Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www1.skysports.com/football/news ... for-Giroud" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da ce AW ostaviti Arshavina jer sjajno igra u zadnje vrijeme i u Zenitu na posudbi a i na Euru,Ja bih licno volio da ostane jer mislim da moze jos pomoc Arsenalu ali eto jedino bi volio da ga zamijeni Dzagoev 
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Pa i ovako nece imat mjesto u pocetnoj ekipi( Arshavin ), pogotovo ako Giroud dodje. A i sa klupe ce prije Gervinho ulazit nego Arsha. Mislim da se sprema promjena formacije ukoliko dodje Giroud, na 4-4-2. Samo mislim (:
evo nekih novih spekulacija
-Arsenal slap £8m price tag on Andrey Arshavin as Zenit St Petersburg look to re-sign forward.
-Nigel de Jong, whose contract expires at the end of next season, will hold one final set of talks with Manchester City after Euro 2012 as Arsenal, Inter and QPR lie in wait to take him from the Etihad.
-Arsenal are also in the hunt for Rondon, though they will have to act fast with Chelsea preparing an £11m bid. ( za ovog lika prvi put cujem,igra za malagu )
-Currently offering a good performance at Euro 2012, Russian international half-forward Alan Dzagoev (22 years old on Sunday, June 17) is a primary target for Arsenal, whose management are ready to submit CSKA Moscow a rich offer.
-Arsenal slap £8m price tag on Andrey Arshavin as Zenit St Petersburg look to re-sign forward.
-Nigel de Jong, whose contract expires at the end of next season, will hold one final set of talks with Manchester City after Euro 2012 as Arsenal, Inter and QPR lie in wait to take him from the Etihad.
-Arsenal are also in the hunt for Rondon, though they will have to act fast with Chelsea preparing an £11m bid. ( za ovog lika prvi put cujem,igra za malagu )
-Currently offering a good performance at Euro 2012, Russian international half-forward Alan Dzagoev (22 years old on Sunday, June 17) is a primary target for Arsenal, whose management are ready to submit CSKA Moscow a rich offer.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Izgleda da cemo ponuditi 13 miliona funti za Dzagoeva.Nesto mi to malo za onakvog igraca. 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma fazon je što nas povezuju sa svim, ama baš svim, iole talentiranim igračima. I onda kad nas Dzagoev i slični njemu **** i kad ne budu zeljeli preci kod nas, mi se razočaramo i sjebemo u zivot 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Rondona ko dovede na FM-u ima najjaceg napadaca kroz 2/3 sezone na svijetu
a live ga nikad nisam gledo al cuo sam da je dobar,sve u svemu nije na odmet 
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
onda ce CSKA rec 20 pa cete se nac negdje tu oko 16 il 17Konfucije je napisao/la:Izgleda da cemo ponuditi 13 miliona funti za Dzagoeva.Nesto mi to malo za onakvog igraca.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
99%. Želi u Arsenal i mi smo u kako su rekli pole positionu da ga dovedemo. To je malte ne riješen transferPale_Companion je napisao/la:Koliko je sigurno ovo oko Girouda da dolazi?
Ako Dzagoev dođe, on i Wilshere, Bože sačuvaj.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Franqq brate polahko yebo ga ti 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šta fali što se nadam malo, yebem ga javedofeelgood je napisao/la:@Franqq brate polahko yebo ga ti
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiltord se oprostio od nogometa..
Wiltord se oprostio od nogometa..
Random... :ugeek: I pred početak prošle sezone smo se povezivali sa njim, al' on meni nije ništa posebno. Istina, nisam ga nikad ni gled'o (jer ne pratim španske niželigaše
,sem na youtubeu ), a ono što vidim je da ima 11 golova, 4 asistencije i 22 godine. Iskreno, ja ga ne bih, ja bih radije Campbella uzeo.
Postoji mogućnost da će Arsenal ostati bez RVP-a, a u tom slučaju bih volio da dodje Doumbia, pa da zauzme mjesto prvog/drugog napadača, uz Girouda, a Podolski da bude treći i krilo, Joel četvrti i na klupi.
A što se tiče Dzagoeva, igra sjajno na Euru, i inače je dobar igrač, al' nekako sam skeptičan. Valjda što je Rus.
Od svih što se povezuju sa nama, volio bih Gansa uzeti, iako sam svjestan da ima najmanje šanse da on preseli na Emirates, al' ko zna...neko je ovde post'o vijest sa twittera, da ćemo nakon dolaska M'Ville dovesti ofanzivnog Brazilca, ime još zvučnije od ovog.
Doduše, prvo M'Vila mora da bude zvanično pojačanje, pa tek onda da ganjamo tog Brazilca, da bi se to proročanstvo ispunilo. 
Postoji mogućnost da će Arsenal ostati bez RVP-a, a u tom slučaju bih volio da dodje Doumbia, pa da zauzme mjesto prvog/drugog napadača, uz Girouda, a Podolski da bude treći i krilo, Joel četvrti i na klupi.
A što se tiče Dzagoeva, igra sjajno na Euru, i inače je dobar igrač, al' nekako sam skeptičan. Valjda što je Rus.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Nerealni ste opet, ako dođu M'Villa i Giroud budite zahvalni Bogu i nebesima i šutajte se u zadnjicu. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ja neznam sta je ovo ove godine pa ako sve ovo dovedemo vladacem fudbalom godinama kako engleski tako i evropskim joj kako bi to lijepo bilo
Kakva golcina Walcotta. Samo sto je uso u igru.. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Walcott, strašan. Da Bog dom onakve partije u Arsenalu pruža. Šteta što Gerrard skide Oxladeu onaj volej, baš se ponadah da će gol dati.
Walcott je dobar ovakav, kad udje svjež. Pogotovo protiv slabijih protivnika, koji padaju u zadnjoj trećini utakmice. Ja ne vjerujem da bi uradio nešto specijalno da je bio starter, osim da je startao kao napadač.
On bi, po meni, a i mnogima, trebao da igra napadača. Dosta je ovog jbavanja po krilu. Haman da mu i moral padne kad mu Wenger pred utakmicu kaže da igra krilo. Mislim da je to za njega postala trauma.
On bi, po meni, a i mnogima, trebao da igra napadača. Dosta je ovog jbavanja po krilu. Haman da mu i moral padne kad mu Wenger pred utakmicu kaže da igra krilo. Mislim da je to za njega postala trauma.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.