Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
+ što vam želim sve najbolje.neutralan__ je napisao/la:Edin,Darko,Omer sretan rodjendan!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
..jutro ljudi 
- DAVID VILLA
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sretan rođendan svim slavljenicima , sve najbolje 
Takoder.bavarian_bk je napisao/la:Sretan rođendan svim slavljenicima , sve najbolje
P.S. Odlucio sam da 5 dana ne odem na Facebook,pa cu bit 5 dana,pa onda necu ic 6 dana i sve tako i onda kad dodem do mjesec dana da ne idem,necu nikako ni ic na facebook.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ima li Zeničana
Je li neko bio na čimburijadi ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan, svima koyi slave
psss u mom razredu na tabli

psss u mom razredu na tabli

Ružno vrijeme buraz, "nahorozilo se", udarit će kiša 100%, ali ljudi su već sinoć postavili šatore. Ja cu kad se vrijeme popravi za koji dan ispred kuće imat svoju čimburijadu sa jaranima.brazzo je napisao/la:Ima li ZeničanaJe li neko bio na čimburijadi ?
EDIT: Ne pratim košarku toliko, nit navijam za bilo koji od ova dva kluba ali umalo nisam dobio infarkt gledajući ovo.
http://****/main.asp?dir=video&vid=1322
Bosco je napisao/la:Ružno vrijeme buraz, "nahorozilo se", udarit će kiša 100%, ali ljudi su već sinoć postavili šatore. Ja cu kad se vrijeme popravi za koji dan ispred kuće imat svoju čimburijadu sa jaranima.Emir će nam kasnije javit kako je bilo na čimburijadi, on je garant tamo spičio.
EDIT: Ne pratim košarku toliko, nit navijam za bilo koji od ova dva kluba ali umalo nisam dobio infarkt gledajući ovo.![]()
Jbt da mi je sad do Zenice na ručak i to kajgana od jedno 10-tak jaja sa kajmakom, strašan početak proljeća bi to bio.
It was turned around so that right looked wrong
U jbt kako ovo nisam vidiobrazzo je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ružno vrijeme buraz, "nahorozilo se", udarit će kiša 100%, ali ljudi su već sinoć postavili šatore. Ja cu kad se vrijeme popravi za koji dan ispred kuće imat svoju čimburijadu sa jaranima.Emir će nam kasnije javit kako je bilo na čimburijadi, on je garant tamo spičio.
EDIT: Ne pratim košarku toliko, nit navijam za bilo koji od ova dva kluba ali umalo nisam dobio infarkt gledajući ovo.![]()
http://****/main.asp?dir=video&vid=1322![]()
umire čovjek ne može do daha doći a i jeste bolesno u qrac krasni 4 trojke ubacit za nepunih minutu strahota
![]()
Jbt da mi je sad do Zenice na ručak i to kajgana od jedno 10-tak jaja sa kajmakom, strašan početak proljeća bi to bio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hahahahahahaBosco je napisao/la:Ružno vrijeme buraz, "nahorozilo se", udarit će kiša 100%, ali ljudi su već sinoć postavili šatore. Ja cu kad se vrijeme popravi za koji dan ispred kuće imat svoju čimburijadu sa jaranima.brazzo je napisao/la:Ima li ZeničanaJe li neko bio na čimburijadi ?
Emir će nam kasnije javit kako je bilo na čimburijadi, on je garant tamo spičio.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Po jednu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretan rodjendan slavljenicima, sve najbolje. 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kakva je sad ovo nikad je nisam vidio ??Frutek je napisao/la:
Po jednu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel tko od vas za Gadaffija 
nije on los vodja, ali vise od 40 godina je previse, jos hoce sina da postavi, da ga naslijediQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko od vas za Gadaffija
Call the coroner!
- Donnie Darko
- Kontakt:
gadafi za predsjednika!QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko od vas za Gadaffija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.