Ako hoćeš normalnu diskusiju daj neki dokaz, pusti mi se cirka i rekla-kazala priče. Ja kažem da je cirka 50ak takvih članova i nemam dokaz za svoje tvrdnje, baš kao ni ti za svoje.
Meni bi najlakše sada bilo da napišem da je više pola vaših članova cuka, maca, golfova, taburea, balkona Angela Merkel, Erdoana, Putina i bla bla bla, ali nemam dokaze za to i sve dok nemam to su samo nebuloze i možemo tako u nedogled.
dejavu je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:58
sto se tice tvog pitanja, nit sam vas pratio niti me zanimaju vasi clanovi prethodnih godina
Nema potrebe da pratiš, evo ja sam te informisao o tome i postavljam ti jednostavno pitanje, zanima me tvoje objašnjenje tog FENOMENA, ali vješto izbjegavaš odgovor. Mada, možda bih i ja tako ako nemam argumente ili dokaze za svoje tvrdnje.
Što se tiče učlanjenih željovaca, prvi put čujem, lično ne znam nikoga takvog.
Na kraju krajeva, treba malo i o footballu, a ne o članovima. Je li takmičenje u fudbalu ili u članovima? Preleti vaše postove malo na ovoj temi otkako je pauza, siguran sam da ih ni 10% nije o fudbalu. Vjerujem da je svima preko glave priče o tome. Osim vama, koji nemate o čemu drugom, naravno

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu