Premijer liga BiH - aktuelno

ronaldo99
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ronaldo99 » 04 apr 2026, 11:37

Rigoletto je napisao/la:
04 apr 2026, 11:02
Rigoletto je napisao/la:
04 apr 2026, 10:44
Momački se potrudio Petrović pogurati pijaĆare prema europi, ali sinoć nije išlo.
Pa krenimo redom:

1. Čist crveni karton oprošten igraču Veleža
2. Igrač Veleža ruši Ivančića prilikom postizanja gola koji je poništen
3. Dvojbeno rušenje Mikića s leđa
4. Očigledno igranje rukom posljednjeg igrača Veleža

Nije ni čudo da je većina ovoga izostavljena iz sažetka utakmice. Morat će uprava Veleža intezivirati one sastanke s Vicom.
Al zasto ne spominjete recimo dva puta oprosten drugi zuti Barisicu? Men je stvarno svejedno ko je dobio ko izgubio, al ako vec govorite o tim nekim situacijama zato se ne vidi u svoju korist?

Evo samo pitam.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 apr 2026, 11:39

ronaldo99 je napisao/la:
04 apr 2026, 11:37
Rigoletto je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
04 apr 2026, 10:44
Momački se potrudio Petrović pogurati pijaĆare prema europi, ali sinoć nije išlo.
Pa krenimo redom:

Nije ni čudo da je većina ovoga izostavljena iz sažetka utakmice. Morat će uprava Veleža intezivirati one sastanke s Vicom.
Al zasto ne spominjete recimo dva puta oprosten drugi zuti Barisicu? Men je stvarno svejedno ko je dobio ko izgubio, al ako vec govorite o tim nekim situacijama zato se ne vidi u svoju korist?

Evo samo pitam.
Apsolutno se slažem. Možda da kompenzira onaj njihov crveni, al Barišić je uredno mogao dobiti drugi žuti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 apr 2026, 11:50

Rigoletto je napisao/la:
04 apr 2026, 11:39
ronaldo99 je napisao/la:
04 apr 2026, 11:37
Rigoletto je napisao/la:

Pa krenimo redom:

Evo samo pitam.
Apsolutno se slažem. Možda da kompenzira onaj njihov crveni, al Barišić je uredno mogao dobiti drugi žuti.
Sve pet vidis, trebamo nekad samo biti svi realni i bice nam svima puno bolje. Meni je zao sto se sva ta neka s.ranja desavaju u mostaru, dok ne padne mrtva glava nece stati, a cemu iskreno?? To je sve politicki vodjeno i guraju to da ide u prvi plan da smaknu pozornost sa mnogo bitnijih stvari.

Ima Stimac i jako dobrih izjava i dosta je upravu, al nekad zna malo i kenjati bez potrebe. Fudbal nam je svakako u nekom uzlaznom putu samo jos malo neke stvari se trebaju popraviti, ove sudije i onda cemo sigurno dosta vise uzivati.

I da fudbal je tu zbog navijaca i dok god ne budu navijaci oba kluba na tribinama to nije to.

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 04 apr 2026, 11:59

Zutti je napisao/la:
04 apr 2026, 09:27
f16 je napisao/la:
04 apr 2026, 09:18
svrakino1921 je napisao/la:
03 apr 2026, 20:00

Realno - zato što je to tako na svim stadionima - ja još nigdje nisam vidio da grupa - Ultras bude na istoj tribini sa navijačima drugog kluba
Na našem sjeveru pored ove situacije mi imamo i porodični ulaz i dio tribine na sjeveru - pa imamo dio za penzionera

Po meni kad se napravi Jug - ljudima dat sjever i napravit utakmicu kakva i treba biti

Mislim da ovo nije normalno kakvo je stanje na sjevernoj tribini kad se igra derbi - stanje opće sigurnosne opasnosti za sve gledaoce,navijače,simpatizere i Ultras grupu koja je protiv ovih navedenih na toj istoj tribini
Nije tako na svim stadionima. U Banjaluci svi gostujući navijači dobiju čitavu tribinu jer je fizički odvojena, isto kao i u Z. Mostaru.

Jug Koševa je odvojen od Istoka i Zapada Koševa, pripada nam čitav jug, ne 5%
Netačno. PBB jedva dobiješ i onaj kavez koji nije ni blizu cijele tribine. Nikad niko nije dobio čitavu.

Drugo, morate shvatiti već jednom da pravila nema. Divlji zapad. Prošli derbi savez naredio da vam pošaljemo još karata, mi to **** i ništa se nije desilo. To je "naš" stadion i mi svaki put dajemo koliko mi mislimo da treba. Nismo vam mi krivi što ste dobili brata koji je veća budala pa pristao na naše uslove. Još ako je istina za brojku kad se napravi jug... :njanjanja:
Pa na kavez sam i mislio, ne na čitavu tribinu. Čitavu tribinu vjv ne da MUP u dogovoru sa Zrinjom i Ultrasima, jer bi gostiju bilo više nego domaćina.

Glupost mi je to, ok, daćemo mi vama 1000-1500-2000, ali dajte vi nama ono što nam po savezu pripada. Glupost. Da je MUP sposoban koliko je nesposoban, stavi HZ na sjeverozapad pa im daj 2000 slobodno. Također sam za davanje koliko god jedan klub hoće ali da smo u dobrim odnosima. **** derbi kad moram paziti hoćel mi djevojku pogoditi kamen ili će me specijalac prebiti. Da su klubovi i grupe pametni bili bi najjači derbi na Balkanu, mislim jači i od Hrvatskog derbija.

