PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zivjela Šejla Vrabac, šta vi znate šta je zensko !
Sisom trotoar razbija.
Sisom trotoar razbija.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ko dira Aliju Baketovog oca
da nam ne bi Alije sad bi zivjeli ko Svicarci ovako smo ipak Bosanci
al sutra kad mu poqaramo njegovo Sarajevo ima da se okrene par puta u mezaru 

Sloboda Tuzla
Hajde ti Envera Bijedića pod ruku pa čistite nacionalizam.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija skoro pa veci fasista od HitleraHigh je napisao/la:Čemu šovinizam? Zar je to duh antifašističke Tuzle? Kakva hipokrizija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U Muhinoj porodici se ovaj biznis prenosi s koljena na koljeno. Naravno ne bi bilo nista lose da ne laju kao zadnja stoka.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
Da prevedem. Sarajevo je vise Tursko nego Bosansko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pazi se danas na kucnom pragu. Mozda se tu budemo igrali.TzXHc je napisao/la:Ima noževa za mladu sarajevski raju jeftino! Neka se igra sarajevska omladina kako je i navikla
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da ne bi Alije sad bi se vi lizali sa agresorima i skidali gaće po BL... Čekaj malo, pa vi to radite i dalje. Ostala vam navika valjda.fukaratz je napisao/la:ko dira Aliju Baketovog ocada nam ne bi Alije sad bi zivjeli ko Svicarci ovako smo ipak Bosanci
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ko je Franto?Trunko je napisao/la:Kako udruzenje Majevickih ovcara javlja, Franto je treća večeras.Druzba je druzba, sluzba je sluzba yebiga.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kazu kozije "mleko" zdravo, pa sunce ti **** kalaisano gledaj pine sto ne moze skontat da ljudi idu na odmore a ne iz sela u selo.
Jos sam prodo trans pa zubejdo gdje si kad te trebam da im sihre stavis.
Jos sam prodo trans pa zubejdo gdje si kad te trebam da im sihre stavis.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
1. Kaže se voljela, a ne volila, ovi pridjevi pišu se malim, ne velikim slovom;NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
2. Sarajevo je otvoreno za sve, pogotovo za vas iz Tuzle i Zenice koji ga blatite, a jedva čekate doći ovdje, makar živjeli i ispod sećije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sarajevo je otvoreno za sve vas kmetove, treba nam jeftine radne snage. Vi ćete raditi i donositi novac dok se mi budemo zabavljali sa Šejlom Vrabac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od najglupljih postova ikada napisan, ovo je zalosno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pridruzuje nam se i forumas kojem je svaka druga o Islamu, ali kad ga prenese psuje sta god stigne. Koliko je postova o vjeri napisao ja sam mislio da je imam u najmanju ruku.
Nad tobom sunce najljepše sja
zar nije Arapsko?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
PS
سراييفو عاصمة، توزلا حفرة
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ma libo mene kako se kaze. A to Sarajevo za sebe ostavi. Maksuz sam preko Livna isao do Cavtata, samo da bi " Tursku " zaobisao.High je napisao/la:1. Kaže se voljela, a ne volila;NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
2. Sarajevo je otvoreno za sve, pogotovo za vas iz Tuzle i Zenice koji ga blatite, a jedva čekate doći ovdje, makar živjeli i ispod sećije.
Za Sarajlije ( citaj SDA ) koje vjeruju da Bosna postoji od vremena okupatora, tj. Osmanskog carstva.

Hašišaru provaljen si! 

Sad tek kontam rigotinu I pastrmku sto vas guze redovno ali hajde.pinoglavi je napisao/la:Pridruzuje nam se i forumas kojem je svaka druga o Islamu, ali kad ga prenese psuje sta god stigne. Koliko je postova o vjeri napisao ja sam mislio da je imam u najmanju ruku.
Meni moji grijesi, nego nije hin I Imam velikim pocetnim slovom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ma libo mene kako se kaze. A to Sarajevo za sebe ostavi. Maksuz sam preko Livna isao do Cavtata, samo da bi " Tursku " zaobisao.
Za Sarajlije ( citaj SDA ) koje vjeruju da Bosna postoji od vremena okupatora, tj. Osmanskog carstva.
Čuj rigidnog šoviniste iz pseudoantifašističke Tuzle.

Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
jeste Alija uzeo 4 kalasa u ruke i zajedno sa svojim kopiletom Baketom odbranio Tuzlunewborn je napisao/la:Da ne bi Alije sad bi se vi lizali sa agresorima i skidali gaće po BL... Čekaj malo, pa vi to radite i dalje. Ostala vam navika valjda.fukaratz je napisao/la:ko dira Aliju Baketovog ocada nam ne bi Alije sad bi zivjeli ko Svicarci ovako smo ipak Bosanci

Sloboda Tuzla
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nazalost, BH fudbal nismo uspjeli spasiti. Sloboda ce ocigledno nastupiti u evropskim takmicenjima, bombardovat ce nas kada vide ko ovdje zivi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 07 maj 2016, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Doktorinho, Rule_hz, Truba1905burazeru i 45 gostiju.