Jel' imao kakav bonus što nas je spasio ispadanja?mohikanac123 je napisao/la:Slavko dobio bunus 25k eura sto smo se plasirali u Evropu. Aferim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako je dobio 50k za onako sramotnu igru cijele sezone ja ne znam jel nasa uprava normalna.
Ako je dobio toliku lovu,iako cisto sumnjam, dobio je na osnovu dogovora kad je preuzimao klub.
Vidjet cemo ga sad. Krece od 0 sto bi se reklo. Nek se pokaze sad bez standardne price kako smo bili 3 boda od ispadanja.
Vidjet cemo ga sad. Krece od 0 sto bi se reklo. Nek se pokaze sad bez standardne price kako smo bili 3 boda od ispadanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad je tek dosao u klub, isti je bio u losoj poziciji i prvi cilj je bio da se izbori europa, vjerovatno je to bio dio ugovora da ako se to ostvari da dobije 25.000 €. Tada niko nije slutio da ce klub doci do toga da bude u borbi na dva fronta i da ce se desiti ovo sto se desilo.Buffon1 je napisao/la:Ako je dobio 50k za onako sramotnu igru cijele sezone ja ne znam jel nasa uprava normalna.
Tako da se tu nema sta prigovoriti, tad je takav ugovor potpisan i nasi su ga ispostovali. To vise govori da je ova uprava postena i da se drzi dogovora, sta je trebalo da mu kaze "nisi uzeo trofej, bla bla bla - nema para".
Ne morate svaku stvar da iskoristite da opletete po treneru, upravi, sd, igracima...itd.
- Zeljeznicar -
Opet Tuzlaci o Zecu i nekakvim sporazumima. Momak je registrovan tako da se ovi iz uprave Slobode mogu jedino izmedju sebe zaliti. Bolje neka se drugi put informisu da se ne brukaju vise.
Krmak ograniceni jos je imao obraza to i uzeti je.bo ga cenan a on cenana
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
NIje 25.000 eura nego 25.000 KM
Bolje da smo te pare ulozili u nesto drugo,ali dogovor je dogovor.
Ma najbolje stavit igrace na Fatinu kuhinju a i trenera ,nek po tekmi uplate 200 maruna sto ih raja gleda i nek hodaju gradom u dresu Zelje.
Nepravedno je da Slavko dobije bonus, a da Ćenan ne dobije. Uprava napolje !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
zasluzio je bonus, valjalo je nadoknadit 5 bodova kasnjenja za evropom kad je doso a samo 30 kola ostalo do kraja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije šala, s devetog na drugo mjesto došao, gigant, svaku marku zaslužio 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Molim te da budes ozbiljan. Kad je dosao mislim da smo kasnili 5-6 bodova, a nasa liga kvalitetom je presmijesna.Zenzo je napisao/la:Kad je tek dosao u klub, isti je bio u losoj poziciji i prvi cilj je bio da se izbori europa, vjerovatno je to bio dio ugovora da ako se to ostvari da dobije 25.000 €. Tada niko nije slutio da ce klub doci do toga da bude u borbi na dva fronta i da ce se desiti ovo sto se desilo.Buffon1 je napisao/la:Ako je dobio 50k za onako sramotnu igru cijele sezone ja ne znam jel nasa uprava normalna.
Tako da se tu nema sta prigovoriti, tad je takav ugovor potpisan i nasi su ga ispostovali. To vise govori da je ova uprava postena i da se drzi dogovora, sta je trebalo da mu kaze "nisi uzeo trofej, bla bla bla - nema para".
Ne morate svaku stvar da iskoristite da opletete po treneru, upravi, sd, igracima...itd.
Da si dobio za osvojoni kup ili ligu 25k ne bih rekao ni jednu rijec. Svaka cast donio si trofej u klub.
A da placas nekome kome je ostala skoro cijela sezona da izbori evropu je presmijesno.
Njemu treba dati tolike pare, a kad treba dati nekom mladom igracu malo vise pare, onda kruze price sta ce njima pare oni su djeca da se dignu neka igraju za 800 maraka za koliko je igrao Mujagić. Onda ocekujes da napravis neki iskorak u evropi, fol slijedis Dinamo. Cenan jedna obicna ubleha, kao pola ljudi u klubu. Zao mi je Misimovica koji ni sam nije svjestan kakve levate ima oko sebe.
Puno pametuje a rezultata nigdje.
Da ne pricam o Kosticu, pregovorima, dogovorima, kurcenju i cemu sve ne, a na kraju corak.
Sad nesto gledam zvanicno imamo 5 napadaca i mozda sutra dobijemo 6. Sa druge strane imamo samo jednog pravog lijevog beka i desno krilo. Na tim pozicijama su juniori. Treba nafatati jos kakvog napadaca.
- MocMahale444
Hocemo/hocu da cenan ide, upravo nista protiv vas 100% podrska ali daj onom goofiju pedalu, nogu, plesku, seftu, nogotranssss iz Zelje
Ja nisam kao ovi s teme da pljuju sve ali kokot i cenan
opet kokot je davao golove za nas i borio se (neke druge stvari mi smetale) dok je ovaj asi... za ovaj derbi 2 puta protiv nas( nije zbog toga da mu date otkaz nego sto ima pitarski luzerski dnk-dna).
Hem nema on blage o svom poslu ali pitar je i to je to, neka je sto puta igrao i za nas.
Plako sam ko pizda za ovaj derbi, koja je igracina bio N.V