Imaš Koševo od 30k mjesta, a Maksimir 24k i Poljud 35k, a Sarajevo oko 400k stanovnika. Zagreb i Split imaju milion stanovnika + Dalmacija.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 apr 2026, 12:18

f16 je napisao/la:
04 apr 2026, 11:59
Zutti je napisao/la:
04 apr 2026, 09:27
f16 je napisao/la:
04 apr 2026, 09:18
Nije tako na svim stadionima. U Banjaluci svi gostujući navijači dobiju čitavu tribinu jer je fizički odvojena, isto kao i u Z. Mostaru.

Jug Koševa je odvojen od Istoka i Zapada Koševa, pripada nam čitav jug, ne 5%
Netačno. PBB jedva dobiješ i onaj kavez koji nije ni blizu cijele tribine. Nikad niko nije dobio čitavu.

Drugo, morate shvatiti već jednom da pravila nema. Divlji zapad. Prošli derbi savez naredio da vam pošaljemo još karata, mi to **** i ništa se nije desilo. To je "naš" stadion i mi svaki put dajemo koliko mi mislimo da treba. Nismo vam mi krivi što ste dobili brata koji je veća budala pa pristao na naše uslove. Još ako je istina za brojku kad se napravi jug... :njanjanja:
Pa na kavez sam i mislio, ne na čitavu tribinu. Čitavu tribinu vjv ne da MUP u dogovoru sa Zrinjom i Ultrasima, jer bi gostiju bilo više nego domaćina.

Glupost mi je to, ok, daćemo mi vama 1000-1500-2000, ali dajte vi nama ono što nam po savezu pripada. Glupost. Da je MUP sposoban koliko je nesposoban, stavi HZ na sjeverozapad pa im daj 2000 slobodno. Također sam za davanje koliko god jedan klub hoće ali da smo u dobrim odnosima. **** derbi kad moram paziti hoćel mi djevojku pogoditi kamen ili će me specijalac prebiti. Da su klubovi i grupe pametni bili bi najjači derbi na Balkanu, mislim jači i od Hrvatskog derbija.

Imaš Koševo od 30k mjesta, a Maksimir 24k i Poljud 35k, a Sarajevo oko 400k stanovnika. Zagreb i Split imaju milion stanovnika + Dalmacija.
Problem tog sjeverozapada nije sprovođenje navijača do tribine nego je problem vaše zapadne tribine gdje bi se opet morala napravit tampon zona jer je preblizu toj tribini a taj dio je jedini čije se ulaznice prodaju kao "gospodske" i vjerovatno ima i sezonskih a na ostalom dijelu nema mjesta. Lako je ove manje grupe koje dolaze smjestiti gore u vrh i onda nemaju nikakvog dodira.

Valjda kad se osposobi vaša južna tribina bude ovo što su se dogovorili sa Magodom i Katicom.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 apr 2026, 12:31

LondonBlues je napisao/la:
04 apr 2026, 11:27
Crveni, ponisten gol moze biti jedino ako je penal htjeo svirati, zadnji igrac rukom, simuliranje Mikica. Pa Borcu ovoliko ne natezu u jednoj utakmici.
Balorda uskoci sam sebi u mitomansko falsifikatorska usta.
"Htio" - U hrvatskom standardnom jeziku, glagolski pridjev radni glagola htjeti u muškom rodu glasi htio...Znaci u hrvatskom jeziku... :rol: :rol:

Covijek,izgleda mi tebe dzaba slali u onu vecernju skolu...

A kako ono glasi definicija balije ? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 apr 2026, 12:47

Bas me zanima da li ce sad malo ubrzati sa krajem nase lige zbog repki? Jer po rasporedu zadnje kolo je 31.05 , a nasa repka igra prvu prijateljsku 29.05. Kontam da bi mogli ubaciti negdje dupla kola da sw malo ubraza.

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 04 apr 2026, 12:57

Compay wll izbacio rezultate poslovanja za 2025. godinu.
Po svojoj firmi znam da su tacni.

Rezultati poslovanja Sarajela i Zeljeznicara:

https://www.companywall.ba/firma/fk-sar ... o/MM57xQWD

https://www.companywall.ba/firma/fk-zel ... o/MMEytu4Y

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 apr 2026, 13:01

Vanja8 je napisao/la:
04 apr 2026, 12:31
LondonBlues je napisao/la:
04 apr 2026, 11:27
Crveni, ponisten gol moze biti jedino ako je penal htjeo svirati, zadnji igrac rukom, simuliranje Mikica. Pa Borcu ovoliko ne natezu u jednoj utakmici.
Balorda uskoci sam sebi u mitomansko falsifikatorska usta.
"Htio" - U hrvatskom standardnom jeziku, glagolski pridjev radni glagola htjeti u muškom rodu glasi htio...Znaci u hrvatskom jeziku... :rol: :rol:

Covijek,izgleda mi tebe dzaba slali u onu vecernju skolu...

A kako ono glasi definicija balije ? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Platili mu večernju školu i mjesečnu za autobus iz Kočerina on još nepismeniji J*** ga usta škutorska :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, ronaldo99 i 26 gostiju.