Ovo što sam napisao su činjenice i imam dokaze za to, a to što si ti su vaše nebuloze, nagađanja, možda je, da li je, 'bem li ga itd. itd.
Što bi se reklo, M I T O M A N I J A ( C I )

Ovo što sam napisao su činjenice i imam dokaze za to, a to što si ti su vaše nebuloze, nagađanja, možda je, da li je, 'bem li ga itd. itd.
Na pogrešan, ulizivački, način je pristupio ološu. Ološ razumije samo jezik sile, paljevine i miris goretine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:31Džaba Ismir placao večeru, mi i dalje bez obecanja za novi teren![]()
pa i ovu su cinjenice..nije valjda da mislis da se ovaj broj ljudi kod vas uclanio zbog ljubavi prema fks, bas sada?
jok nego zbog vasdejavu je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:35pa i ovu su cinjenice..nije valjda da mislis da se ovaj broj ljudi kod vas uclanio zbog ljubavi prema fks, bas sada?![]()
Kako baš sada? Pa prošle godine smo imali najveći broj. Činjenica je da zbog vas imamo 3 hiljade članova više nego bismo imali?dejavu je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:35pa i ovu su cinjenice..nije valjda da mislis da se ovaj broj ljudi kod vas uclanio zbog ljubavi prema fks, bas sada?![]()
Konta na početku nedodirljiv a sada kleči i dogovara se sa predstavnicima Veleža i Mušijomopalaopala je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:20Predsjednik FK Mladost iz Doboja kod Kaknja, Mensur Mušija, boravio je danas u Sarajevu gdje se sastao sa predsjednikom N/FS BiH Vicom Zeljkovićem.Sastanak je posebno zanimljiv iz razloga što je u prethodnom periodu bilo sukoba na relaciji N/FS BiH i Mladost, a naročito poslije odluke da se Mladosti uskrati licenca za takmičenje u Premijer ligi BiH, zbog čega je slučaj završio i na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).
Vico opet moljaka i pusikurac da se prekinu tužbe , standardno njegovo
Puno mi se opet sekiraš za Ležve, neće izdobriti majke mi. Da si pošten prema sebi pitao bi se zašto zove i Mušiju i delegaciju Veleža i obećava sve živo i mrtvo... Ali pošto ti je draže sve u vezi Veleža stavljati u negativan kontekst blago se tvojoj bolesti zvanoj volim ga, al hoću da ga mrzim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:52![]()
![]()
napravit ce im evo i teren jer se i dalje boji mocne delegacije veleza. Kakvo stanje uma kod pijačara jel moguće ovo.
Drvlje i kamenje na Vicu, a onda sastanci svako drugi tjedan. Evo i teren ide. Kao sto rekoh uskoro ga očekujte kao VIP gosta na stadionu rođeni.
Ni obraza ni dostojanstva kao i obicno
Miljacka je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:45Kako baš sada? Pa prošle godine smo imali najveći broj. Činjenica je da zbog vas imamo 3 hiljade članova više nego bismo imali?![]()
Mislio sam da si ozbiljniji
Kako znaš da je u pitanju 3 hiljade članova više? Po čemu je to činjenica? Kako onda objašnjavaš skok broja članova prošle godine u odnosu na pretprošlu i zbog čega se on desio? Volio bih da mi odgovoriš na ova pitanja.
da, to je tacno cirka(ne moras biti bukvalista pa uzimati tacno taj broj kao relevantan), cinjenica je da vas se bas dosta uclanilo zbog nase akcije (nemam nista protiv toga)..mislio sam da si realan dovoljno da to bar priznasČinjenica je da zbog vas imamo 3 hiljade članova više nego bismo imali?
Baraba se umislila da može al ne može . Sad sve sto traži Velež i Musija biće ispunjeno , jer vicko zna kolko je supalj . Ljudi samo ga na CAS , najbolji smo primjer mi koji smo pokusavali na disciplinsku , žalbe i ništa . A kako CAS privodi slušaj kraju situacija se drastično mjenja .MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:47Konta na početku nedodirljiv a sada kleči i dogovara se sa predstavnicima Veleža i Mušijomopalaopala je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:20Predsjednik FK Mladost iz Doboja kod Kaknja, Mensur Mušija, boravio je danas u Sarajevu gdje se sastao sa predsjednikom N/FS BiH Vicom Zeljkovićem.Sastanak je posebno zanimljiv iz razloga što je u prethodnom periodu bilo sukoba na relaciji N/FS BiH i Mladost, a naročito poslije odluke da se Mladosti uskrati licenca za takmičenje u Premijer ligi BiH, zbog čega je slučaj završio i na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).
Vico opet moljaka i pusikurac da se prekinu tužbe , standardno njegovo
Pretpostavljam da te Gicko svojim qurcem pravio dok ga tako gotiviš?