FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Umro Vincent Tan!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poslije Crnkica brane i Duljevica, stoji im Hasetov potpis, yebite nas bolje ne zasluzujemo! Klub je svetinja iznad svakog pojedinca! Nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo fuj!
A opet bez pojedinaca sta bi bili...Sarajlijica1946 je napisao/la:Poslije Crnkica brane i Duljevica, stoji im Hasetov potpis, yebite nas bolje ne zasluzujemo! Klub je svetinja iznad svakog pojedinca! Nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo fuj!
Tu smo gdje jesmo iz mnogo razloga a ta dva sto ti kazes mescini da nisu vrijedni spomena u usporedbi sa ostalim.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jeste upratili da smo dobili novu donaciju u vidu ves masina.... Toliko smo ozbiljan klub.
Kad smo ja i jos neki napadali za one roze dresove govorili ste nam kako su to nebitne stvari a fazon je u tome da nam 'vodje' kluba pricaju o nekakvim trofejima, europi, akademiji, trening centru a ni ves masina u klubu imali nismo...
Malo je reci koliko se iz dana u dan sve vise i vise razocaram.
A crnkic ako ikad vise obuce bordo dres nek ucine masovni harikiri svi u klubu. Yebo ti onda nas.
Kad smo ja i jos neki napadali za one roze dresove govorili ste nam kako su to nebitne stvari a fazon je u tome da nam 'vodje' kluba pricaju o nekakvim trofejima, europi, akademiji, trening centru a ni ves masina u klubu imali nismo...
A crnkic ako ikad vise obuce bordo dres nek ucine masovni harikiri svi u klubu. Yebo ti onda nas.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta se keslas neinteligentni homosapiensu, nesto pogresno napisano? Ukoliko nemas nista pametnije da prozboris ucini nam uslugu pa ne zamaraj svoj malokapacitetni mozgic ni sa ta dva emojia.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1000, posebno za Crnkića. Taj odron od čovjeka ne smije više zaigrat za Sarajevo taman da je Willian glavom i bradom.FrancescoTotti je napisao/la:Jeste upratili da smo dobili novu donaciju u vidu ves masina.... Toliko smo ozbiljan klub.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hilmo reaguj, brisi postove ovog pokusaja od cinika (sto nikad nece bit jer za cinizam je potrebna inteligencija) i upozori ga naravno jer mu ovo nije prvi put da ima ovakve debilne postove koji nemaju veze sa temom.
@skoro ma nije on ni cukenderski brk od williana. Direktan krivac za kup, europu. Poigravao se sa integritetom i ugledom kluba i sad na neku patetiku ocekuje da mu se sve oprosti i zaboravi.
Pa jos jucer se onaj Hujic levatio zbog njega po medijima.... Jest da nas i vode levati al sto je previse previse je.
@skoro ma nije on ni cukenderski brk od williana. Direktan krivac za kup, europu. Poigravao se sa integritetom i ugledom kluba i sad na neku patetiku ocekuje da mu se sve oprosti i zaboravi.
Pa jos jucer se onaj Hujic levatio zbog njega po medijima.... Jest da nas i vode levati al sto je previse previse je.
Ma pusti papka ba,taj se javi samo kada neko od 'pljuvaca' nesto napise da bi on mogao kao nesto isprovocirati ili uvrijediti,a u stvari samo pokazuje vlastitu neinteligenciju i primitivizam.FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo reaguj, brisi postove ovog pokusaja od cinika (sto nikad nece bit jer za cinizam je potrebna inteligencija) i upozori ga naravno jer mu ovo nije prvi put da ima ovakve debilne postove koji nemaju veze sa temom.
-
- Kontakt:
Onaj bolid Husaric najavljuje transfer Hadzica u Borusiu Dortmud u januaru za 5oo ooo eura... Koji je to bolid mati mila, jos ono njegovo ''1oo % zavrseno?!''
