Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Akciju na ciglanama su neki snimali samo nikad nisu objavili, toliko o nekoj pobjedi hordi.
A i vi svi se uhvatili ciglana . Djeca rodjena te godine su sad punoljerna . 40 posto trenutnog sjevera nije rodjeno tad kad je bio belaj a i kod robije nije bolja situacija
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Samo sam se nadovezao na priču, bilo je likova koji su snimali, to što nikad ni jedan snimak nije isplivao javno govori dosta toga.
Prodje i Bajram, a Sanina nema, pa nema...
No, postujem, receno je poslije Bajrama, a godina nije navedena...
No, postujem, receno je poslije Bajrama, a godina nije navedena...
- Combattente87
- Kontakt:
Nova hr riječ za sudiju u VAR sobi - PRESUDNIK 
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
A sta treba isplivati svaki snimak ne kontam? Ako se nije objavilo nije se ni desilo?chily-rz je napisao/la: ↑25 mar 2026, 16:09Samo sam se nadovezao na priču, bilo je likova koji su snimali, to što nikad ni jedan snimak nije isplivao javno govori dosta toga.
Valjda je bruka kad procuri snimak od clanova grupe, ili jos gore ako se svjesno objavi radi hvalisanja. Ali hajde valjda neka nova vremena dosla instagram navijaca pa to postalo normalno.
Očigledno nismo bili na istim mjestima. To što ti pričaš ja niti znam niti sam čuo (aftermath) da se dešavalo tako da - sumnjam da se uopšte i desilo.macak_ je napisao/la: ↑25 mar 2026, 12:55Ljudino ne znam zbog kakve policije ste se razišli, dvije patrole su osiguravale kolonu, jedna bila na početku i prošla, a druga ko zna gdje jer je kolona bil iscjepkana po semaforima. Specijalci došli nakon 10 minuta. Do tada robija šetala ispod podvožnjaka, ganjali napadače i razbijali kafiće u koje su se napadači sakrili.
Neke teme je bolje ne otvarati.
Ja pričam o mjestu gdje smo vam zaustaili dva (ili tri ne sjećam se više) kombija nasred ulice gdje ste istrčali iz njih i počeli bježati po Ciglanama. Ne znam samo gdje su mislili pobjeći?
Helem nejse, niste se lijepo proveli taj dan na Ciglanama i to je suština cijele priče. Živio!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šabani se samo tim i bave, kakvi robijaši, pa jesi vidio kakve su najave radili za kup utakmicu protiv nasRodjeni81 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 16:29A sta treba isplivati svaki snimak ne kontam? Ako se nije objavilo nije se ni desilo?
Valjda je bruka kad procuri snimak od clanova grupe, ili jos gore ako se svjesno objavi radi hvalisanja. Ali hajde valjda neka nova vremena dosla instagram navijaca pa to postalo normalno.
Ovo za Ciglane, teško da je više batina dobila naka navijačka grupa kao što su robijaši tad, neke od njih rođena mati nije mogla prepoznati.
Čuj snimak, baš će momci sami sebe objavit.
Šabani.
- svrakino1921
- Kontakt:
Stara vijest kasniš 10-tak dana
Najjaca stranica su oni mladji, pokupili ih negdje kod skole da skupe brojku. Nisam se odavno ismijao kao tad.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 mar 2026, 16:55Šabani se samo tim i bave, kakvi robijaši, pa jesi vidio kakve su najave radili za kup utakmicu protiv nasRodjeni81 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 16:29A sta treba isplivati svaki snimak ne kontam? Ako se nije objavilo nije se ni desilo?
Valjda je bruka kad procuri snimak od clanova grupe, ili jos gore ako se svjesno objavi radi hvalisanja. Ali hajde valjda neka nova vremena dosla instagram navijaca pa to postalo normalno.i još na svojoj stranici objavljivali za onaj naš šal. Zamisli koliki šaban moraš biti da ti se grupa time bavi.
Ovo za Ciglane, teško da je više batina dobila naka navijačka grupa kao što su robijaši tad, neke od njih rođena mati nije mogla prepoznati.
Čuj snimak, baš će momci sami sebe objavit.
Šabani.
Fk Željezničar.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Brate iskreno mi je drago vidjet da se gradi, ABd i zapad da se sredi i na 20k da se izađe. Ali koji k se vise motaju i Benjamina i Magoda, okej skontali smo da ste vi to “sredili”, pusti majstore da rade ili nek inzinjer snimi presjek stanja. Ne mozes skontat napredak kad se snimaju svake sedmice kod juga ljudi
labostarmomosa je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:36Brate iskreno mi je drago vidjet da se gradi, ABd i zapad da se sredi i na 20k da se izađe. Ali koji k se vise motaju i Benjamina i Magoda, okej skontali smo da ste vi to “sredili”, pusti majstore da rade ili nek inzinjer snimi presjek stanja. Ne mozes skontat napredak kad se snimaju svake sedmice kod juga ljudi
Ovo će im biti jedan od glavnih aduta u predizbornoj kampanji, vidiš kako su lijepo razvuki da bi se završilo tačno pred izbore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Marokanci58
- Kontakt:
FK Sarajevo ostaje otvoren za dijalog, ali jasno ističe da zaštita interesa kluba mora biti prioritet. Koševo nije samo stadion. To je dom FK Sarajevo. U evropskim noćima – pripada fudbalu", dodaju iz Bordo kluba.
Ništa od koncerta čarobnjaka na Koševu.
Ništa od koncerta čarobnjaka na Koševu.
BRATSTVO GRAČANiCA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hahahahaha e cuj FK Sarajevo da zabrani nekome nesto na gradskom stadionu
Mrsh u pm , Dino napuni Kosevo , sta cu taj propalitet gledati

Mrsh u pm , Dino napuni Kosevo , sta cu taj propalitet gledati
Možete rentati Grbavicu, neće vam trebati u julu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:51Hahahahaha e cuj FK Sarajevo da zabrani nekome nesto na gradskom stadionu![]()
![]()
Mrsh u pm , Dino napuni Kosevo , sta cu taj propalitet gledati![]()
![]()
Pa po ovome jedino sto ih moze ostetit koncert je ako bude 2 pretkolo lige konferencije naravno ako do te utakmice stignu ako 2 utakmicu u dvomecu budu igrali kod kuce.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Nije bgm provokacija, ali po cemu misle da ce igrati Evropu? Imaju 5 bodova prednosti u odnosu na Siroki. Sad sad se to istopi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pitice su posebno nerovozne kad se na ovoj temi spomenu Robovi u bilo kojem kontekstu. Ove sezone su po svemu iza Robije.
Dzaba Adem Ljajic, dzaba svi milioni. Prosjecna posjeta manja nego timu iz druge lige, plus jos jedna propala sezona
Dzaba Adem Ljajic, dzaba svi milioni. Prosjecna posjeta manja nego timu iz druge lige, plus jos jedna propala sezona
Srce, čast i ponos!
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

.png)