to je ista fama kao i za indian wells. ja tvrdim da nije tako. za fanove nije 100%, za igrače neznam, možda im hostese puše svaki dan ali ne vjerujem da jedan wimbledon i RG nisu u stanju ponuditi igračima isto što mogu ausopen i lary ellisonVGS je napisao/la:Drugi put na turniru ne radi hawk eye sYstem, nekidan ista situacija ali se ne mogu sjetiti ko je igrao. Bas cudno za AO jer je po svima najkvalitetnije organizivan turnir.
Berdih bio i ostao luzer, izgubio bi ovdje da Federer sa stakama igra umjesto reketom.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 24 jan 2018, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da mi nakon meča zabrane ulazak u kafić.kobe24 je napisao/la: Hajde u Kapiju da zajedno navijamo za GOAT-a, zove te i nas forumski Fedja.

Kasno je sad, možda drugi put.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Polahko, daleko je ovo od pukog odradjivanja posla. Nije ni Berdych polozio oruzje, a kamoli svi ostali koji ga cekaju. Nista nije gotovo dok se pehar ne podigne.babino je napisao/la:wow..sad se vec igra s njim:-)
pomalo mi i zao berdycha, hajd sto se mozda malo uka kio kad je trebalo zavrsiti set na svoju servu ali onu set loptu poslije je sve uradio ali fedja je vrhunski spasio..
sto se mene tice, ovaj set je vrijedan titule, sad je sve puko odradjivanje posla do trona.

@Aerials, zasto bi zabranili?

Ja se evo izvalio, preglasna ova muzika sto je ti slusas, ali svakako ni komentatori na ES nisu vrijedni slusanja.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma cvikeraš će biti baš nezgodan, posebno ako se ne prepadne jer ipak igra protiv velikana.
@Kobe pa strastveni sam navijač.
@Kobe pa strastveni sam navijač.

Pa i ja sam, ali nije finale i ne igra protiv Nadala.Aerials je napisao/la:Ma cvikeraš će biti baš nezgodan, posebno ako se ne prepadne jer ipak igra protiv velikana.
@Kobe pa strastveni sam navijač.![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
dobi ti odbijenicu buraz
hajde babuka zavrsi ovaj drugi set vise ccc

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bekend paralela

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ali elegantno ...na nivoudelinjo je napisao/la:dobi ti odbijenicu buraz![]()
![]()
![]()

edit: evo i brejka ...
Kad je Rio onakav frajer dobijao odbijenice, ko sam ja da me to zaobidje?!delinjo je napisao/la:dobi ti odbijenicu buraz![]()
![]()
![]()

Doktoreee!!
Džaba što nije @kobe, ja se nerviram skoro kao da jeste.
Nemojte na kobea, s njim nije belaj nikad izaći, skroz je ok osoba, ali fakat ne mogu.
Ide set za 5min.
Kako čovjek lijepo igra, mogla bih cijeli dan gledati.

Ide set za 5min.

Kako čovjek lijepo igra, mogla bih cijeli dan gledati.

Nije da nismo ocekivali ovakav rasplet sa Berdihom,al hajd da prerano ne zakljucujemo da vidimo kako ce ici treci set 

Aerials je napisao/la: Nemojte na kobea, s njim nije belaj nikad izaći, skroz je ok osoba, ali fakat ne mogu.![]()

Nek si im rekla.

kobe brate nek te to ucini jacim ....celici se
fkt je ovaj Berdih vrhunski igrac,steta sto nikad nije nasao covjeka koji ce glavu da mu sredi,i njegove bubice psihicke prirode....

fkt je ovaj Berdih vrhunski igrac,steta sto nikad nije nasao covjeka koji ce glavu da mu sredi,i njegove bubice psihicke prirode....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako je tesko slusati ove kom na ES vszda placu protiv Rogera ne mogu ga smisliti nikako
ostaju im jos chung, i Cilkan kao aduti ...samo im oni mogu popraviti raspolozenjeronaldo99 je napisao/la:Kako je tesko slusati ove kom na ES vszda placu protiv Rogera ne mogu ga smisliti nikako

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma kakav RG nemaju ljudi krova, reflektora hiljadu nekih zayebancijajestamaji je napisao/la:to je ista fama kao i za indian wells. ja tvrdim da nije tako. za fanove nije 100%, za igrače neznam, možda im hostese puše svaki dan ali ne vjerujem da jedan wimbledon i RG nisu u stanju ponuditi igračima isto što mogu ausopen i lary ellisonVGS je napisao/la:Drugi put na turniru ne radi hawk eye sYstem, nekidan ista situacija ali se ne mogu sjetiti ko je igrao. Bas cudno za AO jer je po svima najkvalitetnije organizivan turnir.
Berdih bio i ostao luzer, izgubio bi ovdje da Federer sa stakama igra umjesto reketom.

Pa tako nekako,kriv im Roger sto su ovi izgubili,kriv Roger sto igra noćne termine(pa ga stave u sred dana opet dobije) ove stave u nocne oni izgube opet im je Roger kriv i za todelinjo je napisao/la:ostaju im jos chung, i Cilkan kao aduti ...samo im oni mogu popraviti raspolozenjeronaldo99 je napisao/la:Kako je tesko slusati ove kom na ES vszda placu protiv Rogera ne mogu ga smisliti nikako
Ova kako rece neko "ceska pizdurina" je najbeskorisniji i najbezopasniji igrac ovim velikim. Spram njega Monfils ili cak i Gasquet izgledaju ko hebeni GOATovi. Definicija luzera. 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kod Berdycha sve po starom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.