FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Možda Slavko ne računa na njega. A još če nam se otvoriti mjesto za nekog iskusnog stopera pa Keminih 400 km usmjerimo tu. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jel ko upratio onog visokog stopera iz Mladosti,moze li se on kupiti,meni se ko nije los ucinio kad su protiv nas igrali
I da ne zaboravim, jadan pokušaj pitara preko Bilalagića da vrbuju Gotala kod njih sa pričama kako kod nas u klubu su svi smetljari i lopovi ... Moj Elvise džaba kafe, džaba ručkovi ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 16 jun 2017, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
sta ce zuban, bolji su nam bilalagici, kodre i slicni 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Osmankovicu je bolje da se skloni od takvog menadzera. Dzaba pitarima svi pokusaji da ocrne Zelju.
Ja sam mislio da mu je menadzer Zuban,ali sam ga zamijenio sa ovim Velicem sto je sad potpisao ugovor. Njemu je Zuban menadzer.
Ja sam mislio da mu je menadzer Zuban,ali sam ga zamijenio sa ovim Velicem sto je sad potpisao ugovor. Njemu je Zuban menadzer.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Uhhh tek taj Zuban, to je dušman deklarisaniirfo je napisao/la:sta ce zuban, bolji su nam bilalagici, kodre i slicni

- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Prekinuti svaki kontakt i priču sa njimQwerty90 je napisao/la:Uhhh tek taj Zuban, to je dušman deklarisaniirfo je napisao/la:sta ce zuban, bolji su nam bilalagici, kodre i slicni![]()

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo pred euro tekme, da podgrijemo atmosferu.
Plus, ove sezone na Grbavici. Miske, hvala ti

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Draze mi je naglasit nas kao navijace sto smo sebi omogucili da gledamo naseg Zelju na Grbavici. Miske je navijac kao i mi i svako pomogne onoliko koliko moze tako da po meni ko je god pomogao svi su isti za mene. Reci hvala Misketu na pojacanjimaNeandertalac je napisao/la:Malo pred euro tekme, da podgrijemo atmosferu.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trebao je, al' haj ti zaigraj pored najstarijeg stoperskog para od početka igranja igre bar slične fudbaluQwerty90 je napisao/la:Kažu mi da su nam male šanse i da nas ne miriše baš njegov menadžer Elvis Bilalagić s kojim i nismo u nekim finim odnosima nakon raskida sa Pozderom, Zahirovićom ... Na stranu menadžer i sve, al' iskreno govoreći Kemo je trebao imati već 15ak nastupa za nas. Šteta fkt ako se ispostavi istinom.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
regoje slobodan,
zamislite stoperski par
Regoje - Bogicevic

zamislite stoperski par
Regoje - Bogicevic

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Što bi neko secirao čovjeka i njegove rezone/odluke nakon PET ( slovima: 5 ) titula šampiona, dvije duple krune ( nijedna ekipa u BiH to nije uspjela da uradi ), prekucali ligu uzduž i poprijeko, selektovali i ubacili u prvi tim od Amira, Bajica do Vece i tako dalje.Idemoplavi je napisao/la:Samo te pitam jesi li secirao ovako kad su dolazili, Lazo sa 0 golova, Mesanovic iz druge lige, Kvesic sa 0 utakmica, Kolobov sa nula utakmica, serdarevici, sklajici, markovici, čulumi, selimbegovici, pehilji, nikolici, baljici sve sama krema BH fudbala i regiona, kako si samo zao i pokvaren. FUJ!!! Prije sam mislio da imas svoj neki stav, ali sad sam pa siguran da si nečiji igrač, jer ovo konstanto pljuvanje mora biti samo sa razlogom...Neandertalac je napisao/la:Treba Ćenana pohvalit kad smo ga već pljuvali mi što veze nemamo.
Asim Zec 23_ 70 tekmi 20 golova. Solidan igrač. Preskup. Problemi sa ložama.
Sandro Gotal 25_ 222/49 Blago neuračunljiv. Dvije zadnje sezone mizerna minutaža. Žara.
Daniel Graovac 23_ 11 puta u prvih 11 sezona 16/17. Posudba. Ok, . Može valjati.
Dzenan Zajmovic 22_ Druga liga 6 golova, ali polovično ok.
Za sve ti hvala Ćenane![]()
Ja se izvinjavam što sam pesimista pa u jogurt pušem.
S druge strane imamo gubljenje Europe u pretprošloj sezoni, gubljenje titule ko da smo zadnji levati prošle sezone, sjebano nekoliko igrača iz juniorskog pogona, najveći domet prodaja Memije za siću u danskog drugoligasa, kamion igrača došao i otišao, prekuco' nas Zrinjski ko' da smo Travnik.
Poredis neuporedivo, bukvalno.
suspendovali bi stadionirfo je napisao/la:Regoje - Bogicevic![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde sad Ugi pokazi sta znas.
Ako je fkt obavio razgovor sa Upravom valjda ce se smiriti i poceti napokon normalno da igra.
Ako je fkt obavio razgovor sa Upravom valjda ce se smiriti i poceti napokon normalno da igra.
jedini za kojeg bih stavio ruku u vatru da će biti pojačanje, posebno nakon prvog derbija...
ostao bih bez ruke...
ostao bih bez ruke...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Drago mi je zbog ovoga. Mislim da mozemo ocekivati 'novog' Ugljesu u novoj sezoniLjoZee je napisao/la:
Hajde sad Ugi pokazi sta znas.

Ovim tipovima poput ovog treba minimalno odgovarati na postove. Nije on nikakav navijac,nego je njemu najbitnije da brani nekog od nekog a koga Bog sami zna. Njemu se svaki post svodi na isto. Nije njemu bitno sto smo mi promjenili 50 igrača ali mu je jako bitno da te igrace usporedi za period kada je Amar bio.ratobornagljiva je napisao/la:
Što bi neko secirao čovjeka i njegove rezone/odluke nakon PET ( slovima: 5 ) titula šampiona, dvije duple krune ( nijedna ekipa u BiH to nije uspjela da uradi ), prekucali ligu uzduž i poprijeko, selektovali i ubacili u prvi tim od Amira, Bajica do Vece i tako dalje.
S druge strane imamo gubljenje Europe u pretprošloj sezoni, gubljenje titule ko da smo zadnji levati prošle sezone, sjebano nekoliko igrača iz juniorskog pogona, najveći domet prodaja Memije za siću u danskog drugoligasa, kamion igrača došao i otišao, prekuco' nas Zrinjski ko' da smo Travnik.
Poredis neuporedivo, bukvalno.
Ne moze to biti navijac.
Navijac gleda samo sto je trenutno, a ne sta je bilo. Jedino ovako mogu pisati pitari kad se ulazi u raspravu s njim a nas navijac tesko da mogu povjerovati.
Bravo za kadete. Jako dobra generacija.
-
- Kontakt:
Slavko dobio bunus 25k eura sto smo se plasirali u Evropu. Aferim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.