Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
BvB Echte Liebe !!!
Odlicno.Damir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Thunderstruck
- Kontakt:
Oko pedesetak pasova, tačnost 78%. Bar sam to vidio kad je izlazio.Damir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Predobro,predobro bar za moj ukus,dostojno zamjenio Alonsa u svakom pogledu,samo nek cesce dobija priliku i necete ga nikad dobit nazad,dzaba se nadasDamir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...
+1Feco je napisao/la:Predobro,predobro bar za moj ukus,dostojno zamjenio Alonsa u svakom pogledu,samo nek cesce dobija priliku i necete ga nikad dobit nazad,dzaba se nadasDamir_BvB je napisao/la:Kako je odigrao Sahin ? Ako moze malo detaljnija analzia ? hvala unaprijed ...![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hvala vam puno na analizi . A znam da se nece vratit al et opet se ja nadam necem ...
BvB Echte Liebe !!!
Slabo,slabo Iker nije ništa pokazao ne može to ovako.
Hegemonija jebote ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu u LP i nekoj od liga petice da jedna ekipa nije ošutala na gol
Nebitno je ko su ostali protivnici do titule u LP.Bitnije je to ko će biti najbolji igrač LP benz ili Ronaldo
Sahin uskrsnuo
Pisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce 
Hegemonija jebote ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu u LP i nekoj od liga petice da jedna ekipa nije ošutala na gol
Sahin uskrsnuo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ocekivao sam da ce pobjediti veceras 0:2 a sada ovaj 3 isto ispade malo je tesko islo ali ipak se isplatilo i pobjeda je dosla bez previse price ode Real dalje 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje ce brat Mu'min, uskrsnutLBJ MVP je napisao/la: Sahin uskrsnuoPisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- raul-zakon
- Kontakt:
Svaka čast momcima, malo su me bili zabrinuli ali u zadnjih 20-ak minuta došli su eto i ti golovi...Sad se možemo okrenuti Osasuni, po meni najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone...
HALA MADRID !
EDIT:Bayern, here we come !!!
EDIT:Bayern, here we come !!!
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 27 mar 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
I meni je ovo bilo zanimljivo...Iako se Apoelu mora priznat da je perfektno defanzivu odradio u prvom poluvremenu, ali kad ste ih probili, onda su baš probijeni do kraja.....LBJ MVP je napisao/la:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
nanek
Jest da Apoel nije neko mjerilo ali brate travnik bi imo bar 3 suta i to pored gola a oni bas krompir.
Sahin je strasan igrac odigrao je bez greske i Alonsa je bas ono naslijedio dostojno bar u ovoj tekmi sto se mene tice moze ga Mou cesce gurati umjesto Khedire.Bas smo nadmocno izgledali mada sam se nadao pobjedi 0-1.
Kaka kad je usao pokazao da je u velikoj formi i da se ona dize iz tekme u tekmu.Po meni igrac utakmice .
al sve u svemu kazu da se revans u Madridu nece igrati jer nema potrebe bolje da odmaramo
Sahin je strasan igrac odigrao je bez greske i Alonsa je bas ono naslijedio dostojno bar u ovoj tekmi sto se mene tice moze ga Mou cesce gurati umjesto Khedire.Bas smo nadmocno izgledali mada sam se nadao pobjedi 0-1.
Kaka kad je usao pokazao da je u velikoj formi i da se ona dize iz tekme u tekmu.Po meni igrac utakmice .
al sve u svemu kazu da se revans u Madridu nece igrati jer nema potrebe bolje da odmaramo
Ma nisu nešto ni defanzivno u prvom.S mrtvim Higuainom(koji večeras nije bio na terenu)smo stvorili šansu koju bi svako iskoristio,al Benz ne.To je too mainstream za njegaeffe_sa je napisao/la:I meni je ovo bilo zanimljivo...Iako se Apoelu mora priznat da je perfektno defanzivu odradio u prvom poluvremenu, ali kad ste ih probili, onda su baš probijeni do kraja.....LBJ MVP je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje ce brat Mu'min, uskrsnutLBJ MVP je napisao/la: Sahin uskrsnuoPisao sam na početku sezone on je ključ u igri protiv Barce
tobe jarabi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Što je "najžalosnije" i Khedira igra fenomenalno ovu sezonu, pogotovo zadnjih mjesec-dva , tako da je teško odlučiti ko treba da igra.nanek je napisao/la:Jest da Apoel nije neko mjerilo ali brate travnik bi imo bar 3 suta i to pored gola a oni bas krompir.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ima potrebe bgmi ima potrebe za revans(citaj,tekmu za raju i navijace) .. Bas zbog Sahina,Varana i mozda Jesea uz dodatak prekaljenih majstora msm. da bi ovi mladici mogli doc do izrazaja,al opet jedno su zelje drugo mogucnosti
Idemo u pamplonu po pobjedu .. Hala madrid 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ispravljam te.Bundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije BlenterBundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma bila prica Arsenal dao gol bez suta na gol pa njemu ostalo u sjecanju. Im'o je pored i preko mali milion udaraca...rio_Ferdy88 je napisao/la:Zar nije BlenterBundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.na Camp Nou imao onaj sut (pored gola) u 90min, kad je ofulao zicer
ako je to ta tekma na koju mislis
Real ulazi u historiju s ovom tekmom
Roger Federer the greatest of all time!
Ma Benzema je fulio 1000 % šansu.....Ali dobro je opet Apoel pokrivao teren, nije dozvolio puno prilika Realu u prvom dijelu....LBJ MVP je napisao/la: Ma nisu nešto ni defanzivno u prvom.S mrtvim Higuainom(koji večeras nije bio na terenu)smo stvorili šansu koju bi svako iskoristio,al Benz ne.To je too mainstream za njega![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.