NK Zvijezda Gradačac
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sta ste napali na covjeka,nije covjek nista lose reko,da smo pametni poslusat covjeka,pa od ovi sto ispadaju za sada sigurno velez i drina izabrat 2,3 igraca sto valja,...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Mante prepucavanja, čovjek je upravu ima kod njih igrača koji bi nama valjali sigurno više od pojedinaca koji su do sada nosili Zvijezdin dres.
Nego imali ko kakvih informacija dolaci, odlasci, svi se nešto ušutili. Kako čujem igrači se izgleda ponovo okupljaju u srijedu i tada bi se trebalo znati ko od njih dobija nogu, takođe izgleda da se i Nedimu ljulja stolica.
Nego imali ko kakvih informacija dolaci, odlasci, svi se nešto ušutili. Kako čujem igrači se izgleda ponovo okupljaju u srijedu i tada bi se trebalo znati ko od njih dobija nogu, takođe izgleda da se i Nedimu ljulja stolica.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kako imam info on sam ucjenjuje otkazom,ako nogu dobije neko od njegovih pulena tipa pavic itd....combe je napisao/la:Mante prepucavanja, čovjek je upravu ima kod njih igrača koji bi nama valjali sigurno više od pojedinaca koji su do sada nosili Zvijezdin dres.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ako je tako odmah mu treba dati nogu. Jer po meni Pavić, Bašić i Pirić moraju dobiti nogar s tim da su još veoma blizu tome i Asanović, Pliska i Mišan. Po meni ova šestorica nisu ništa pokazala za što su dovedeni što i prosječni igrači sa opštine ili omladinskog pogona ne bi mogli uraditi.crvenobijeli je napisao/la:Kako imam info on sam ucjenjuje otkazom,ako nogu dobije neko od njegovih pulena tipa pavic itd....combe je napisao/la:Mante prepucavanja, čovjek je upravu ima kod njih igrača koji bi nama valjali sigurno više od pojedinaca koji su do sada nosili Zvijezdin dres.
A vjerujem da njih šestorica dobro opterete mjesečni budžet sa svojim platama.
Premda ja za Nedima imam drugu info. kao da naši nisu zadovoljni rezultatima kako bodovima tako i igrom, gdje smo neke utakmice u kojima smo osvojili bodove to uradili na guzove. Takođe ih iritira njegova indolentnost i ravnodušnost nakon poraza.
Sve u svemu on nebi smio postavljat nikakve uslove naročito po pitanju igrača, jer doveo je sve ono što je on mislio da mu treba a više od polovine tih njegovih glumaca nije opravdalo očekivanja. Čast izuzetcima.
Od pocetka većini navijača se nije svidio njegov dolazak sada se pokazuje i da nije neki stručnjak imao je para za pojacanja doveo svoje igrače koji nisu pokazali nešto, među boljim uslovima u ligi imaju i opet mu nesto fali ...Očekivanja nije opravdao
Po meni , mjesto na tabeli sasvim zadovoljavajuće i očekivano na početku sezone. Kad sam pisao da je bitno samo da nam 1. ne bježi više od 5 bodova. Previše smo igrača promjenili ovo je novi tim , vidjelo se pred kraj su forme uhvatili i kontinuitet. Po meni nama obavezno fali konkurentrnih igraca kako na sredini terena , tako i jedan golgeter iz PL , koji će da zabija. Zadnji red nam je u usporedbi sa onim zadnjim redom iz PL ove polusezone stojao jako dobro. Pa i u mnogim utakmicama smo i trkački bili na nivou što nam daje nadu da upadamo u PL. Uz još koje pojačanje i zadržavanjem ovog tima mislim da neće bit problema. Imamo okosnicu tima , sad gdje škripi popunit što se nije moglo rec na početku sezone...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Veceras je taj neki sastanak, valjda neko iznese neke informacije u javnostcrvenobijeli je napisao/la:Imal ko kakvih informacija,odlasci dolasci,
Ako je sudit po dosadasnjoj praksi kluba onda nista od toga do pocetka priprema
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Imali kakvih informacija sa sastanka. Ja kako sam čuo danas bi se nekim igračima trebali zahvaliti.
I danas je odrzan trening posljedni u ovoj polusezoni a kako sam cuo prozivka bi trebala biti 15. 01
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- theboss_RD07
- Kontakt:
Znaci po tebi je Ristic bolji od Asanovica. Po meni je Asanovic jedino protiv Capljine lose odigrao, ostale je bio odlican jer je imao ogroman uticaj na igru u napadu cak i kad nije zabijao. Premalo sansi dobija pored ristecombe je napisao/la:Pavić, Bašić i Pirić moraju dobiti nogar s tim da su još veoma blizu tome i Asanović, Pliska i Mišan. Po meni ova šestorica nisu ništa pokazala za što su dovedeni što i prosječni igrači sa opštine ili omladinskog pogona ne bi mogli uraditi.
⭐
Metalci već počeli dovodit pojačanja, sa ovom upravom nećemo daleko, kod nas se još neznam ni sta dalje
Ima li kakvih informacija vezano za trenera ?
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ostaje do daljnegMixon je napisao/la:Ima li kakvih informacija vezano za trenera ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Imal kakvih novosti kod nas ???
Ima osmorica na transfer listi. Sestorica od tih su oni koje sam ja vec nabrajao + dvojica za koje se takođe moglo očekivati. S tim da to nemora značiti da će svih 8 otići.moranjak je napisao/la:Imal kakvih novosti kod nas ???
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Lako je pljuvati igrace,slazem se da pojedinci nisu opravdali ocekivanja.Ali sta je sa trenerom?Ima najbolje i najplacenije igrace,najbolje uslove za rad..a sta je uradio?!
Ja bih njima po učinku platu davao,od trenera pa preko igrača.Ovoliko imas za domaću pobjedu,ovoliko za remi ili pobjedu u gostima.Za ne ostvaren rezultat dati im samo minimalac.Onda bi se oni borili,ovako im je sigurna plata,a rezultat je nebitan.Mogli su vise u gostima po tom principu i ne bi bili pi.ke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.