AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 08 nov 2021, 19:03

Ako ćemo pošteno, onda je i Krunić zaslužio sve komplimente jer je strpao Brozovića u džep. Veliki posao je obavio, i tu je Pioli odlično odradio posao. Da su Brahim i Salemakers igrali od početka, imali bi ogromnih problema na sredini terena.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 nov 2021, 19:08

Odmoran Leao i Sale te 100% fit Ante, Theo i Diaz će biti veliki upgrade za nastavak kampanje.

Sinoć se vidjela zadnjih 20 minuta šta znači kad je Ante na terenu. K'o pitbull ide 150% u svaki duel.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2021, 19:14

Možda je on strpao Barelu u džep, ali kako onda objasniti to što je ekipa proigrala kad je izašao u drugom poluvremenu? Ili su jedan drugog strpali u džep i poništili? :mrgreen:

Krunić je defanzivno odradio dobar zadatak, ali mu se najviše zamjerilo to što nema muda uraditi nešto više na terenu već se maskira u ulogu Kaspera. Pored šest defanzivno orijentisanih igrača na terenu, ne treba mi još i ofanzivni vezni biti kompletno beskoristan i nevidljiv u fazi napada.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 nov 2021, 19:25

Pa uloga Krunića i cijela postavka u 80% meča je pokazatelj da se išlo više na remi, odnosno samo završiti meč bez poraza. A kad su osjetili "krv" u zadnjih 20 minuta pokazali su da mogu napasti bilo koji tim u Italiji. Pa tako i Inter.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 nov 2021, 19:33

rope11 je napisao/la:
08 nov 2021, 19:14
Možda je on strpao Barelu u džep, ali kako onda objasniti to što je ekipa proigrala kad je izašao u drugom poluvremenu? Ili su jedan drugog strpali u džep i poništili? :mrgreen:

Krunić je defanzivno odradio dobar zadatak, ali mu se najviše zamjerilo to što nema muda uraditi nešto više na terenu već se maskira u ulogu Kaspera. Pored šest defanzivno orijentisanih igrača na terenu, ne treba mi još i ofanzivni vezni biti kompletno beskoristan i nevidljiv u fazi napada.
Postoje igraci od zadatka,on je bio to sinoc,imao je striktno zadatak sta ciniti. Imao je i finu loptu za Leao u prvom koji je ovaj zapucao u Samira.

Nebitno,Krunicu se mora odati oriznanje za sinocnju igru,jednostavno covjek nije dao Brozu da dise.

Theu i Diazu ce ovi pozivi za repke sad dobro doci da udju malo u takmicarsku formu, Ante ce svakako biti fit taman da malo Leao zamjeni i odmori. Ma da bi ja probao sa Antom desno i Rafom lijevo

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 nov 2021, 20:24

Eto, sve ste fino obajsnili. Krunić je obavio odličan posao, kasnije kad su Rebić i Salemakers ušli išlo se na faktor svježine i umalo je to i uspjelo. Ma fino to sve radi Pioli. Šta bi bilo da ima još nekog top igrača u rosteru, ;)
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 nov 2021, 20:29

Pa taj faktor svježine spominjemo ovdje već par dana. Potpuno svježi Leao, Ante, Theo, Alexis, Diaz, Tonali.. to će biti strašan podstrek ekipi nakon pauze.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 nov 2021, 21:17

Turko je smece od covjeka. Milan ga je toliko cekao... toliko je losih meceva odigrao i nakon jedne dobre polusezone/sezone digo se ko da je rui costa. Nebitan lik svakako za nas.

Dobar bod na kraju ko kuca. Inter je vecinu meca bio mnogo bolji ali moglo se na kraju uzeti 3 bobe. Zaista Milan dugi niz godina ima problema protiv kona i bas los h2h omjer. Tatarusanu neki veliki dr.mr. joj kad se sjetim drame oko onog firauna iz PSG-a a vidi sad Mike je tu i ovaj Rumun koji brani sasvim dobro.
Kessie jako los mislim da ga se treba prodati u januaru jer ocigledno da je sve ovo utjecalo na njegovu igru. Hoce 10m platu a sinoc odigra onakav mec lol. Ibra ne smije niti ima snage da igra 90min u visokom ritmu protiv jakog protivnika. Rebic kad je usao radio je dar mar. Leao idiot ide driblingom na 4 igraca Intera toliko potencijala ali u glavi izgleda nije cist bojim se da nece zavrsiti kao Balotelli.

