Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- majestic24
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Prosle godine sa 36 godina uzeo je 2 GS. Ove godine sa 37 godina ce uzeti prvi GS u godini.
Za Federera su godine samo broj
P.S
Berdychu konjino. To ni ja ne bih promasio. Cistu loptu ima za 0:40 i on pogadja mrezicu
P.S
Berdychu konjino. To ni ja ne bih promasio. Cistu loptu ima za 0:40 i on pogadja mrezicu
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 24 jan 2018, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Daj tu Cungaru vise.
jos malo bunit ce se sto drzi reket u desnoj ruci.....treba u lijevoj oni reklironaldo99 je napisao/la:Pa tako nekako,kriv im Roger sto su ovi izgubili,kriv Roger sto igra noćne termine(pa ga stave u sred dana opet dobije) ove stave u nocne oni izgube opet im je Roger kriv i za todelinjo je napisao/la:ostaju im jos chung, i Cilkan kao aduti ...samo im oni mogu popraviti raspolozenjeronaldo99 je napisao/la:Kako je tesko slusati ove kom na ES vszda placu protiv Rogera ne mogu ga smisliti nikako

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav challenge Federera
Ja poslije ispita ulijećem u kafić sa haverom, Berdih na BP pogađa vrh mreže i spašava BP
Sreća pa je vratio break inače bi se čuo u kafiću

Ja poslije ispita ulijećem u kafić sa haverom, Berdih na BP pogađa vrh mreže i spašava BP

Sreća pa je vratio break inače bi se čuo u kafiću

Ma treba biti realan nije to toliko do Berdiha koliko je ovaj covjek dominantan,vjerovatno bi i svaki drugi igrac danas ovako prosao jer Roger igra odlicno, a izgleda da i Ceh ima nekih problema sa kretanjem neka povreda je u pitanju deff
Ma ja, ove godine su svi nešto povrijeđeni kad gube. Možda je samo premoren.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Levat Berdych igra babuki u bekend na BL! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Nema Federer jos 37 godina tj imat ce tek za 7 mjesecimajestic24 je napisao/la:Prosle godine sa 36 godina uzeo je 2 GS. Ove godine sa 37 godina ce uzeti prvi GS u godini.
P.S

Al evo ovo je u biti vec gotovo,slijedi Chung.Federer je svakako veliki favorit tu,ovaj jest dobio Djokovica ali je imao relativno prosjecan pocetak godine na 2 turnira koja je igrao prije AO.
- majestic24
- Kontakt:
65 sekundi gem 

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
dao bi jedan wimbledon za us open ove sezone

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E baš ovaj Berdych zna glupost napraviti. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Federer kralju.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Na kraju ovo sve nekako prelagano izgleda, iako u prvom setu je bilo bas gusto.
Idemo dalje Roger, vrlo nervozan danas, ali ipak 50+ winnera i vrlo dobri poeni protiv nezgodnog Berdiha, nisam očekivao 3:0 jer sam mislio da će izgubiti prvi definitivno.
Ma bio je dobar poslije 4-1 za Berdycha u prvom setu.Losiju igru ripisujem relativno lakom putu do ove runde.Imao je samo Gasqueta za ozbiljnijeg protivnika ukoliko se Francuz moze nazvat ozbiljnim ovih danaAA23 je napisao/la:Idemo dalje Roger, vrlo nervozan danas, ali ipak 50+ winnera i vrlo dobri poeni protiv nezgodnog Berdiha, nisam očekivao 3:0 jer sam mislio da će izgubiti prvi definitivno.

Impresivno zaista izgleda sve ovo sto radi, tacno ce biti dan zalosti u svijetu kad se on oprosti od tenisa
Btw ovih rafinih navijaca nema da nam kazu koju pametnu. Fino je cuti Rogera kako fino prica o Rafi ipak su na kraju oni veliki prijatelji,dobra vijest za tenis je da je rafina povreda lakse prirodd da ce biti spreman za 20-ak dana
Btw ovih rafinih navijaca nema da nam kazu koju pametnu. Fino je cuti Rogera kako fino prica o Rafi ipak su na kraju oni veliki prijatelji,dobra vijest za tenis je da je rafina povreda lakse prirodd da ce biti spreman za 20-ak dana
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 24 jan 2018, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Velika prilika da se uzme 20-i GS i da se izjednaci sa Novakom po broju AO
Mislim da ga u finalu ceka Cilic ali i ovaj Chung nece nimalo biti lagan, sinoc sam ga gledao - igra trenutno jako, jako dobro 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Meni je najgori samo pritisak favorita, zato je i možda ovako čudan i bio danas, ko veli kad mu je Rafa tamo znam da me on čeka na kraju i spremam se za njega, a ove znam da sam siguran u sebe i da ću ih pobijediti.darker10 je napisao/la:Ma bio je dobar poslije 4-1 za Berdycha u prvom setu.Losiju igru ripisujem relativno lakom putu do ove runde.Imao je samo Gasqueta za ozbiljnijeg protivnika ukoliko se Francuz moze nazvat ozbiljnim ovih danaAA23 je napisao/la:Idemo dalje Roger, vrlo nervozan danas, ali ipak 50+ winnera i vrlo dobri poeni protiv nezgodnog Berdiha, nisam očekivao 3:0 jer sam mislio da će izgubiti prvi definitivno.Al na kraju od horor zdrijeba tj Zvereva,Djokovica i Nadala dodjee da igra polufinale protiv Chunga i eventualno finale protiv Cilica/Edmunda
Dok, kada nema nikoga sa druge strane, zapitaš se o da li sam to ja korak do titule tek tako lako? Pa ti se ulije mala nevjerica u sebe i počinje te biti malo strah jer znaš da imaš veliku šansu da osvojiš 20ti GS bez da te čeka super rival preko puta mreže.
Kako god da bude, uz Rogera smo naravno i samo smireno i igrom kao na Wimbledonu može bez seta izgubljenog, samo smireno i rutinski i 20ti GS je blizu aBd.
ronaldo99 je napisao/la:Impresivno zaista izgleda sve ovo sto radi, tacno ce biti dan zalosti u svijetu kad se on oprosti od tenisa
Jos jutros procitah na Nadalovom fejsbuku da ce se vratit za dvadesetak dana i da ce odmah igrat Akapulko

Na zavrsnom mastersu u Londonu sam trcao pred rudu pa ....zato ne zelim vise...jos dva meca pa tek onda cu pricati o 20 GS tituli....ono sto me impresioniralo je na kraju meca....Berdih u goloj vodi vidno umoran iscrpljen a babuka se nije ni oznojio posteno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.