E bas zato sto nisam i nismo me pogodilo pa ti skontaj. Pozzzivimzaosjecaje je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:31Ako si njegov komentar mogao ignorirati, mogo si i moj. Ipak nisi musliman, pa te nema šta pogoditi u vezi mog komenatara, kao što te nije (očito) ni kod njegovog...OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:20Ako ne znas onda si glup a ignorisati nekad je pametnije pogotovo kada ovako lijep dan svane, ili nemoj ingorisati lizite se do kraja sviejta sto se mene tice al budes mangup pa ne udaris istim idiotizmom. Daj ba edukuj se svega ti i prestani mrzit, ako vidis da neko je takav nemoj biti isti jer onda si samo isti i glup.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:02
Ja sam zadojen mržnjom? Nitko nije uputio ni jedan komentar onoj baliji iznad što je pisao u vezi kršćanstva, kako volite spinovat u pm.![]()
Logično da pedofilije ima svugdje, ali ne znam za religiju osim islama da promovira pedofiliju i terorizam![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Admine moze li se neki ban dobit za link tekme J*** ti porodicu?zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:50Sad pronađi podatak "per capita", u usta te sprčim. Prorok vam je pedofil, a islamske zemlje su poznate po pedofiliji.OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:42Nemoj jade tako pricati o crkvenim poglavarimazivimzaosjecaje je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:35
Bahlijo, najebem ti se mrtve majke terorističke i čitave tvoje pedofilske religije.![]()
Reports of the sexual abuse of minors by Catholic clergy and members of religious orders have been documented in numerous countries. Beginning in the late 20th century, allegations and subsequent investigations revealed long-term patterns of misconduct and, in some instances, failures by Church authorities to address or disclose allegations.[3] Victims were primarily boys, though girls were also affected, with reported ages ranging from early childhood to adolescence.[4][5][6][7] Public awareness increased as many adults came forward years after the alleged incidents, prompting criminal prosecutions, civil litigation, and internal Church reviews.
https://www.bbc.com/news/world-44209971
Postotak seksualnog zlostavljanja djece u katoličanstvu je mnogo manji kad uspoređuješ sa svakom religijom. Uostalom, u Bibliji se za razliku od kurana ne promovira pedofilija.
Opet vam se najebem majke terorističke pedofilske.![]()
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 17:03Admine moze li se neki ban dobit za link tekme **** ti porodicu?zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:50Sad pronađi podatak "per capita", u usta te sprčim. Prorok vam je pedofil, a islamske zemlje su poznate po pedofiliji.OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:42
Nemoj jade tako pricati o crkvenim poglavarima
Reports of the sexual abuse of minors by Catholic clergy and members of religious orders have been documented in numerous countries. Beginning in the late 20th century, allegations and subsequent investigations revealed long-term patterns of misconduct and, in some instances, failures by Church authorities to address or disclose allegations.[3] Victims were primarily boys, though girls were also affected, with reported ages ranging from early childhood to adolescence.[4][5][6][7] Public awareness increased as many adults came forward years after the alleged incidents, prompting criminal prosecutions, civil litigation, and internal Church reviews.
https://www.bbc.com/news/world-44209971
Postotak seksualnog zlostavljanja djece u katoličanstvu je mnogo manji kad uspoređuješ sa svakom religijom. Uostalom, u Bibliji se za razliku od kurana ne promovira pedofilija.
Opet vam se najebem majke terorističke pedofilske.![]()
Lehšinari maknuli sliku aj italija
Sad slave plasman turske na sp

Sad slave plasman turske na sp
BiH se plasirala na svjetsko, tema će sigurno bit pozitivna
Tema:

Tema:
Samo Široki!
Kako ide prodaja karti za derbi? Zna li se šta je nama ponuđeno?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sasvim dovoljno za trenutne mogućnosti, vratit cijelim jugom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:09Onaj propali fudbaler a tnenutno ništa bolji jutjuber kaže da će biti 1000 ulaznica za navijače Sarajeva.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

.png)