Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 23 feb 2022, 16:16

Balorda je napisao/la:
23 feb 2022, 16:12
O stanju uma govore oni koji su igrali NDH ligu i koji crtaju svastike po zgradama, a onda se prodali Židovima :rol:

Jesam li rekao i da su se kleli u veći broj klubova u svom životu?

Komšije, mitomani i falsifikatori, svega.
Nemoj tako moraš razumit da im je krivo , imaju lika koji je predsjednik kluba ili UO i koji je desna ruka vicka i podpredsjednika saveza , a prije će dobit Velež teren nego oni , i naravno da čirevi pucaju .
Golem je ovaj Velež , bez ijednog člana u savezu i kantonalnom odboru , a ebe ih i ne vadi , ma preGolem
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 23 feb 2022, 16:17

E moj vico, radi guza ko meduza

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 23 feb 2022, 16:18

jolicnikola je napisao/la:
23 feb 2022, 16:14
imamo li to Vicine pušiqrce iz Vrapčića?
Pogrešno si formulirao pitanje , da li Velež ima pusikurci u obliku Vice ? Da . Dokle ? Dok se ne rješi spor na CAS.u . Da li će na ovome stati ? Ne , sve sto Velež bude tražio vico ce pognute glave ispunjavat , jer mora . Mogli bi sada ići red penala i sudijskih grešaka , vala vakat je .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 feb 2022, 16:20

*p!p!t@* je napisao/la:
23 feb 2022, 15:57
tutankamon1905 je napisao/la:
23 feb 2022, 15:52
:rol: :rol: :rol: napravit ce im evo i teren jer se i dalje boji mocne delegacije veleza. Kakvo stanje uma kod pijačara jel moguće ovo.

Drvlje i kamenje na Vicu, a onda sastanci svako drugi tjedan. Evo i teren ide. Kao sto rekoh uskoro ga očekujte kao VIP gosta na stadionu rođeni.
Ni obraza ni dostojanstva kao i obicno
Puno mi se opet sekiraš za Ležve, neće izdobriti majke mi. Da si pošten prema sebi pitao bi se zašto zove i Mušiju i delegaciju Veleža i obećava sve živo i mrtvo... Ali pošto ti je draže sve u vezi Veleža stavljati u negativan kontekst blago se tvojoj bolesti zvanoj volim ga, al hoću da ga mrzim. :rol:
Objasni mi smisao svega. On vam se uliziva i vi cete povuc tuzbu? Ili kako to ide?
Ili je mozda Vico glup, pa cete izvuc sve sto se moze od njega, ali svejedno ic do kraja da on ne zna.
Moze li objasnjenje

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 23 feb 2022, 16:22

Mi se ponasamo kao da je Vico kljucan problem i kad njega rijesimo preporodit ce se nas fudbal. Zaboravljamo da 99% ljudi u savezu su mrtvi kriminalci, stranacki ljudi, ljudi koji nikad u zivotu nisu lopte sutnuli itd, jednostavno receno, ljudski sljam koji bi u nekoj normalnoj drzavi bio u zatvoru. Sto je najgore nakon prve pobjede nase fudbalske reprezentacije opet cemo zaboraviti na ovo gore sto sam napisao.

Evo i da ode Vico i dalje ce ostati ljudi poput Pilava koji je na vise funkcija u savezu. "Tako Elmir Pilav kao direktor Sektora za sport i trenutni predsjedavajući Komiteta za suce sebe delegira kao kontrolora za suce na utakmice Premijer lige i onda nakon utakmice sam sebe kontrolira budući da je predsjedavajući Komiteta za suce i suđenje koji između ostaloga promatra, prati, nadzire i analizira izvještaje kontrolora suđenja Premijer lige BiH."

Clan IO uvalio svog sina Rascica na mjesto pomocnika u mladoj reprezentaciji( u tom trenutku bio trener federalnog drugoligasa Azota). Lale zaposlio svoju kcerku u savezu. Beus je u jednom periodu bio vd direktor Zrinjskog i clan io saveza. Dzemidzic clan SDA i bordo prijatelja. Selektor mlade reprezentacije je na toj poziciji samo zato sto je Srbin itd itd.

Slazem se sa tim da je Vico zestoko unazadio ligu i da treba da ide ali isto tako treba iz temelja napraviti promjene, da strucni ljudi preuzmu funkcije u savezu a ne da nakon Vice opet dodje neki Begic, Beus, Pilav i slicni..

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 feb 2022, 16:22

Može odgovor: tužba na CASu se ne može povući.

Kad smo već kod majmunčina u savezu, Pilav je veće zlo od svih ostalih, majku yebo.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 23 feb 2022, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 23 feb 2022, 16:22

:rol: :rol: :rol: napravit ce im evo i teren jer se i dalje boji mocne delegacije veleza. Kakvo stanje uma kod pijačara jel moguće ovo.