Ja nisam kao ovi s teme da pljuju sve ali kokot i cenan

Hem nema on blage o svom poslu ali pitar je i to je to, neka je sto puta igrao i za nas.
Plako sam ko pizda za ovaj derbi, koja je igracina bio N.V

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
LjoZee je napisao/la:Opet Tuzlaci o Zecu i nekakvim sporazumima. Momak je registrovan tako da se ovi iz uprave Slobode mogu jedino izmedju sebe zaliti. Bolje neka se drugi put informisu da se ne brukaju vise.
S pravom se zale, ali nek se oni bore sa savezom.
Volim Zeljeznicar
Da njemu papiri nisu cisti ne bi on ni potpisao za nas. Kostic nije imao dokaz da je slobodan igrac pa je vracen iz Turske ovaj ima.
A kad si tako pametan jest da nije njihova tema, ali molim te objasni mi jer sam ja laik za to i pokusavam logicki nekako sagledati. Zasto ti ugovori onda vaze kad trebaju od Slobode uzet pare i da ne dobiju licencu?LjoZee je napisao/la:Da njemu papiri nisu cisti ne bi on ni potpisao za nas. Kostic nije imao dokaz da je slobodan igrac pa je vracen iz Turske ovaj ima.
Volim Zeljeznicar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Iskren da bude nisam upoznat sa njihovim dugovanjima i tim stvarima. Znam samo da sebe ukopavaju jer objavljuju papire na kojima se jasno vidi da ne uplacuju doprinose.LAPAZ je napisao/la:A kad si tako pametan jest da nije njihova tema, ali molim te objasni mi jer sam ja laik za to i pokusavam logicki nekako sagledati. Zasto ti ugovori onda vaze kad trebaju od Slobode uzet pare i da ne dobiju licencu?LjoZee je napisao/la:Da njemu papiri nisu cisti ne bi on ni potpisao za nas. Kostic nije imao dokaz da je slobodan igrac pa je vracen iz Turske ovaj ima.
Za Kostica smo mi pogrijesili jer nije raskinuo ugovor. Zec je "cist" jer je mogao biti registrovan.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Meni je sve to sumnjivo pogotovo jer savez smatram korumpiranim mnogo pa i taj isti sindikat na cijem je celu isti tip koji je potpisivao takav ugovor. Helem nejse nek se oni bore ako su u pravu tj ako se koriste dupli arsini.LjoZee je napisao/la:Iskren da bude nisam upoznat sa njihovim dugovanjima i tim stvarima. Ne znam kakve ugovore imaju ti sto im se mora nesto isplatiti. Znam samo da sebe ukopavaju jer objavljuju papire na kojima se jasno vidi da ne uplacuju doprinose.LAPAZ je napisao/la:A kad si tako pametan jest da nije njihova tema, ali molim te objasni mi jer sam ja laik za to i pokusavam logicki nekako sagledati. Zasto ti ugovori onda vaze kad trebaju od Slobode uzet pare i da ne dobiju licencu?LjoZee je napisao/la:Da njemu papiri nisu cisti ne bi on ni potpisao za nas. Kostic nije imao dokaz da je slobodan igrac pa je vracen iz Turske ovaj ima.
Za Kostica smo mi pogrijesili jer nije raskinuo ugovor. Zec je "cist" jer je mogao biti registrovan.
Volim Zeljeznicar