone bolje postavilo igruLjoZee je napisao/la:Mesu opalili neki prenosi.[emoji15]

-
- Kontakt:
I onda nam Petrovic nevalja. Svakak cast Mesi kao igracu, ali pred utakmicu je bio izgubljen, a kamoli tokom i poslije.
Samo jedan bi ih znao postrojiti. Zna se ko je babi babo.
Samo jedan bi ih znao postrojiti. Zna se ko je babi babo.
Ma bruka od igre,a vala i ponasanja. Necemo mi nidje sto bi se reklo.[emoji38]
F5 momci
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
-
- Kontakt:
Cini ti se, jer su pred kraj sezone gubili sve redom u ligi, jer su se cuvali za kup. Tako da se nemoze reci da su bili plaho spremna ekipa. Nemogu se nikako porediti sa nasom spremom kad smo osvajali duple krune i isli na oba fronta svaku sezonu.braco je napisao/la:Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
Nisu bili spremni zbog Slavka nego je ekipa sama od sebe imala samo spremnost i nista drugo. Izbiji, nabiji na Obradovića i to je to.braco je napisao/la:Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
Petrovic da je t od trenera kad smo bili u borbi za jedan od dva trofeja osvojio bi bar kup ako nista. Nego on nema veze s zivotm.
Pa cim je dosao poceo se provaljivati s kartotekom, a sad kad daje izjavu manji od makova zrna.Pored toga pola su utakmica prodali u ligu paho nisu ni igrali.
Dobijes solidna pojacanja za nasu ligu od Zebe do Crnova i nisi u stanju nista osvojiti nego te ekipa iz lige za ostanak posamara ko malo dijete. Ekipa koja u regularnom dijelu sezone nije mogla nikoga pobjediti i kao takvi osvoje kup a ti ostanes hladni gaca.
Mi da smo normalan klub on bi vec sad bio bivsi. Jer nama ne treba kontinuitet kad cemo vec sad opet promijeniti najmanje 7 igraca iz prve postave, kao takva situacija trener se mogao komotno promijeniti.
Nama ne treba samo trener, vec tim ljudi koji ce kao logistika raditi na vise polja. A on svoje seljacke fore kako moze sve sam neka ostavi u selu gdje je trenirao klubove.
Moguće da griješim, ali nekako su mi tako djelovali te sezone. Pogotovo u prvom dijelu sezonu kad su bili dobri i u dvomeču protiv Slobode u kupu na kraju sezone. Mada ruku na srce mora se priznati da su imali stvarno dobre igrače tu sezonu u vidu Obradovića, Memiševića, braće Jakovljević, Beširevića itd. A to za ekipu koja je osvajala duple krune i ne poredim uopšte.samoposmatram je napisao/la:Cini ti se, jer su pred kraj sezone gubili sve redom u ligi, jer su se cuvali za kup. Tako da se nemoze reci da su bili plaho spremna ekipa. Nemogu se nikako porediti sa nasom spremom kad smo osvajali duple krune i isli na oba fronta svaku sezonu.braco je napisao/la:Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
Pa sad yebiga, koliko god i ja kritikovao Slavka opet ne treba skroz minimizirati njegov utjecaj na spremnost igrača Radnika. Ima tu vjerovatno malo i njegovog dodira, ne može se reći da je sve bilo od samo od sebe. Naravno i to što ti i @samoposmatram kažete išlo mu je na ruku što je mogao u drugoj polusezoni da odmara igrače u prvenstvu za kup, to je tačno. Istim tim receptom se koristio i Široki ove sezone pa nam je nam očitao bukvicu u dvomeču kupa, a jedan od razloga je i Petrovićeva nedovoljna rotacija koja je dovela do umora. Apsolutno njegova krivica bez sumnje. O utakmicama protiv Krupe i pitara isto smo dosta puta na ovoj temi napisali tj. o stvarima zbog kojih smo izgubili titulu, tako da razumijem tvoju frustraciju nisam ni ja ništa manje razočaran. Naravno ne samo u Slavka, nego i u igrače.Buffon1 je napisao/la:Nisu bili spremni zbog Slavka nego je ekipa sama od sebe imala samo spremnost i nista drugo. Izbiji, nabiji na Obradovića i to je to.braco je napisao/la:Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.
Petrovic da je t od trenera kad smo bili u borbi za jedan od dva trofeja osvojio bi bar kup ako nista. Nego on nema veze s zivotm.
Pa cim je dosao poceo se provaljivati s kartotekom, a sad kad daje izjavu manji od makova zrna.Pored toga pola su utakmica prodali u ligu paho nisu ni igrali.
Dobijes solidna pojacanja za nasu ligu od Zebe do Crnova i nisi u stanju nista osvojiti nego te ekipa iz lige za ostanak posamara ko malo dijete. Ekipa koja u regularnom dijelu sezone nije mogla nikoga pobjediti i kao takvi osvoje kup a ti ostanes hladni gaca.
Mi da smo normalan klub on bi vec sad bio bivsi. Jer nama ne treba kontinuitet kad cemo vec sad opet promijeniti najmanje 7 igraca iz prve postave, kao takva situacija trener se mogao komotno promijeniti.
Nama ne treba samo trener, vec tim ljudi koji ce kao logistika raditi na vise polja. A on svoje seljacke fore kako moze sve sam neka ostavi u selu gdje je trenirao klubove.
- MocMahale444
Pucali od snage na oba frontabraco je napisao/la:Radnik u njegovom mandatu i jeste bila trkački spremna ekipa , ovdje kod nas nažalost to nije slučaj.MocMahale444 je napisao/la:Kako nece petrovic valjati, njegove ekipe su najspremnije.

Daleko od toga da je Slavko sam kriv ali on je preuzeo sve na sebe, razvukli ga kao jufku. Izgubio se bio totalno, nekako mi ga je zao ozbiljno.
Samo u ponedjeljak nek ne govori kako cemo biti najspremniji nakon priprema i slicne stvari. Bruka se zbog takvih izjava jer svi znamo da od toga nema nista. Dosta stvari mora promijeniti inace nas nema ni na mapi. Prvo i najvaznije je da mu nadju kondicionog i dva pomocnika. Bez pojacanog strucnog staba nema nama napretka.
-
- Kontakt:
Hajd nek prvo skine svoj trbuh, pa cemo lakse prenjeti zdrave navike na igrace. Zbog kvarnog mesa pola ekipe u hitnoj zavrsilo...
Evo danas stize ovaj Gotal. Da li ce Cenan uspjeti da se dogovori s njim ili cemo opet ostati bez igraca ? [emoji57]
ovo sinoć sa džekom možda i nije bilo loše (sve ostalo je bilo loše ili još gore)
ako je zakuho sa jaranom iz tima možda sad stvarno pređe u taj jeb.eni milan
ili negdje drugo, meni je svejedno gdje samo neka prelazi za što više para 
ako je zakuho sa jaranom iz tima možda sad stvarno pređe u taj jeb.eni milan

- Sandokan87
- Kontakt:
Ma sta se ima dogovarat vec dogovoreno. Momak dolazi na potpis ugovora. Ove sedmice ce doci jos igraca i popunit ce se praznine i kompletirat sastav do pocetka priprema. Bice ovo po svemi sudeci Zeljo sa jako brzim igracima prema naprijed!samoposmatram je napisao/la:Hajd nek prvo skine svoj trbuh, pa cemo lakse prenjeti zdrave navike na igrace. Zbog kvarnog mesa pola ekipe u hitnoj zavrsilo...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.