Ne kazem ja da lazes, nego da nema nikakve logike. Ali ajde sacekat cemo da vidimo sta ce bit na kraju.*p!p!t@* je napisao/la: ↑23 feb 2022, 16:43Pratit ćemo zajedno stanje na terenu, da ne bude da lažem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 16:20Objasni mi smisao svega. On vam se uliziva i vi cete povuc tuzbu? Ili kako to ide?*p!p!t@* je napisao/la: ↑23 feb 2022, 15:57
Puno mi se opet sekiraš za Ležve, neće izdobriti majke mi. Da si pošten prema sebi pitao bi se zašto zove i Mušiju i delegaciju Veleža i obećava sve živo i mrtvo... Ali pošto ti je draže sve u vezi Veleža stavljati u negativan kontekst blago se tvojoj bolesti zvanoj volim ga, al hoću da ga mrzim.![]()
Ili je mozda Vico glup, pa cete izvuc sve sto se moze od njega, ali svejedno ic do kraja da on ne zna.
Moze li objasnjenje
Nadam se da si zapamtio da sam ti rekao da je Husnić opasniji od Hasića![]()
Opala, pazi da ti ne skoci na nos ovo: red penala red sudijskih gresaka. Ne bi bilo prvi put da rano poletis pa dozivis bolno prizemljenje..a s obzirom da ste magistrirali kukanje, ne znam oce li ovaj forum to moc jos jednom podnijet