Drvlje i kamenje na Vicu, a onda sastanci svako drugi tjedan. Evo i teren ide. Kao sto rekoh uskoro ga očekujte kao VIP gosta na stadionu rođeni.
Ovako da svi rade plus da se udruze bi imali svi uspjeha u svemu a pogotovo protiv nakaradnog korupcijskog saveza ali ne... Kada treba da se formira udruzenje klubova vecina braca sa vickom luckom.
Nevezano za velez, svaki pritisak drvlje i kamenje donosi rezultat, cistiti prvo ispred svoga praga.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 feb 2022, 16:26

Ako hoćeš normalnu diskusiju daj neki dokaz, pusti mi se cirka i rekla-kazala priče. Ja kažem da je cirka 50ak takvih članova i nemam dokaz za svoje tvrdnje, baš kao ni ti za svoje.
Meni bi najlakše sada bilo da napišem da je više pola vaših članova cuka, maca, golfova, taburea, balkona Angela Merkel, Erdoana, Putina i bla bla bla, ali nemam dokaze za to i sve dok nemam to su samo nebuloze i možemo tako u nedogled.
dejavu je napisao/la:
23 feb 2022, 15:58

sto se tice tvog pitanja, nit sam vas pratio niti me zanimaju vasi clanovi prethodnih godina :D
Nema potrebe da pratiš, evo ja sam te informisao o tome i postavljam ti jednostavno pitanje, zanima me tvoje objašnjenje tog FENOMENA, ali vješto izbjegavaš odgovor. Mada, možda bih i ja tako ako nemam argumente ili dokaze za svoje tvrdnje. :D
Što se tiče učlanjenih željovaca, prvi put čujem, lično ne znam nikoga takvog.

Na kraju krajeva, treba malo i o footballu, a ne o članovima. Je li takmičenje u fudbalu ili u članovima? Preleti vaše postove malo na ovoj temi otkako je pauza, siguran sam da ih ni 10% nije o fudbalu. Vjerujem da je svima preko glave priče o tome. Osim vama, koji nemate o čemu drugom, naravno :lol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 feb 2022, 16:29

Picko, drukaro, smrdljiva ne kmechi 😁

Zar nismo bili u trecoj kategoriji za hibridni teren Vico majstore :D

Kako ono bi, Banja Luka, Tusanj, pa BB, a nas ni na mapi, otkud se okrenu prica coece odjednom
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2022, 15:31
Džaba Ismir placao večeru, mi i dalje bez obecanja za novi teren :(
Cekamo da Ismir pokaze da ga se Vico plasi, kao mi i onda cete dobit teren.

A jaranski ko i dosad cete dobit mijesano meso i sopsku salatu :mrgreen:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 23 feb 2022, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 feb 2022, 16:30

Ništa, završit i četvrtu tribinu onda čim prije i prebaciti reprezentaciju ovdje kod nas, u Kaliforniju. Zenica i Grbavica na aparatima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 23 feb 2022, 16:43

Kao sto sam rekao , Velež prvi dobija hibridni teren . Krajem maja početak radova . Oj ispisa se Velez po ovim iz prvog kruga sto odavno čekaju Hahaah ide red penala i sudijskih grešaka kao sto sam najavio , uskoro . Šta mi kažemo , Vico uradi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 feb 2022, 16:43

23 feb 2022, 16:20
*p!p!t@* je napisao/la:
23 feb 2022, 15:57

Puno mi se opet sekiraš za Ležve, neće izdobriti majke mi. Da si pošten prema sebi pitao bi se zašto zove i Mušiju i delegaciju Veleža i obećava sve živo i mrtvo... Ali pošto ti je draže sve u vezi Veleža stavljati u negativan kontekst blago se tvojoj bolesti zvanoj volim ga, al hoću da ga mrzim. :rol:
Objasni mi smisao svega. On vam se uliziva i vi cete povuc tuzbu? Ili kako to ide?
Ili je mozda Vico glup, pa cete izvuc sve sto se moze od njega, ali svejedno ic do kraja da on ne zna.
Moze li objasnjenje
Pratit ćemo zajedno stanje na terenu, da ne bude da lažem. :rol:

Nadam se da si zapamtio da sam ti rekao da je Husnić opasniji od Hasića :salut:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 23 feb 2022, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 23 feb 2022, 16:45

Znas li ti da je i Camila nasa ? Budi dobar s nama, samo mozes hajra imati. Mada sumnjam da ti nece trebati merdevine za nju ali da se zavrsiti sve.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 23 feb 2022, 16:49

Jeftino se prodaše.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 23 feb 2022, 16:50

tersnakvadrat je napisao/la:
23 feb 2022, 16:45
Znas li ti da je i Camila nasa ? Budi dobar s nama, samo mozes hajra imati. Mada sumnjam da ti nece trebati merdevine za nju ali da se zavrsiti sve.
ma mislim samo na onu skijašicu Esmu, ali da ne idemo previše u off

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 23 feb 2022, 16:59

Ojj kako smo se popisali po onim klubovima sto čekaju od prošle godine , nećete nikad dobit teren jer ste dobri sa njim . Prije će Mladost dobit nego vi , samo jako i deri . Šta mi kažemo , vicko ispuni , u takvoj smo poziciji da možemo naređivat . Zbog ove činjenice večeras će mnogima puknut čir .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2022, 17:02

Sa svima će onda pričati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 23 feb 2022, 17:08

MortemHz je napisao/la:
23 feb 2022, 17:02
Sa svima će onda pričati
Pricat će samo neće isto , vidiš sa željom pričao o akutelno situaciji u klubu , tema bezveze šta njega boli q za situaciju u želji . Pored toliko Premierligaša , on našao prvo da priča s Musijom , zar to sve nije sumnjivo . Bliži se konačna odluka CAS.a mora se udovoljit zahtjevima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 23 feb 2022, 17:19

Primio Vico i ovu iz Zelje
Il je ona primila njega!?
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, juka55, TylerBurey i 28 gostiju.