Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vidjel ko Mosccardelia, koji kralj 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
kakva golčina Balotellia 
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 14 feb 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Radovan Karadzic likes thisSissoko je napisao/la:Vidjel ko Mosccardelia, koji kralj
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Balotelliev go

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- IlPrincipe
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
Burberry46
- Kontakt:
Kakva golcina super Maria
a proslava ko da se nista nije desilo 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Proslava je bila kao da je dao go na odbitak pri rezultatu 3:0

Jedan ovakav od njega u 1/4 finalu Svjetskog prvenstva protiv Španije pa da svi slavimo na forumu. 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
blaža povreda butnog misica, više iz predostrožnosti odmaraAdamSmith je napisao/la:Totti van terena 10 dana, povrijedio pakaš.
prelijep gol bale, al to ne umanjuje extra lošu igru milana koji iz nicega dobija utakmice (kaljari, verona, bologna...)
nema potpisa
A jbo majku ispadne gotivniji go sa onakvim njegovim radovanjem. Ono kao jbo ovo ja ovo mogu uvijek.
Joj al da mu je mozga moze bit medju najdominantnijim igracima na svijetu.Ima fudbal u malom prstu al nema mozga.
Joj al da mu je mozga moze bit medju najdominantnijim igracima na svijetu.Ima fudbal u malom prstu al nema mozga.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dobija boraniju, a chim im dodje ozbiljna ekipa - odmah prsnu ko oblande.Admir_Sa je napisao/la: prelijep gol bale, al to ne umanjuje extra lošu igru milana koji iz nicega dobija utakmice (kaljari, verona, bologna...)
Sezona je gotovo 2/3 gotova, a oni nisu dobili niti jedan mech protiv velikih klubova - shto u Italiji, shto u Evropi.
1 pobeda nad PSVom i 2 nad slabashnim Celticom su sve shto je vredno Milan uchinio u 34 tekme.
ma pravi se budala, svjesno ja mislim. on je meni cista kopija zlatana ibrahimovica, samo što je zlaju neko na vrijeme spustio na zemlju i ovaj se koliko toliko koncentrisao na fudbal i postao igracina, mada sam siguran da je imao drugaciji temperament da bi bio još ucinkovitiji, jer je frajer jednostavno genijalac. balo je slican, al nije na vrijeme spušten na zemlju i sada luta, teško je to sada doevsti u neku normaluMago je napisao/la:A jbo majku ispadne gotivniji go sa onakvim njegovim radovanjem. Ono kao jbo ovo ja ovo mogu uvijek.![]()
nema potpisa
Ma Balotelli je specifican slucaj, ostao bez roditelja pa usvajanje ovo ono. Meni se cini da je on totalno emocionalno nesazrio. On je jos mlad igrac i jos nije kasno da dodje tobe. Ako sa 25 sredi sve u glavi, imamo jos barem 7 ili 8 godina uzivanja u njegovim igrama 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Malo najave za večerašnji duel. Očekujem pravo dobru utakmicu. Neće im biti Borje, moglo bi se to iskoristiti na pravi način preko Hernanesa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
-
RiverPlate
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
A dobro sad se već pretjeruje. Mogu misliti u kakvim je uvjetima odrastao čovjek. Nije ni njemu lahko.
Kakvog sam ja jarana u srednjoj imao ovaj je mala maca za njega. Kad je čova ušao u učionicu na prvom času u prvom srednjem svi ustali i rekli ''dobar dan'' ... mislili profesor.
Kakvog sam ja jarana u srednjoj imao ovaj je mala maca za njega. Kad je čova ušao u učionicu na prvom času u prvom srednjem svi ustali i rekli ''dobar dan'' ... mislili profesor.
★★★
Nedved izgleda ima 44 godine, ali samo po matematici fanova Juventusa.
Nazad u skole.
Nazad u skole.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zaslužena pobjeda intera nad Fiorentinom bez obzira na neregularan drugi gol, sve u svemu dobra tekma na Franchiu, klasična italijanska. 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.