Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nisam u toku, otkud sad Fadil 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da Safet Susic moze mnogo bolje,samo mu fali tu jos par momaka,iz velike Hrvatske lige i to je to,svi ce te na kraju povlaciti svoje ruzne rijeci,koje ste uputili velikoj ljudini Saji.Pozdrav i ugodna vam noc.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@gringo, vidim da ti je Ciro heroj pa da te pitam, jeli ti za vrijeme njegovog selektovanja smetalo sto je zvao mnogo igraca iz Hajduka i HNL-a kao sto ti smeta sto Susic poziva ovog jednog (Vrsajavica)?
Jeli ti smetalo pozivanje Saraba, Mulina, Mikelinija, itd?
Sve ovo sto ti optuzujes Papeta je Ciro radio u vecem omjeru pa mi je to sve dosta cudno. Ciro ti je heroj a Pape zlocinac, nema logike.
Sve ovo sto ti optuzujes Papeta je Ciro radio u vecem omjeru pa mi je to sve dosta cudno. Ciro ti je heroj a Pape zlocinac, nema logike.
Ako vam to nesto pomaze u konfliktu..ni jedan ni drugi nevaljaju i nebi imali ni blizu mjesta u jednom klubu liga petice!calcio je napisao/la:@gringo, vidim da ti je Ciro heroj pa da te pitam, jeli ti za vrijeme njegovog selektovanja smetalo sto je zvao mnogo igraca iz Hajduka i HNL-a kao sto ti smeta sto Susic poziva ovog jednog (Vrsajavica)?
Braca ok je i Mulina ako nemas boljeg jeli tako????calcio je napisao/la:@gringo, vidim da ti je Ciro heroj pa da te pitam, jeli ti za vrijeme njegovog selektovanja smetalo sto je zvao mnogo igraca iz Hajduka i HNL-a kao sto ti smeta sto Susic poziva ovog jednog (Vrsajavica)?
Virtu pa zar ne znas za seriju koje je nastala po liku i djelu naseg selektora "Dva smo svijeta ralicita"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
A taj Fadil, dobragringobih je napisao/la:Virtu pa zar ne znas za seriju koje je nastala po liku i djelu naseg selektora "Dva smo svijeta ralicita"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Ne znam bas.. Nije nikad niko detaljno istrazio te neke veze i menadzere, npr od Radeljica, Supica, Mikelinija, pa pozivanje po 6-7 igraca iz HNL-a. Ili one sumnjive utakmice protiv Rijeke, pa cudne rezultate kao na primjer kada su nam iranci u zadnjih 10 minuta utrpali tri komada i pobjedili. Ali to je Ciro, pa mu sve oprastamo.gringobih je napisao/la:Braca ok je i Mulina ako nemas boljeg jeli tako????calcio je napisao/la:@gringo, vidim da ti je Ciro heroj pa da te pitam, jeli ti za vrijeme njegovog selektovanja smetalo sto je zvao mnogo igraca iz Hajduka i HNL-a kao sto ti smeta sto Susic poziva ovog jednog (Vrsajavica)?
Virtu pa zar ne znas za seriju koje je nastala po liku i djelu naseg selektora "Dva smo svijeta ralicita"
@gringo počni da slavis!!!
Evo ovaj ugledni francuski magazin objavio da je Pape dobio ponudu od jednog poznatog francuskog kluba.
Izgleda da bi se moglo desiti da nas napusti. Sad da li prije ili poslje SP.
To je baš lose, mada ja mislim da je to nakon.
Evo ovaj ugledni francuski magazin objavio da je Pape dobio ponudu od jednog poznatog francuskog kluba.
Izgleda da bi se moglo desiti da nas napusti. Sad da li prije ili poslje SP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nismo mi te sreceElegant je napisao/la:@gringo počni da slavis!!!
Izgleda da bi se moglo desiti da nas napusti. Sad da li prije ili poslje SP.![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jedva čekam Princa s Neretve za kormilom svetinje. 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Od Fadila nista, od Safeta mnogo...gringobih je napisao/la:Ja ne znam zaista sta ljudi ocekuju od Fadila![]()
Od Maghataove pobjede protiv Grcke mi kao repka ne postojimo, zaista mi nije jasno da ljudi ocekuju neki logican potez od Leslie Nielsen-a(Goli Pistolj), ako se desi kao protiv Slovaka da 5-i faktor igrom slucaja pogodi mjesto i vrijeme tad moze i biti uspijeha...Planiranog od strane njegaPogledati Goli Pistolj obavezno...Pa ce mnoge stvari biti jasnije...
Imali smo 15 hiljada prijateljskih i nikad hebeno nikad nije isprobao nikog za deficitarne pozicije a sve je redom te iste prijateljske popusio...U cemu je Cika Fadile fol vise?????
