Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Damir_BvB
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Damir_BvB » 27 mar 2012, 23:07

Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
BvB Echte Liebe !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 mar 2012, 23:08

Damir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
Odlicno.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 mar 2012, 23:09

Damir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
Oko pedesetak pasova, tačnost 78%. Bar sam to vidio kad je izlazio. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 mar 2012, 23:09

Predobro,predobro bar za moj ukus,dostojno zamjenio Alonsa u svakom pogledu,samo nek cesce dobija priliku i necete ga nikad dobit nazad,dzaba se nadas :lol: :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 mar 2012, 23:12

Feco je napisao/la:
Predobro,predobro bar za moj ukus,dostojno zamjenio Alonsa u svakom pogledu,samo nek cesce dobija priliku i necete ga nikad dobit nazad,dzaba se nadas :lol: :lol:
+1 :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 mar 2012, 23:13

Hvala vam puno na analizi . A znam da se nece vratit al et opet se ja nadam necem ...
BvB Echte Liebe !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2012, 23:15

Slabo,slabo Iker nije ništa pokazao ne može to ovako. :mrgreen:

Hegemonija jebote ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu u LP i nekoj od liga petice da jedna ekipa nije ošutala na gol :lol: Nebitno je ko su ostali protivnici do titule u LP.Bitnije je to ko će biti najbolji igrač LP benz ili Ronaldo :mrgreen:

Sahin uskrsnuo 8-) Pisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 mar 2012, 23:16

Ocekivao sam da ce pobjediti veceras 0:2 a sada ovaj 3 isto ispade malo je tesko islo ali ipak se isplatilo i pobjeda je dosla bez previse price ode Real dalje :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 23:24

LBJ MVP je napisao/la: Sahin uskrsnuo 8-) Pisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce ;)
Gdje ce brat Mu'min, uskrsnut :lol: tobe jarabi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 mar 2012, 23:26

Svaka čast momcima, malo su me bili zabrinuli ali u zadnjih 20-ak minuta došli su eto i ti golovi...Sad se možemo okrenuti Osasuni, po meni najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone... ;) HALA MADRID !

EDIT:Bayern, here we come !!!
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 27 mar 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2012, 23:28

LBJ MVP je napisao/la:
Hegemonija jebote ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu u LP i nekoj od liga petice da jedna ekipa nije ošutala na gol :lol:
I meni je ovo bilo zanimljivo...Iako se Apoelu mora priznat da je perfektno defanzivu odradio u prvom poluvremenu, ali kad ste ih probili, onda su baš probijeni do kraja..... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

nanek

Post Postao/la nanek » 27 mar 2012, 23:29

Jest da Apoel nije neko mjerilo ali brate travnik bi imo bar 3 suta i to pored gola a oni bas krompir.

Sahin je strasan igrac odigrao je bez greske i Alonsa je bas ono naslijedio dostojno bar u ovoj tekmi sto se mene tice moze ga Mou cesce gurati umjesto Khedire.Bas smo nadmocno izgledali mada sam se nadao pobjedi 0-1.
Kaka kad je usao pokazao da je u velikoj formi i da se ona dize iz tekme u tekmu.Po meni igrac utakmice .

al sve u svemu kazu da se revans u Madridu nece igrati jer nema potrebe bolje da odmaramo :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2012, 23:31

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Hegemonija jebote ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu u LP i nekoj od liga petice da jedna ekipa nije ošutala na gol :lol:
I meni je ovo bilo zanimljivo...Iako se Apoelu mora priznat da je perfektno defanzivu odradio u prvom poluvremenu, ali kad ste ih probili, onda su baš probijeni do kraja..... :lol:
Ma nisu nešto ni defanzivno u prvom.S mrtvim Higuainom(koji večeras nije bio na terenu)smo stvorili šansu koju bi svako iskoristio,al Benz ne.To je too mainstream za njega :lol:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Sahin uskrsnuo 8-) Pisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce ;)
Gdje ce brat Mu'min, uskrsnut :lol: tobe jarabi :mrgreen:
:lol: Biće da je došao sebi :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 mar 2012, 23:32

nanek je napisao/la:Jest da Apoel nije neko mjerilo ali brate travnik bi imo bar 3 suta i to pored gola a oni bas krompir.

Sahin je strasan igrac odigrao je bez greske i Alonsa je bas ono naslijedio dostojno bar u ovoj tekmi sto se mene tice moze ga Mou cesce gurati umjesto Khedire.Bas smo nadmocno izgledali mada sam se nadao pobjedi 0-1.
Kaka kad je usao pokazao da je u velikoj formi i da se ona dize iz tekme u tekmu.Po meni igrac utakmice .

al sve u svemu kazu da se revans u Madridu nece igrati jer nema potrebe bolje da odmaramo :)
Što je "najžalosnije" i Khedira igra fenomenalno ovu sezonu, pogotovo zadnjih mjesec-dva , tako da je teško odlučiti ko treba da igra.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 mar 2012, 23:33

Ima potrebe bgmi ima potrebe za revans(citaj,tekmu za raju i navijace) .. Bas zbog Sahina,Varana i mozda Jesea uz dodatak prekaljenih majstora msm. da bi ovi mladici mogli doc do izrazaja,al opet jedno su zelje drugo mogucnosti :roll: Idemo u pamplonu po pobjedu .. Hala madrid :!:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 mar 2012, 23:34

Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 mar 2012, 23:36

Bundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
Ispravljam te.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 23:36

Bundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
Zar nije Blenter :mrgreen: na Camp Nou imao onaj sut (pored gola) u 90min, kad je ofulao zicer ;) ako je to ta tekma na koju mislis ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 mar 2012, 23:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Zar nije Blenter :mrgreen: na Camp Nou imao onaj sut (pored gola) u 90min, kad je ofulao zicer ;) ako je to ta tekma na koju mislis ;)
Ma bila prica Arsenal dao gol bez suta na gol pa njemu ostalo u sjecanju. Im'o je pored i preko mali milion udaraca...

Real ulazi u historiju s ovom tekmom ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2012, 23:40

LBJ MVP je napisao/la: Ma nisu nešto ni defanzivno u prvom.S mrtvim Higuainom(koji večeras nije bio na terenu)smo stvorili šansu koju bi svako iskoristio,al Benz ne.To je too mainstream za njega :lol:
Ma Benzema je fulio 1000 % šansu.....Ali dobro je opet Apoel pokrivao teren, nije dozvolio puno prilika Realu u prvom dijelu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.