FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2017, 12:09

Da je nama odbranu i sredinu pojacati. Na tim pozicijama smo bas tanki. Volio bih da dodje onaj Ramovic iz Mladosti. Valjda ce se do ponedjeljka znati hoce li doci jer su rekli za dva-tri dana da ce odluciti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 jun 2017, 12:26

Oprostite na upadu, Gotal ako vam stigne to je extra pojacanje za nasu ligu,u najmanju ruku kvalitet Lendrica. Poz
Samo jedno ime

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2017, 12:32

penke je napisao/la:Oprostite na upadu, Gotal ako vam stigne to je extra pojacanje za nasu ligu,u najmanju ruku kvalitet Lendrica. Poz
Kod ovog nije upitan kvalitet,ali je upitno ponasanje. Previse klubova je promijenio. Cini mi se da je i po tome slican Lendricu. Pozdrav i tebi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 jun 2017, 12:49

penke je napisao/la:Oprostite na upadu, Gotal ako vam stigne to je extra pojacanje za nasu ligu,u najmanju ruku kvalitet Lendrica. Poz
Možeš li nam dat malo više informacija o njemu ako si ga pratio u Hajduku?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2017, 13:34

Evo Hajduk zeli ovog Gotala. Znaci nece doci kod nas.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 jun 2017, 13:37

braco je napisao/la:
Zabio je dosta golova u Hajduku i imao par asist,prava poluspica,bio jedan od naboljih igraca Hajduka prije 2 sezone,prodan za finu lovu u Svicarsku,ako stigne bit ce zesce pojacanje,al je luđe glave :D
Samo jedno ime

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 13:58

@Admin odakle vam to da Gotala hoce Hajduk?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jun 2017, 14:08

Zeljo92 je napisao/la:@Admin odakle vam to da Gotala hoce Hajduk?
Isprike sto vam ulijecem na temu, ali samo da kazem da o ovom navodnom interesu Hajduka za Gotala nema ni rijeci na CRO portalima, a vidim da se ne spominje ni na forumima... Hajduk ima Futacsa, Saida, Ercega i Ohandzu u napadu, tako da cisto sumnjam da postoji interes za Gotala... Mozda pokusaj neke sabotaze vaseg dogovora sa njim :think:

Sto se tice Gotala, kvalitetu bez sumnje ima, ali problem je glava, a i vidim da ste vec upoznati :) . Ako bude imao motiva, Lendrica moze zamijeniti bez problema
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 14:14

I ja to mislim @android zato pitam admina ;)

Ne znam zasto ne napisu clanak da ga pitari hoce al cuj hajduk.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2017, 14:28

Mozda lik i ne dolazi danas na pregovore. Dzaba nas nafurali.[emoji38]

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 jun 2017, 15:02

Red je pojačati akcenat na neprijatelje u pauzi izgleda. Vidim, pod lupom je svaka objava i neobjava :)

Samo naprijed momci, red je da neko preuzme odogovornost, pa ako niko neće evo Aco i ja se javljamo dobrovoljno. Mi smo svakako već godinama krivi za svaki promašen transfer i sve što "škripi u sportskom segmentu". Opletite.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 15:03

aleksandar_veliki je napisao/la:Nije furanje, mozda su sad na rucku, a ako ljudi koji su javili za Zelju lazu za Hajduk onda ostaje sve na spekulaciji. Zeljo 92 imas potencijala, treba nam jedan u redakciji takav. Mislim da je na posao.ba otvoren konkurs i ako imas zelju kao izvore javi se.
Sto ce vam konkurs za takvo nesto, odete na izvor i napijete se vode jbt

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2017, 15:08

jestamaji je napisao/la:ovo sinoć sa džekom možda i nije bilo loše (sve ostalo je bilo loše ili još gore)
ako je zakuho sa jaranom iz tima možda sad stvarno pređe u taj jeb.eni milan :mrgreen: ili negdje drugo, meni je svejedno gdje samo neka prelazi za što više para :mrgreen:
Znam da se salis ali tako nekako, valjda ode iz cigansko-žabarske rome pa makar u kinu ili mls ako nece u ac mil.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 15:09

admin je napisao/la:Red je pojačati akcenat na neprijatelje u pauzi izgleda. Vidim, pod lupom je svaka objava i neobjava :)