Goli pistolj je bio interesantan najdalje do devedesetih... Nekako sam vise fan Policijske akademije kad je taj zanr u pitanju....
Ne pretjeruj sa brojkama...Prve prijateljske su igrali i Mravac i Jahic i Nadarevic...Danas su tu neka nova imena...
Probao je Zahirovica na deficitarnoj poziciji zadnjeg veznog u prijateljskoj protiv Grcke zar ne?
Probao je Besica na istoj toj poziciji protiv Meksika?
Vrtio je Salihovica i Lulica na lijevom beku do povratka Papca...(cak je i Kvesica zvao da ga proba ali se ovaj povrijedio).
Ako cemo mak na konac, probao je Mujdzu protiv Katara, i Kolasinca protiv Argentine...
Probao je Vranjesa na desnom beku u prijateljskoj protiv Slovacke...
Probao je Bicakcica na desnom beku protiv SAD-a...
Probao je Svraku i Sesara...
Probao je Susica i Hadzica...
Eto vidis da je probao...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma Sušić ovo , Sušić ovo , činjnica da nas je odve na SP. ALI:
1. Ako 99 % ljudi , navijača, koji prate utakmice reprezentacije i izručito protiv VRŠAJEVIĆA ! Sto ga majstore pozivas , sta inatis se sa cijelom nacijom , onda nisi bolji od Džeke koji se svadja sa navijacima
2. Ako te prozivaju da dovodiš igrače iz bratove agencije koji nemaju kvalitet , sto jednom ne zavrsis tu pricu , reci moj izbor vjerujem bratu u njegovu procjenu, ali daj onda i sansu makar u jednoj prijateljskoj utakmici pa makar i protiv igraca iz domace lige: Prcicu, Basicu, Dilaveru, Arslanagicu, i svim ovim wsto novinari i navijaci po forumima prozivaju.
ILI JOS NAJBOLJE NEK NOVINARI NAPRAVE SELEKCIJU BAS OD TAKVIH IGRACA , A TI IM SUPRASAVI : Sunjica, Hadzica, Svena, Kvrzica , ljubimca Vrsajevica i ostale , PA DA VIDIMO KO JE BOLJI
1. Ako 99 % ljudi , navijača, koji prate utakmice reprezentacije i izručito protiv VRŠAJEVIĆA ! Sto ga majstore pozivas , sta inatis se sa cijelom nacijom , onda nisi bolji od Džeke koji se svadja sa navijacima
2. Ako te prozivaju da dovodiš igrače iz bratove agencije koji nemaju kvalitet , sto jednom ne zavrsis tu pricu , reci moj izbor vjerujem bratu u njegovu procjenu, ali daj onda i sansu makar u jednoj prijateljskoj utakmici pa makar i protiv igraca iz domace lige: Prcicu, Basicu, Dilaveru, Arslanagicu, i svim ovim wsto novinari i navijaci po forumima prozivaju.
ILI JOS NAJBOLJE NEK NOVINARI NAPRAVE SELEKCIJU BAS OD TAKVIH IGRACA , A TI IM SUPRASAVI : Sunjica, Hadzica, Svena, Kvrzica , ljubimca Vrsajevica i ostale , PA DA VIDIMO KO JE BOLJI
- adriano_leite
- Kontakt:
Ajd da ti ja probam odgovoriti, posto te znam s NBA dijela foruma i mislim da si normalan lik.Kobe Bryant je napisao/la:Ma Sušić ovo , Sušić ovo , činjnica da nas je odve na SP. ALI:
1. Ako 99 % ljudi , navijača, koji prate utakmice reprezentacije i izručito protiv VRŠAJEVIĆA ! Sto ga majstore pozivas , sta inatis se sa cijelom nacijom , onda nisi bolji od Džeke koji se svadja sa navijacima![]()
1. Sto se tice Vrsajevica, Vrsajevic je tu uletio u pravo vrijeme za njega, jer mi nemamo mnogo brzih igraca. Sjeti se da je nekada i Maletic dobijao pozive upravo zbog brzine. Vrsajevic nije toliko los koliko ga se predstavlja na ovom forumu, ali je isto istina da ne moze beka igrati, da su ispred njega i Mujdza i Vranjes. Vrsajevic ima srecu da je uletio u repku i vec je upoznat sa igracima i sa igrom, pa s toga i dalje dobija sansu. On je igrac za 10 15 minuta kada svi fizicki padnu, jer je momak prebrz. Sumnjam da iko misli da je Avdija znalac, niti ce to ikada biti, ali ne uzima mjesto nikome bitnom, tj. nikome ko bi bitno promijenio igru nase repke. Njegovih 10 15 minuta treba da bude i to je to. Sto se tice nekih utakmica gdje je igrao vise, to je iskljucivo bilo u slucaju povreda Mujdze i Vranjesa.
