NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo nas jedan pametan prelazni rok dijeli od elite. Iskreno, citajuci ova imena koja su se dosad spominjala i zbog prethodnih iskustava sa 'pojacanjima', uopste nisam optimistican za ovaj prelazni rok.
Isto sranje druga imena, kao i uvijek.. Iskreno se nadam da grijesim al et..
Isto sranje druga imena, kao i uvijek.. Iskreno se nadam da grijesim al et..
⭐
Ekipa Čapljine se pokazala u veoma dobrom izdanju,njihov gol nisam vidio jer sam mislio da je utakmica u 13.30
.Moram priznati da su gosti oštećeni za čist penal..Naši su imali dosta akcija ali sve je to bilo nekako mlako,nepovezano ali su za razliku od prijašnjih utakmica uspjeli napraviti pritisak pogotovo nakon isključenja..danas da nismo pobijedili vjerovatno bi se mogli oprostiti od Pl-e,ali po meni mi smo zreli za rekonstrukciju..uprava-do Vas je...
Hinovic,desni bek, pejic, serbecic,lazarevic, savic, facic, klasicna desetka, dva dobra bocna igraca i jedan napadac koji ce davati golove..
Znaci treba pet novih igraca

Znaci treba pet novih igraca
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
batigol777
- Kontakt:
Neznam kolko je realno ali pokusati vratiti bubu onda ovog danas sto nam zabi mali je dobar i onaj bocni iz banovica neznam mu ime al vidi se da covjek zna igrati e sad jedan kvalitetan spic je problem za sve ekipe PL osim Sarajeva.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Bil vam valjao krpic iz slobode,il mujkic,jedan nas najvjerovatnije napusta na polusezoni.batigol777 je napisao/la:Neznam kolko je realno ali pokusati vratiti bubu onda ovog danas sto nam zabi mali je dobar i onaj bocni iz banovica neznam mu ime al vidi se da covjek zna igrati e sad jedan kvalitetan spic je problem za sve ekipe PL osim Sarajeva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
batigol777
- Kontakt:
Sigurno da bi valjali treba nama igraca dobrih a sada je do uprave neka stupe u kontakt sa vama i taj visak poberu makar na pozajmice.solinas je napisao/la:Bil vam valjao krpic iz slobode,il mujkic,jedan nas najvjerovatnije napusta na polusezoni.batigol777 je napisao/la:Neznam kolko je realno ali pokusati vratiti bubu onda ovog danas sto nam zabi mali je dobar i onaj bocni iz banovica neznam mu ime al vidi se da covjek zna igrati e sad jedan kvalitetan spic je problem za sve ekipe PL osim Sarajeva.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Pobjeda koja nam puno znači, sada pojačati se za proljeća otjerati neke Nedimove pulene i hvatati let ka premier ligi...Samo ne znam gdje je dzemo spiker našao onu muziku otjerat i ono malo naroda sa stadiona ...
- theboss_RD07
- Kontakt:
moranjak je napisao/la:Samo ne znam gdje je dzemo spiker našao onu muziku otjerat i ono malo naroda sa stadiona ...
⭐
Potpisujem sve sem desnog beka. Jer mislim da su Cola i Brka i više nego dovoljni za ovu ligu. Za bolnog mislim da bi Buba bio dovoljan ako bi se moglo šta napraviti jer izgleda Zeljo na njega ne računa. Za napadača kalibra koji nama treba imamo dva u komšiluku (Mujica ili Krpica iz Slobode) koji gore nisu u prvom planu. Bar na posudbu do kraja sezone.esprit24 je napisao/la:Hinovic,desni bek, pejic, serbecic,lazarevic, savic, facic, klasicna desetka, dva dobra bocna igraca i jedan napadac koji ce davati golove..
Znaci treba pet novih igraca![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cola da, Brka ne.combe je napisao/la:Potpisujem sve sem desnog beka. Jer mislim da su Cola i Brka i više nego dovoljni za ovu ligu. Za bolnog mislim da bi Buba bio dovoljan ako bi se moglo šta napraviti jer izgleda Zeljo na njega ne računa. Za napadača kalibra koji nama treba imamo dva u komšiluku (Mujica ili Krpica iz Slobode) koji gore nisu u prvom planu. Bar na posudbu do kraja sezone.esprit24 je napisao/la:Hinovic,desni bek, pejic, serbecic,lazarevic, savic, facic, klasicna desetka, dva dobra bocna igraca i jedan napadac koji ce davati golove..
