Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

miky_hz je napisao/la:[emoji512]

Onaj rođendanski tekst koji sam danas postavio je iz mog pera. Furam se na profu @Higha.joker90 je napisao/la:Ko danas nije napisao čestitku taj nije više navijač! Fetvu izdao A.L.
Neka, mašala. Mora neko zamijeniti profu! Fali on ovoj temi, iako je pljuvač teške kategorije.skoroalen je napisao/la:Onaj rođendanski tekst koji sam danas postavio je iz mog pera. Furam se na profu @Higha.joker90 je napisao/la:Ko danas nije napisao čestitku taj nije više navijač! Fetvu izdao A.L.
Nije Said Said dok nema dva metra preko leđa i 100kg.miky_hz je napisao/la:[emoji512]
Vala ako od 365 dana, ne mogu izdvojit taj 1 dan 5 minuta da cestitaju rodjendan voljenom klubu, onda nezzjoker90 je napisao/la:Ko danas nije napisao čestitku taj nije više navijač! Fetvu izdao A.L.
Jel samo meni ne radi ovaj "odgovor"miky_hz je napisao/la:[emoji512]
Jednostavno skandalozno!!ThrillerHz je napisao/la:Vala ako od 365 dana, ne mogu izdvojit taj 1 dan 5 minuta da cestitaju rodjendan voljenom klubu, onda nezzjoker90 je napisao/la:Ko danas nije napisao čestitku taj nije više navijač! Fetvu izdao A.L.