FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma smijesno je bilo sta ocekivati od ove uprave, kao prvo kad poslusate izjave predsjednika, svakom iole normalnom poznavaocu fudbala u Bosni je jasno da on nije svjestan koju poziciju ima i nije svjestan, odnosno ne zna kako da se pravilno vodi jedan fudbalski klub. ( poslusajte samo izjave za Saida i slicno). Drugo dugorocni plan i program kluba toliko neozbiljan i amaterski da nije zalosno bilo bi smijesno. Trece ponovo mahalski-jaranski odnosi navijaci-clanovi uprave-igraci tipa hajpuje se ostanak Civica odbio pare bla bla, zrtvovat ce se za Slobodu, a kada pogledamo taj Civic nece uopste biti neka prevaga niti u prvoj ligi federacije. (iako sasvim ce biti koristan, ne kritikujem njegov ostanak i neka je ostao trebat ce nam, ali taj hajp i ta sranja jednostavno postaju gadljiva). Sve u svemu ponovo pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Sva sreca i prva federalna nije kao sto je nekad bila i dosta je lakse uci u PL nego ranije. Ali molim vas minimalno drugo mjesto sljedece sezone i siguran izlazak u Evropu . ( daj da napisemo u program pa makar bilo sta ) 

-
- Kontakt:
Ma cak je i on htio da placa da igra, ne treba mu ni plata hahahaha, jos mi ne idu u glavu shvatanja pojedinih forumasa i nacini razmisljanja.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Ubiće nas Budućnost ko mraz paprike.
Izjava Nale komentatora poslije utakmice:
Probali smo neke nove taktičke zamisli, igrače na probi.
Do prve utakmice bićemo spremni 200%
Izjava Nale komentatora poslije utakmice:
Probali smo neke nove taktičke zamisli, igrače na probi.
Do prve utakmice bićemo spremni 200%

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ako se neke stvari radikalno ne promijene nisam ja optimista da ce Nala povest ekipu u sezonu.
Znamo svi kakav je, kako voli medije i sve. A ovdje se krije ko da je krivicno djelo pocinio preuzimanjem Slobode
u normalnoj situaciji Nala je vrhunsko rjesenje za federalne lige, ali ovo je sve samo ne normalno. Kako sam nacuo ni terena za trening nemaju kako treba.
zato se ovi toliko i bore da ostanu u klubu, jer da je dosao Azmir ili bilo ko koga ne ucjenjuju ko Senada iznio bi stvarno stanje na vidjelo
Znamo svi kakav je, kako voli medije i sve. A ovdje se krije ko da je krivicno djelo pocinio preuzimanjem Slobode
u normalnoj situaciji Nala je vrhunsko rjesenje za federalne lige, ali ovo je sve samo ne normalno. Kako sam nacuo ni terena za trening nemaju kako treba.
zato se ovi toliko i bore da ostanu u klubu, jer da je dosao Azmir ili bilo ko koga ne ucjenjuju ko Senada iznio bi stvarno stanje na vidjelo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Salanovic trenirao sa nama cijelo vrijeme i odjednom potpisao za Gradinu..
-
- Kontakt:
Čime to mogu ucjenjivati Senada?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:56pa ako se neke stvari radikalno ne promijene nisam ja optimista da ce Nala povest ekipu u sezonu.
A trenutno stanje je nemamo šansu da se vratimo u Premijer ligu, jedino ako niko drugi nije zainteresovan da uđe ove godine.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Liga nikad tanja, federalna, i opet daj Bože da budemo prvi u ovoj kaljuži sa ovakvim diletantima..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
tanko je ovo skroz fali ovdje jos 4-5 kvalitenih igraca
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kaže zvanična Dilaver dolazi iz Vallette, a frajer godinu bez kluba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vjeruj zvanicnoj a ne svojim ocima!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:51Kaže zvanična Dilaver dolazi iz Vallette, a frajer godinu bez kluba
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ipak je ljepse bilo kad nista nisu objavljivali, ovako se dzaba brukaju.
Mozemo li mi njima sad kako zabraniti objave ko sto su i oni nama komentare?
Volim tebe, više od sebe
Moze blokiras stranicu i nece ti izlazit.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:04Ipak je ljepse bilo kad nista nisu objavljivali, ovako se dzaba brukaju.
-
- Kontakt:
Hvala sto si mi rekao. Mozes li mi samo objasniti proceduru kako se to radi? Nisam bas toliko strucan za te stvari jbgMMA075 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:11Moze blokiras stranicu i nece ti izlazit.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:04Ipak je ljepse bilo kad nista nisu objavljivali, ovako se dzaba brukaju.
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:13Hvala sto si mi rekao. Mozes li mi samo objasniti proceduru kako se to radi? Nisam bas toliko strucan za te stvari jbgMMA075 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:11Moze blokiras stranicu i nece ti izlazit.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:04Ipak je ljepse bilo kad nista nisu objavljivali, ovako se dzaba brukaju.
-
- Kontakt:
Bas ti hvala sto se trudis da mi objasnis, al ja ne znam otvorit video. A sve i da znam, neki cudan jezik, pa vjerovatno ne bih ni skontao.
Al tebi hvala u svakom slucaju, valja mi nastavit pratit ovaj veliki posao koji rade secerko, macic i co.
Volim tebe, više od sebe
Mujka čekamo promociju Nale Wintoriusa marginale
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Ništa od toga Nalić nas vodi kao Admir Smajić dok je bio.
-
- Kontakt:
Senad Mujkanović 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!