FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 16 jun 2017, 12:40

Qwerty90 je napisao/la:Jel' istina da mu je Istra nudila puno bolje uslove nego mi ?

Btw. Jel zna neko sta je sa malim Jusufijem, vidim nije potpisao i ako je bio dosta solidan ove sezone u juniorima. Jel' mu ponuđen ugovor pa ga je odbio ili je nešto drugo u pitanju ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
moguce, kod njih igraci imaju vece plate nego ovdje, ali imala je istra nekih problema sa licencom, duzni su nekim igracima pa su jedva dobili licencu, a isto tako bolje mu je igrat evropu kod nas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jun 2017, 12:44

Neandertalac,teško je to znati, vidjećemo...činjenica je da nam je kvalitetan špic potreban, jer bi Lendrić trebao ići. Da li je ovo rješenje, to sada niko ne zna. Jbg nama je lako sa strane kenjati i palamuditi...
Činjenica je da ovj dolazi u drukčiju situaciju jer će za razliku od Mire i Ivana krenuti sa Europskim tekmama, što se ovoj dvojici na žalost nije desilo...možda je i to neki znak i mogućnost da pokaže šta zna...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2017, 12:48

Monci je napisao/la:Neandertalac,teško je to znati, vidjećemo...činjenica je da nam je kvalitetan špic potreban, jer bi Lendrić trebao ići. Da li je ovo rješenje, to sada niko ne zna. Jbg nama je lako sa strane kenjati i palamuditi...
Činjenica je da ovj dolazi u drukčiju situaciju jer će za razliku od Mire i Ivana krenuti sa Europskim tekmama, što se ovoj dvojici na žalost nije desilo...možda je i to neki znak i mogućnost da pokaže šta zna...
Naravno, nisam vidoviti Neandertalac, samo obični :lol:

Mišljenje zasnovano na sagledavanju jedne šire slike a koliko toliko jesam upoznat sa atmosferom dok o Gotalu imam površne informacije i statistiku njegove karijere zadnje dvije godine. On čak nikad u karijeri nije ni bio neka "klasa", realno. Da me ne shvatiš pogrešno ja ovo pričam gledajući te iste podatke prije nego je počeo dobijati šansu na kapaljku.

Naravno, abd da zabije 50 komada...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 jun 2017, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2017, 12:49

Na kraju ce nama Zajmovic biti prvi napadac.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 16 jun 2017, 12:51

Secirajte, secirajte, Lazo, Mešanovic, i ostali kocevi su bili vanserijski igrači koji su dosli sa neviđenom sezonom iza sebe u Želju...

Dajte nekome sansu pa onda komentarisite, može biti dobitak može biti i fula žestoka, desava se i mnogo boljima i to za masne pare a ne nama.

Ali zanimljiva mi je i ovo licitiranje oko plate, a do juče se kukalo i pljuvalo da je kasa prazna. Aferim stručnjaci... Pljuc Pljuc po ustaljenim metodama
1921

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 16 jun 2017, 12:53

Ako Gotala poredimo sa Lendrićem, ovaj je bolji igrač ako je u svom elementu. Mislim da je Ivan bolji strijelac, ali Gotala sam gledao u Hajduku dok je bio i mogu reći da je raznovrsniji napadač od Lendrića, brži je, ima dobar šut i zna postizati golove van 16m, što sa Ivanom nije bio slučaj. Slažem se da je tempirana bomba, ali mi realno i ne možemo dovoditi igrače koji imaju karijeru koja ide uzlaznom putanjom, već nažalost dovodimo igrače koji su u slobodnom padu. Sa Stevanovićem i Lendrićem smo pogodili, ali bilo je i puno drugih primjera gdje nismo pogodili.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jun 2017, 13:00

Nije ni ovo lijepo sto FKZ radi, umrijece pitice od muke...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2017, 13:05

Dobro me podsjeti IdemoPlavi@ Hvala :thumbup:

Kakva je to radost bila :opaopa:

Pa kultna; a da me vidi Babo :opaopa:

