haha...ma dobar je on...bas ce biti pojacanjeGrad je nas DS je napisao/la:Cini mi se da i ovaj Suko (**** ga u prezime, bas mi nesto ne lezi) pegla...

haha...ma dobar je on...bas ce biti pojacanjeGrad je nas DS je napisao/la:Cini mi se da i ovaj Suko (**** ga u prezime, bas mi nesto ne lezi) pegla...
Dobar ti je info.rudarprijedor je napisao/la:Imam info i da je Borac zagrizao za Mirzu
Grad je nas DS je napisao/la:8.000 a nakon rekonstrukcije 14.000.
Grad je nas DS je napisao/la:8.000 a nakon rekonstrukcije 14.000.
Grad je nas DS je napisao/la:Ali bez Arene iliti fiskulturne sale i kuglane. Sa njima ide i do cijelih 40.000. Taman za PD.
Pa ne znam sta bih napisao,novi napadac SUka nije los,onako trudi se,takodje i Ramic zadnji vezni,Krezovic takodje zadnji vezni nije me nesto odusevio ali ja mislim da moze bolje...Dragic je poceo malo lutati,valjda to dodje sa godinama (39)Grad je nas DS je napisao/la:U jbt, ja kontam to u subotu. Imas jos nekih info, pretpostavljam da si bio?
rudarprijedor je napisao/la:Pa ne znam sta bih napisao,novi napadac SUka nije los,onako trudi se,takodje i Ramic zadnji vezni,Krezovic takodje zadnji vezni nije me nesto odusevio ali ja mislim da moze bolje...Dragic je poceo malo lutati,valjda to dodje sa godinama (39)Grad je nas DS je napisao/la:U jbt, ja kontam to u subotu. Imas jos nekih info, pretpostavljam da si bio?
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot], supervizor i 33 gosta.