2. Sto se tice tih "bratovih igraca", Zahirovic je igrao jako dobro za repku, nije se ustalio u timu i onda nije ni igrao za repku. To ti je valjda dokaz da igraci brata ne moraju igrati kako se to ovdje pokusava istaci, tj. rijec je o obicnim obmanama. Kada su dva nova Zmaja u pitanju, da su iz neke druge agencije, ne bi bilo uopste nikakve price o njima, ali eto, cim je jednom otac Sead a drugom menadzer, automatski je u pitanju neka malverzacija. Cak sam siguran da se Hadzic prozivao ovdje po forumu, prije poziva, da ga se treba pozvati. Sto se tice Prcica, nije mu trebalo to sto je uradio i podrzavam Susica sto se tice tog slucaja. Besic je izgladio odnose sa Jagodicem, tako da mislim da ce dobiti ubrzo poziv i za A repku. Glupo je reci da Susic ima nesto protiv njega, jer je Susic taj kod kojeg je Besic debitovao. Eh sto se tice Dilavera i Arslanagica, nisam siguran kakva im je situacija sa papirima, ali mislim da nemaju potrebnu dokumentaciju, tako da automatski nije moguce da zaigraju za nas. Vezano za Arslanagica, Pape je rekao da bi odigrao neke utakmice da je imao potrebnu dokumentaciju, a znamo da je odrzao rijec u slucaju Kolasinca, odgovor je bio skoro identican. Dakle, ne sumnjam da ce Arslanagic dobiti priliku ako bude imao papire.
Sto se tice te novinarske selekcije protiv nase repke, to ti je nemoguca misija, jer tesko ce Standard pustiti Arslanagica da igra neoficijelnu utakmicu (a jos nema ni nase papire, dakle nonsense je pozvati takvog igraca). Arslanagic je samo primjer, vazi i za ostale igrace koji jos nisu stekli pravo nastupa za nasu repku. To je samo moguce u slucaju priprema repke, pa da Pape izvede neki sastav od pozvanih igraca i da mu se suprostave igraci iz nase lige. Igraci iz inostranstva u 90% slucajeva, nece dobiti zeleno svjetlo za takvo nesto.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- velez_mostar
- Kontakt:
Poznato je da se sve kod nas placa "sa strane"...s obzirom da je to tako, i da se i selektor mora financirati "sa strane", bilo bi lijepo da osnujemo agenciju za prikupljanje sredstava koja bi uplatama pravih, istinskih navijaca BiH zeljnih uspjeha na SP pokrili procenat od prodaje invalida iz agencije.
Puno je bitnija promocija zemlje, i na tome bi, ako vec nece krnji Savez, mi mogli poraditi..vjerujem da bi svako od nas uplatio barem po petobaju da se ne sramotimo na takmicenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Puno je bitnija promocija zemlje, i na tome bi, ako vec nece krnji Savez, mi mogli poraditi..vjerujem da bi svako od nas uplatio barem po petobaju da se ne sramotimo na takmicenju.
@adriano, nonsens je da ce doci na revijalnu tekmu, a bilo je realno da ce doci na teferic u insbruck.
Ko je ovdje lud?!
Ko je ovdje lud?!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- calcio
- Kontakt:
Mozes li nama neupucenim opisati kako to Susicevo finansiranje "sa strane" funkcionise? Ko, gdje, kako, koliko?velez_mostar je napisao/la:Poznato je da se sve kod nas placa "sa strane"...s obzirom da je to tako, i da se i selektor mora financirati "sa strane", bilo bi lijepo da osnujemo agenciju za prikupljanje sredstava koja bi uplatama pravih, istinskih navijaca BiH zeljnih uspjeha na SP pokrili procenat od prodaje invalida iz agencije.
To su krupne optuzbe i ako zelis da te ozbiljno shvatimo moraces nam dati vise detalja i dokaza.
Ako nisi u stanju predstaviti detalje i dokaze, onda cemo na zalost morati konstatovati da lupas.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ok..calcio je napisao/la:Mozes li nama neupucenim opisati kako to Susicevo finansiranje "sa strane" funkcionise? Ko, gdje, kako, koliko?velez_mostar je napisao/la:Poznato je da se sve kod nas placa "sa strane"...s obzirom da je to tako, i da se i selektor mora financirati "sa strane", bilo bi lijepo da osnujemo agenciju za prikupljanje sredstava koja bi uplatama pravih, istinskih navijaca BiH zeljnih uspjeha na SP pokrili procenat od prodaje invalida iz agencije.
To su krupne optuzbe i ako zelis da te ozbiljno shvatimo moraces nam dati vise detalja i dokaza.
Ako nisi u stanju predstaviti detalje i dokaze, onda cemo na zalost morati konstatovati da lupas.
