FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poučeni ranijim iskustvima, Mihojević i ako produži ugovor treba ga prodati na zimu. Znamo kako su igrali neki nakon produženja saradnje.
Uzeti tih nekih do 300 hiljada eura i kraj priče. Sretno momku.
Transferi tipa Cimirota će biti "Bilo jednom u Sarajevu".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj nikog da prodajemo, ovi ce jos gore dovesti uz vec lose igrace tipa Novakovic Ivetic u odbranihilmo je napisao/la:Poučeni ranijim iskustvima, Mihojević i ako produži ugovor treba ga prodati na zimu. Znamo kako su igrali neki nakon produženja saradnje.
joker90 je napisao/la:Zato je i stavljeno pod navodnike..Esport je napisao/la:Nije bila "piva" u pitanju, to su bile idiotske odluke donesene od imbecila iz uprave i "STRUČNOG" tima.joker90 je napisao/la:Da je Crnkić neki kvalitet kao Benko, pa hajde. Nikakva prevaga, pročitan igrač sa jednim potezom koji mu je prolazio na početku. Benko je zbog "pive" otjeran, a Crnkić treba da zaigra nakon najvećeg pljuvanja po klubu ikad? Nop!

Mogao je "obožavani" biti u rosteru protiv Krupe, lijepo vrijeme, dobar teren i normalna igra(bez mesara). Ali što **** ****AlfredNobel je napisao/la:Ma zezam se malo ako niste skontali.. Ne bi onu pogan zvanu Crnkić zvao, pa makar ispali iz lige. Saidu bi dao šansu jer je on najveći znalac s loptom u ekipi, pa i u ovoj ligi, ali pitanje je kakav je s tijelom i strahom od novih povreda.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogao je, ali uvijek ima ono ali..Esport je napisao/la:Mogao je "obožavani" biti u rosteru protiv Krupe, lijepo vrijeme, dobar teren i normalna igra(bez mesara). Ali što **** ****AlfredNobel je napisao/la:Ma zezam se malo ako niste skontali.. Ne bi onu pogan zvanu Crnkić zvao, pa makar ispali iz lige. Saidu bi dao šansu jer je on najveći znalac s loptom u ekipi, pa i u ovoj ligi, ali pitanje je kakav je s tijelom i strahom od novih povreda.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Danas BiH: Moldavija U17 4:0, igrala četri naša momka.
Bilo je bolje da su oni igrali protiv Zarije nego ovi profesionalci sa iskustvom.
Bilo je bolje da su oni igrali protiv Zarije nego ovi profesionalci sa iskustvom.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nekad smo imali A reprezrntativce 

Suti ne pricaj tako! Inace ce doci denchi da nam objasnjava kako ti mladici nemaju dovoljno kila ili da 'golobradi' mladici od 20 godina nemaju dovoljno iskustva. Jer mi igramo na rezultat i ne drzimo đaba 1. mjesto,ali u LZO kuknjavaEsport je napisao/la:Danas BiH: Moldavija U17 4:0, igrala četri naša momka.
-
- Kontakt:
Bolje i 1. u LZO nego posljednji u LZP! #samopozitiva #bićeboljezagorski je napisao/la:Suti ne pricaj tako! Inace ce doci denchi da nam objasnjava kako ti mladici nemaju dovoljno kila ili da 'golobradi' mladici od 20 godina nemaju dovoljno iskustva. Jer mi igramo na rezultat i ne drzimo đaba 1. mjesto,ali u LZO kuknjavaEsport je napisao/la:Danas BiH: Moldavija U17 4:0, igrala četri naša momka.

00:00
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- sarajevo46
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:00:00

- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TobeYarabi
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nisu svi kao sto smo miHordasOdMalena je napisao/la:

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Za kompleksase 

- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14 i 54 gosta.