UPRAVA NAPOLJE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 13:09

Prva gostujuća pobjeda nakon dosta vremena, a i ta pobjeda prije ove u Zenici, bila je mislim u Orašju u zadnjem kolu u nekoj opuštenoj varijanti. Kada ne bi računali tu utakmicu, mislim da prije ove pobjede u Zenici nismo jedno 3,4 godine slavili u gostima :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2017, 13:18

Raonffa je napisao/la:Prva gostujuća pobjeda nakon dosta vremena, a i ta pobjeda prije ove u Zenici, bila je mislim u Orašju u zadnjem kolu u nekoj opuštenoj varijanti. Kada ne bi računali tu utakmicu, mislim da prije ove pobjede u Zenici nismo jedno 3,4 godine slavili u gostima :lol:
Suma sumarum:

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 16 jun 2017, 13:24

Dobro doso Sinane Ramovicu :salut: :salut:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2017, 13:25

Hoce li danas biti slika sa treninga na ovom portalu ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 16 jun 2017, 13:31

Eh, sad sam pričao sa jednim drugom iz Splita koji je vatreni navijač Hajduka. Kaže mi za Gotala da čovjek živi sportski više nego 80% naših igrača. Kaže da ne miješa sport sa vannastavnim avanturama :)
Neće otići na pivu prije utakmice, ali ako dobije tri dana slobodno otići će na Mallorcu, takav je to tip budale, ali što se tiče sportske strane tu je odgovoran. Međutim, zbog reputacije kakva ga prati nije dosad napravio bolju karijeru.
Ovo sam doslovno prenio kako mi je čovjek ispričao.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 jun 2017, 13:35

LjoZee je napisao/la:4 4 2 u prvoj utakmici u Evropi sa Lendricem i Gotalom u vrhu napada. Stoperi protivnika ne bi prezivjeli tu utakmicu.[emoji38]
Kakav bi to sou bio :tokralju: :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2017, 14:08

Treba Ćenana pohvalit kad smo ga već pljuvali mi što veze nemamo.

Asim Zec 23_ 70 tekmi 20 golova. Solidan igrač. Preskup. Problemi sa ložama.
Sandro Gotal 25_ 222/49 Blago neuračunljiv. Dvije zadnje sezone mizerna minutaža. Žara.
Daniel Graovac 23_ 11 puta u prvih 11 sezona 16/17. Posudba. Ok, . Može valjati.
Dzenan Zajmovic 22_ Druga liga 6 golova, ali polovično ok.

Za sve ti hvala Ćenane :kafa:

Ja se izvinjavam što sam pesimista pa u jogurt pušem.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 16 jun 2017, 14:21

Neandertalac je napisao/la:Treba Ćenana pohvalit kad smo ga već pljuvali mi što veze nemamo.

Sandro Gotal 25_ 222/49 Blago neuračunljiv. Dvije zadnje sezone mizerna minutaža. Žara.
Daniel Graovac 23_ 11 puta u prvih 11 sezona 16/17. Posudba. Ok, . Može valjati.

Ti si maliciozan i pokvaren do srži, nista ti ne puses u jogurt.
1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 jun 2017, 14:23

Sve kafa insajderi :rol:

Svi sve znaju, onda se jos na to ubaci pitar i kaze platu :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2017, 14:24

Mesanovic mi je bio najdrazi igrac dok nije dosao Miro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 16 jun 2017, 14:28

S obzirom da Ćenan "samo iskomunicira uslove između kluba i igrača" onda ga nije trebalo pljuvati toliko, isto kao što mu sada ne treba pripisivati zasluge ako se ove prinove pokažu kao pojačanja.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 16 jun 2017, 14:28

Neandertalac je napisao/la:Treba Ćenana pohvalit kad smo ga već pljuvali mi što veze nemamo.

Samo te pitam jesi li secirao ovako kad su dolazili, Lazo sa 0 golova, Mesanovic iz druge lige, Kvesic sa 0 utakmica, Kolobov sa nula utakmica, serdarevici, sklajici, markovici, čulumi, selimbegovici, pehilji, nikolici, baljici sve sama krema BH fudbala i regiona, kako si samo zao i pokvaren. FUJ!!! Prije sam mislio da imas svoj neki stav, ali sad sam pa siguran da si nečiji igrač, jer ovo konstanto pljuvanje mora biti samo sa razlogom...
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mana, roccosiffredi i 38 gostiju.