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovo za poigravanje sa klubom jest uradio al izvinuo se covjek, a ovo da je direktni krivac za kup i Evropu pretjerujes, al bas. Uredu ne gotivis covjeka al odvadi malo, hujic nas je prozivao da bi sebe reklamirao.FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo reaguj, brisi postove ovog pokusaja od cinika (sto nikad nece bit jer za cinizam je potrebna inteligencija) i upozori ga naravno jer mu ovo nije prvi put da ima ovakve debilne postove koji nemaju veze sa temom.
Radije cu se pomirit sa Crnkicem nego sa ovim banditima iz uprave, bar je rekao izvini, sto je za ove uhljebe nepoznat pojam.
Oni sto su proizveli ovu situaciju su ok, mogu se trpit al Crnkic je previse, izvini al nigdje veze... Sta njima se ne moze nista, lakse je po Crnkicu sad, po Benki radi pive, po Krsteu radi hajduka, po frizuri, po brkatoj trebi...
Problem je Tan, problem je uprava, problem je skaut... Sto to niko ne otjera faruka poslije izjave da je atmosfera sjajna na utakmici koju mi bojkotujemo, e to je bila kolektivna samarcina...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Piva navijačima nikad nije bila problem, i piva je paravan za nešta drugo. Krste je imao neki okršaj s publikom al' ako si bio na derneku HZ30 vidio si kako raja sad gotivi Velkoskog i da je sve to izglađeno. Al' sve te stvari su sitnice u odnosu na ono što je napravio Crnkić. Sumiraj sve brate, otkako je došao, je l' od njega pamtiš više dobrih il' loših poteza? Evo iskreno, sjetim se golova Doboj-Kaknju na Koševu, gol Slobodi i asistencija protiv Zrinje. Puno jači je promašaj u Lištici, promašaj protiv Zarije, pa ovo izbivanje i naslovi u novinama "Niko ne zna gdje je Crnkić". Vala, s jednim "oprostite" se neće oprat, barem kod mene. Meni će bit mrzak k'o ker sve da zabije het trik na Grbavici u derbiju.simidobar je napisao/la:Ovo za poigravanje sa klubom jest uradio al izvinuo se covjek, a ovo da je direktni krivac za kup i Evropu pretjerujes, al bas. Uredu ne gotivis covjeka al odvadi malo, hujic nas je prozivao da bi sebe reklamirao.FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo reaguj, brisi postove ovog pokusaja od cinika (sto nikad nece bit jer za cinizam je potrebna inteligencija) i upozori ga naravno jer mu ovo nije prvi put da ima ovakve debilne postove koji nemaju veze sa temom.
Radije cu se pomirit sa Crnkicem nego sa ovim banditima iz uprave, bar je rekao izvini, sto je za ove uhljebe nepoznat pojam.
Oni sto su proizveli ovu situaciju su ok, mogu se trpit al Crnkic je previse, izvini al nigdje veze... Sta njima se ne moze nista, lakse je po Crnkicu sad, po Benki radi pive, po Krsteu radi hajduka, po frizuri, po brkatoj trebi...
Problem je Tan, problem je uprava, problem je skaut... Sto to niko ne otjera faruka poslije izjave da je atmosfera sjajna na utakmici koju mi bojkotujemo, e to je bila kolektivna samarcina...