Samo naprijed momci, red je da neko preuzme odogovornost, pa ako niko neće evo Aco i ja se javljamo dobrovoljno. Mi smo svakako već godinama krivi za svaki promašen transfer i sve što "škripi u sportskom segmentu". Opletite.
Ne citajte anamo forum jer on nema nikakve veze sa ovim. Glupost je pisat spekulacije ako mozete sami provjeriti da Hajduk ima 3 napadaca koja su 2 klasa za Gotala znaci taj izvor vam nije relevantan a vi ipak objavite clanak. Sta covjek prvo da pomisli, da ste neobiljni i da ne radite svoj posao kako treba ili je to placen clanak? Diskutujemo samo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 jun 2017, 15:16

Android je napisao/la:
Isprike sto vam ulijecem na temu, ali samo da kazem da o ovom navodnom interesu Hajduka za Gotala nema ni rijeci na CRO portalima, a vidim da se ne spominje ni na forumima... Hajduk ima Futacsa, Saida, Ercega i Ohandzu u napadu, tako da cisto sumnjam da postoji interes za Gotala... Mozda pokusaj neke sabotaze vaseg dogovora sa njim :think:

Sto se tice Gotala, kvalitetu bez sumnje ima, ali problem je glava, a i vidim da ste vec upoznati :) . Ako bude imao motiva, Lendrica moze zamijeniti bez problema
penke je napisao/la:
braco je napisao/la:
Zabio je dosta golova u Hajduku i imao par asist,prava poluspica,bio jedan od naboljih igraca Hajduka prije 2 sezone,prodan za finu lovu u Svicarsku,ako stigne bit ce zesce pojacanje,al je luđe glave :D
Hvala momci :thumbup:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 15:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
admin je napisao/la:Red je pojačati akcenat na neprijatelje u pauzi izgleda. Vidim, pod lupom je svaka objava i neobjava :)

Ne citajte anamo forum jer on nema nikakve veze sa ovim. Glupost je pisat spekulacije ako mozete sami provjeriti da Hajduk ima 3 napadaca koja su 2 klasa za Gotala znaci taj izvor vam nije relevantan a vi ipak objavite clanak. Sta covjek prvo da pomisli, da ste neobiljni i da ne radite svoj posao kako treba ili je to placen clanak? Diskutujemo samo.
Sto ne znaci da nece prodati dvojicu ili jednog. Dobri su sa kesom i mogu odbijati ponude kako hoce. Jesam li u pravu? Samo diskutujemo i jos jednom ponavljam ako laze izvor za Zelju laze i za Hajduk i ostat ce sve na spekulaciji. Ne bi bio prvi put da spekulacija se ne pogodi i zato jeste spekulacija.
Okej upravu si, samo nek ti se sef okani glupe politike neprijatelja jer ih ovdje nema, zdrava diskusija i Zeljovci, uvjerili ste u zadnjih par mjeseci da je tako. :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2017, 15:27

I imate li otprilike informacije kolike su sanse da on dodje ?

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2017, 15:31

aleksandar_veliki je napisao/la:Ulete cesto likovi koji za penal u Bijeljini mene okrivljuju, no to vise govori o njima nego o bilo cemu drugom. Zato se sa sefom slazem, no najmanje je to bitno. Kao sto mozes vidjeti i njima je pored svega dozvoljeno da diskutuju. Ispostovao sam te odgovorima i zamolio bih da se prebacimo na PP da ne bi diskusija otisla u pogresnom smjeru. Ljoze koliko znamo danas su pregovori i sve je moguce, a znas i sami kakvi su igraci.
Ne sikiraj se, sve je udure.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2017, 16:08

Samo nastavite jakim tempom, ova tema to zasluzuje.

LimVo te ljoŽe!!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jun 2017, 16:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Ulete cesto likovi koji za penal u Bijeljini mene okrivljuju, no to vise govori o njima nego o bilo cemu drugom. Zato se sa sefom slazem, no najmanje je to bitno. Kao sto mozes vidjeti i njima je pored svega dozvoljeno da diskutuju. Ispostovao sam te odgovorima i zamolio bih da se prebacimo na PP da ne bi diskusija otisla u pogresnom smjeru. Ljoze koliko znamo danas su pregovori i sve je moguce, a znas i sami kakvi su igraci.
Ma donekle Aco nije laz da ga i Hajduk ne zeli, obavljen je razgovor sa nasima, sad ce se uputit na pregovore sa Sarajevom.. E sad jel laz za ovo za Hajduk il ne raznih prica ima... Poznavajuci Cenana Ublehu i Gotal ce nam iz ruku otic
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, mavi, Sarun i 48 gostiju.