Yebao im pas mat'r.Fantasista je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:19Srbi objavili da je Kobe psu davao naredbe na srpskom a hrvati da je na hrvatskom, mene stid jbt![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Show me your donuts 0 0
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Opet gomilaju vojsku na granici. Haman ce zapuskarat Asad i Turci ovaj put. 
Zali boze tog naroda dole, 9 godina jbt...9 godina.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ASD
- Kontakt:
Sjećam se prvih dana rata. Pratio sam tada. Ko bi rekao da će ovoliko trajati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:36Opet gomilaju vojsku na granici. Haman ce zapuskarat Asad i Turci ovaj put.
Ma ne vjerujem da će se tu zapucati. Nema više Turska tu interesa, pogotovo jer imaju ok odnose sa Rusima. Oni se prebacuju na Libiju.
Vjerovatno će se malo zveketati pa se naći neki kompromis.
Ako ništa, pozitivna stvar je što se rat sveo na 2 provincije i mali djelić treće. U većini provincija je mirno.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Vrijeme leti, 9 godina krvi bo te led.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:41Sjećam se prvih dana rata. Pratio sam tada. Ko bi rekao da će ovoliko trajati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:36Opet gomilaju vojsku na granici. Haman ce zapuskarat Asad i Turci ovaj put.
Ma ne vjerujem da će se tu zapucati. Nema više Turska tu interesa, pogotovo jer imaju ok odnose sa Rusima. Oni se prebacuju na Libiju.
Vjerovatno će se malo zveketati pa se naći neki kompromis.
Bgm maloprije gledao neki Turski kanal, kolone kamiona, labudica sa tenkovima krecu se prema granici, Valjda regija Idlib granici sa Turskom.
Dali ultimatum Asadu ili da se zaustave ili ce biti posljedica. Spominju i neke sitske milicije, Asada i td. U zadnjih 20 dana 80 000 izbjeglica nagrnulo na Tursku granicu. Valja to smjestiti, hraniti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
100 hiljada siptara čuči i ceka da nas uhvate na spavanju, al uhvatit ce moj qurac.
Show me your donuts 0 0
Koliko sam samo trazio ovu pjesmu, konto sam Sting u njoj
Odbijam povjerovati da je mislio da je neki lord. Mislim da se zajebavo.
misli bolan...lord od Londona vjeruj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kompanija Ryanair od 3. februara uvodi još jednu liniju s banjalučkog aerodroma, piše Srpskainfo.
Riječ je o liniji do aerodroma Frankfurt Hahn. Karte se već sada mogu kupiti na stranici irske niskobudžetne kompanije, a cijene su promotivne. U trenutku pisanja ovog teksta, cijena karte u jednom smjeru za let 14. februara iznosi samo 4,99 eura.
Primjera radi, autobuska karta na liniji od Banja Luke do Doboja košta 17 KM. Let iz Banja Luke do aerodroma Frankfurt Hahn traje sat i 15 minuta. Bit će uvedena dva leta sedmično - ponedjeljkom i petkom.
S Ryanairom je iz Banjaluke moguće je otputovati u još četiri europska grada, a to su Berlin, Memmingen, Brussels i Stockholm.
Riječ je o liniji do aerodroma Frankfurt Hahn. Karte se već sada mogu kupiti na stranici irske niskobudžetne kompanije, a cijene su promotivne. U trenutku pisanja ovog teksta, cijena karte u jednom smjeru za let 14. februara iznosi samo 4,99 eura.
Primjera radi, autobuska karta na liniji od Banja Luke do Doboja košta 17 KM. Let iz Banja Luke do aerodroma Frankfurt Hahn traje sat i 15 minuta. Bit će uvedena dva leta sedmično - ponedjeljkom i petkom.
S Ryanairom je iz Banjaluke moguće je otputovati u još četiri europska grada, a to su Berlin, Memmingen, Brussels i Stockholm.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Građani Rumunije upozoreni da ne putuju u BiH i da izbjegavaju Sarajevo što je više moguće
Ovakva upozorenja se najčešće izdaju u slučajevima opasnosti za sigurnost državljana vezanim za zaraćene zone, terorističke napade, ili ekstremne vremenske nepogode.
imamo vec dovoljno cigana i bez njih
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
HakanSukur
-
HakanSukur
Hoće li i muftija sandžački izdati sličnu fetvu trajnog karaktera, Allah ga neizmjerno nagradio.Građani Rumunije upozoreni da ne putuju u BiH i da izbjegavaju Sarajevo što je više moguće.
Da mi vidi History bombardovali bi BiH a ne isjekli mi mobitel.Otputovao je u London i odleteo za glavni grad Saudijske Arabije Rijad, preko Kaira i Džede. Stigavši u Džedu, odmah je znao da se nalazi u drugom svetu. Saudijski carinik uzeo mu je primerak Sandej ekspresa, dohvatio se makaza, isekao iz novina sve slike žena, ostavivši im samo glave.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.