Da li si ti vidio Tina kao zadnjeg veznog?
Da li momak moze odigrati tu poziciju na kojoj smo deficitarni?
Da li ti je malo cudno koliku je minutazu protiv Egipta dobio(i sta je napravio osim kratkih pasova unazad i pracenja pogledom igraca Egipta?
U ekipi imamo i previse igraca iz jedne agencije da bi bilo slucajno, osim ako zelis vjerovati da su po kvaliteti ispred nekih potencijalnih.
Da li Prciceve rijeci "neki ulaze u repku na mala vrata" odbacujes u startu, i da li ovo ide u prilog mojoj tezi.
Ovo nisu optuzbe, ovo su cinjenice na koje normalna osoba ne moze ostati pasiva, a ujedno joj je bitan rezultat reprezentacije.
Najsigurniji putnik u Brazil bez obzira sto je na klupi u Hajduku, sto nije dmf je Sven Tino Susic!
Sigurniji od kapitena trenutno.
Zbog cega!?
- donniedarko
- Kontakt:
Bas je jednostavno , svako sa normalnom logikom moze zakljuciti da se Tino ubacio u repku na osnovu porodicnih veza . Dovoljno je da uzmete u obzir njegov kvalitet i prirodnu poziciju . Da li bi vama cudno bilo da su na zadnjem veznom protiv Egipta igrali Hajrovic ili Pjanic ( sigurno bi bilo i o tome bi pricali , no kada je Tino u pitanju tu nista nije cudno ) . I ako to nije dovoljno mozemo uzeti u obzir i smijesnu medijsku kampanju za Tinu kako bi se predstavilo da smo mi njega ukrali ni manje ni vise Hrvatima i Belgijancima . 
- calcio
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Da li je po tebi Medunjanin zadnji vezni? E pa Tino Susic je slican igrac i igrao je na Harisovoj poziciji protiv Egipta.velez_mostar je napisao/la:
Ok..
Da li si ti vidio Tina kao zadnjeg veznog?
Da li momak moze odigrati tu poziciju na kojoj smo deficitarni?
Da li ti je malo cudno koliku je minutazu protiv Egipta dobio(i sta je napravio osim kratkih pasova unazad i pracenja pogledom igraca Egipta?
U kojoj ekipi? Sa zadnjeg okupljanja ili sa okupljanja prije toga, ili mozda mislis generalno na ekipu koja je iznijela kvalifikacije? Pa i ti potencijalni su iz nekih menadzerskih agencija. Eto Scuk je Redzepagicev igrac, kao i Mahmutovic i Dzeko. Da ih Susic sve pozove nasao bi se neko da kaze da je to preko veze. To je nasa sudbina izgleda. Najvise igraca ima onaj Midzic (Vedo, Zukanovic i Fejzic.). Vecina igraca ima menadzere, vjerovali ili ne. Ali vi zamjerate jer Susic pozvao par igraca koji su iz agencije Germanija. Posto znamo o kojim je igracima rijec (dosta jeftinim na trzistu) svaka teorija da je to uradio da bi ih prodao i obogatio se je smijesna. Eto neka proda Vrsajevica, menadzeru ide mozda 10% od transfera. I od tih 10% znaci par procenata bi po toj teoriji bio Susicev dio. Znaci 200 eura ili nesto slicno.U ekipi imamo i previse igraca iz jedne agencije da bi bilo slucajno, osim ako zelis vjerovati da su po kvaliteti ispred nekih potencijalnih.
Premija ako prodje drugi krug na Mundijalu je daleko veca. A vec je za plasman dobio lijepu sumu, kao i igraci (zasluzeno). Znaci ta teorija je veoma suplja i nece postati istinita ako je nastavite ponavljati.
A evo i na koga je mislio sa tim rijecima " onclick="window.open(this.href);return false;Da li Prciceve rijeci "neki ulaze u repku na mala vrata" odbacujes u startu, i da li ovo ide u prilog mojoj tezi.
(pogledaj ko je retweetao). Ooo koja ironija, mislio je na one igraci koje ste vi toliko gurali (i gurate) a ne na Tina ili Anela. damn
(porastao mi je nakon ovoga u ocima Sanjin ali i dalje mislim da je napravio par gresaka)
Ovo nisu optuzbe, ovo su cinjenice na koje normalna osoba ne moze ostati pasiva, a ujedno joj je bitan rezultat reprezentacije.
Ma Tino ce biti nas novi kapiten u Brazilu. Pokazi malo postovanja.Najsigurniji putnik u Brazil bez obzira sto je na klupi u Hajduku, sto nije dmf je Sven Tino Susic!
Sigurniji od kapitena trenutno.
Zbog cega!?
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 01 apr 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
imperator10
- Kontakt:
Tino je bio najjači naš igrač protiv Egipta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.