Ne znam čemu poređenje Crnkića sa Upravom. Upravi niko nije oprostio, niti je iko zaboravio na njihove marifetluke i sve ostalo. To što se nije oprostilo Crnkiću, ne znači da Upravi jeste. Zapravo, yebemo im mame zato što ovog mungosa nisu deportovali sa Koševa i izbrisali svaki trag njegovog postojanja kad je FKS u pitanju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za her trik na poljoprivrednom dobru bio bi brat bratovaskoroalen je napisao/la:Piva navijačima nikad nije bila problem, i piva je paravan za nešta drugo. Krste je imao neki okršaj s publikom al' ako si bio na derneku HZ30 vidio si kako raja sad gotivi Velkoskog i da je sve to izglađeno. Al' sve te stvari su sitnice u odnosu na ono što je napravio Crnkić. Sumiraj sve brate, otkako je došao, je l' od njega pamtiš više dobrih il' loših poteza? Evo iskreno, sjetim se golova Doboj-Kaknju na Koševu, gol Slobodi i asistencija protiv Zrinje. Puno jači je promašaj u Lištici, promašaj protiv Zarije, pa ovo izbivanje i naslovi u novinama "Niko ne zna gdje je Crnkić". Vala, s jednim "oprostite" se neće oprat, barem kod mene. Meni će bit mrzak k'o ker sve da zabije het trik na Grbavici u derbiju.simidobar je napisao/la:Ovo za poigravanje sa klubom jest uradio al izvinuo se covjek, a ovo da je direktni krivac za kup i Evropu pretjerujes, al bas. Uredu ne gotivis covjeka al odvadi malo, hujic nas je prozivao da bi sebe reklamirao.FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo reaguj, brisi postove ovog pokusaja od cinika (sto nikad nece bit jer za cinizam je potrebna inteligencija) i upozori ga naravno jer mu ovo nije prvi put da ima ovakve debilne postove koji nemaju veze sa temom.

Braca moj kriv jest to stoji, a promasivali su i 1000 puta bolji, timski je sport i nije fer da je od 20+ igraca on kriv za sve.
Sve sto hocu da kazem da se neke pare mogu uzet za njega a da krivce trazimo na pogresnom mjestu. Otjeracemo ovog Crnkica al ce "krivci" dovest tri nova.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa baš to što su i drugi fulali a niko ih ne tjera je dokaz koliko je Crnkić zayeb'o. Hebib promaši Boga oca al se Hebib ne igra s grbom i imenom FK Sarajeva, momak šuti i igra, nit je emotivno potresen nit mu neko obećava transfer u Karslue il' šta ja znam gdje. Promašaji su šlag na torti, a torta je ovo njegovo muvanje po Njemačkoj i bježanje na dva mjeseca bez dozvole.simidobar je napisao/la:Za her trik na poljoprivrednom dobru bio bi brat bratova![]()
Braca moj kriv jest to stoji, a promasivali su i 1000 puta bolji, timski je sport i nije fer da je od 20+ igraca on kriv za sve.
Sve sto hocu da kazem da se neke pare mogu uzet za njega a da krivce trazimo na pogresnom mjestu. Otjeracemo ovog Crnkica al ce "krivci" dovest tri nova.
Ja ba, prava bajkica...joker90 je napisao/la:Kakva priča..
Treba je*at mater Crnkicu, on je za sve kriv...
Ajd ako mislis da je to realno, onda uredu.skoroalen je napisao/la:Pa baš to što su i drugi fulali a niko ih ne tjera je dokaz koliko je Crnkić zayeb'o. Hebib promaši Boga oca al se Hebib ne igra s grbom i imenom FK Sarajeva, momak šuti i igra, nit je emotivno potresen nit mu neko obećava transfer u Karslue il' šta ja znam gdje. Promašaji su šlag na torti, a torta je ovo njegovo muvanje po Njemačkoj i bježanje na dva mjeseca bez dozvole.simidobar je napisao/la:Za her trik na poljoprivrednom dobru bio bi brat bratova![]()
Jel mali Hadzic treba samo da fuli go i bice isti ko Crnkic ?
Ne treba mu ništa yebat, samo nek je što dalje od prve postave i FKS generalno. Može i tako..simidobar je napisao/la:Ja ba, prava bajkica...joker90 je napisao/la:Kakva priča..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I bice ti drago kad zaigra ko Bica za zrinjski ? Jer realno u ovoj situaciji tesko da moze otic u neku drugu ligu.joker90 je napisao/la:Ne treba mu ništa yebat, samo nek je što dalje od prve postave i FKS generalno. Može i tako..simidobar je napisao/la:Ja ba, prava bajkica...joker90 je napisao/la:Kakva priča..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.