Znaci treba pet novih igraca![]()
⭐
Na kraju je ispalo da za cetvoricu igraca koje su nasi htjeli zadrzati iz prosle sezone nismo uspjeli naci prave zamjene. Kako bi nam oni sada dobro dosli bas na pozicijama koje najvise skripe. Krilni-bocni(Buba, Gadzo), spic(Stojanov), vezni(Ordaga). Na ovim pozicijama nasi moraju nesto naci u toku zimske pauze ako imamo ambicije za ulazak.
Ovo sve pod pretpostavkom da konkurencija ostane kakva je sad, al ako se i oni pojacaju....combe je napisao/la:Na kraju je ispalo da za cetvoricu igraca koje su nasi htjeli zadrzati iz prosle sezone nismo uspjeli naci prave zamjene. Kako bi nam oni sada dobro dosli bas na pozicijama koje najvise skripe. Krilni-bocni(Buba, Gadzo), spic(Stojanov), vezni(Ordaga). Na ovim pozicijama nasi moraju nesto naci u toku zimske pauze ako imamo ambicije za ulazak.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Gledam sad kako su lijepi dresovi u metalaca,crveno bijeli dres pidsjeca na dres zvijezde iz najboljih dana....treba vratit te stare dresove.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Uzmite naših par na posudbu,svi s premijerligaškim iskustvom.. Karačić neda svima šanse jbg,a vama bi dobro došli brzanci Vidović i još par njih.. 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jeste sila pa da od vas dovodimo,sa takvim igračima bi vrlo laHko i vi mogli sa nama u Prvoj l.biti.Ako treba brati otpatke,onda se to bere zna od koga.FanVitez je napisao/la:Uzmite naših par na posudbu,svi s premijerligaškim iskustvom.. Karačić neda svima šanse jbg,a vama bi dobro došli brzanci Vidović i još par njih..
vatreni je napisao/la:Jeste sila pa da od vas dovodimo,sa takvim igračima bi vrlo laHko i vi mogli sa nama u Prvoj l.biti.Ako treba brati otpatke,onda se to bere zna od koga.FanVitez je napisao/la:Uzmite naših par na posudbu,svi s premijerligaškim iskustvom.. Karačić neda svima šanse jbg,a vama bi dobro došli brzanci Vidović i još par njih..
Haha jesi mentol.. Normalno da smo sila,premijer liga i ta liga se ni ne može usporediti... Uostalom ti isti igrači sto sam ih ponudio su vam vazda trpali na banja Ilidži one dvije utakmice koje smo vam gostovali u Pl,a i onu u vitezu
TH 1950
Nista onda vama hvala, al ipak vi sacuvajte te igrace valjat ce vam na godinu u ovoj ligiFanVitez je napisao/la:vatreni je napisao/la:Jeste sila pa da od vas dovodimo,sa takvim igračima bi vrlo laHko i vi mogli sa nama u Prvoj l.biti.Ako treba brati otpatke,onda se to bere zna od koga.FanVitez je napisao/la:Uzmite naših par na posudbu,svi s premijerligaškim iskustvom.. Karačić neda svima šanse jbg,a vama bi dobro došli brzanci Vidović i još par njih..
Haha jesi mentol.. Normalno da smo sila,premijer liga i ta liga se ni ne može usporediti... Uostalom ti isti igrači sto sam ih ponudio su vam vazda trpali na banja Ilidži one dvije utakmice koje smo vam gostovali u Pl,a i onu u vitezunisu oni otpad nego ne mogu pored Muminovica,Durica i ostalih da šansu dobiju... ja dobronamjerno,ti podcjenjivacki
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Nista onda vama hvala, al ipak vi sacuvajte te igrace valjat ce vam na godinu u ovoj ligicarli22 je napisao/la:FanVitez je napisao/la:Jeste sila pa da od vas dovodimo,sa takvim igračima bi vrlo laHko i vi mogli sa nama u Prvoj l.biti.Ako treba brati otpatke,onda se to bere zna od koga.FanVitez je napisao/la:Uzmite naših par na posudbu,svi s premijerligaškim iskustvom.. Karačić neda svima šanse jbg,a vama bi dobro došli brzanci Vidović i još par njih..
Haha jesi mentol.. Normalno da smo sila,premijer liga i ta liga se ni ne može usporediti... Uostalom ti isti igrači sto sam ih ponudio su vam vazda trpali na banja Ilidži one dvije utakmice koje smo vam gostovali u Pl,a i onu u vitezunisu oni otpad nego ne mogu pored Muminovica,Durica i ostalih da šansu dobiju... ja dobronamjerno,ti podcjenjivacki
Zao mi je sto se nećemo vidjeti.. VI ostajete tu ,a mi u Pl.. Pozdrav
TH 1950
I to sto kazes da se necemo vidjet i to si upravu, vi cete da taborite u ovoj ligi, a mi cemo lagano u PL
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.