Jedina dva neporazena tima u ligi petice su Napoli i Milan. Ne lose :kafa:

FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 nov 2021, 22:06

slika

Srce lava.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 nov 2021, 07:43

Romagnoli13 je napisao/la:
08 nov 2021, 20:29
Pa taj faktor svježine spominjemo ovdje već par dana. Potpuno svježi Leao, Ante, Theo, Alexis, Diaz, Tonali.. to će biti strašan podstrek ekipi nakon pauze.
Dobro, ja sam konkretno mislio na derbi.

14 igrača ide na reprezentativna okupljanja i odigrat će dvije utakmice u par dana, nije baš da će imati kad odmoriti ali makar da se ne povrijedi niko.

Nije valjda da Ibrahimović ide da igra za Švedsku? Leao, Sale, Theo, Kjear, Kessie, Bennasser, Tonalli U-21.. svi skoro pa standardni igrači za reprezentacije. Tomori, Calabria čini mi se pozvani.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 nov 2021, 07:58

Capello je izjavio da je klupa napravila razliku i da ce Milan biti prvak Seria A, jer u biti ima najbolju klupu, sto nekako tako i dodje....i prosjecan poznavaoc fudbala je mogao primjetiti koliko se nivo igre podigao kad su usli Rebric i Salemakers. Steta je samo sto nije Tea bilo da zajedno s Leaom igraju na lijevoj strani, jer igra Leaoa uveliko ovisi o Teu i njegovim prodorima.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 09 nov 2021, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 09 nov 2021, 08:56

Sta je Hakanov problem pa se ponasao ovako blesavo? Slavio pred Milanovim navijacima i provocirao igrace na klupi.

Mali iz Bresta, Faivre, prakticki potvrdio da je dogovorio sa Milanom. Nemam pojma kakav je igrac ali sam uvijek za dovodjenje ovih talenata iz Francuske.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 nov 2021, 10:38

Ovaj Faivre je pomalo retardiran dečko jer se već ponaša kao da je igrač Milana. Čak i da je pao dogovor za januar, nije na njemu da priča o ovome dok je još član drugog kluba.

Razumijem želju da dođe i razumijem da je ostao razočaran kad su mu stopirali transfer iako je sve već bilo dogovoreno, ali malo profesionalnosti ne bi bilo na odmet jer je i ljetos raspizdio sve u klubu kad je samovoljno odbio ići na utakmicu. Ovi likovi koji gu.zicom zatvore vrata u prethodnih klubovima po pravilu prave iste probleme i u narednim klubovima.

Baš me zanima koliko se upravi i pogotovo jednom Maldiniju dopada ovo što on radi. Al' jbg, suviše je dobar igrač da bi ga se propustilo dovesti iako je evidentno šupak. :mrgreen:

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 09 nov 2021, 11:23

Alavarez nastavlja resetati. Za vikend je dao 4 gola i sad je na 15 golova u 16 utakmica.Nadam se da će ga dovesti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 nov 2021, 11:38

To je samo nagovještaj da ga neće dovesti. :mrgreen:

Kad je neko tražena roba, to znači da moraš reagovati brzo i biti spreman možda i (pre)platiti da pobjediš konkurenciju. A znamo kako to hoda u Milanu, da je kako dovesti dobrog igrača, ali nemoj boga ti da košta više od 10-15m. :zzz:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 nov 2021, 12:09

Nije tacno rope, koliko smo ono dali za Tomorija?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 nov 2021, 12:27

rope11 je napisao/la:
08 nov 2021, 19:14

I zahvaljujući takvom pristupu trenutno se borimo za opstanak :hmmmmm:
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 nov 2021, 18:34

Ante :ljepota:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 nov 2021, 20:11

Ante je lud, ali voli Milan očito.

A ovaj mali Favrie priča kao da je već igrač Milana (što nije isključeno). Izjavljuje da ima posebne ljude koji mu pomažu na fizičkom i mentalnom planu, tako da bi bio spreman kad ga Maldini pozove.

:rol:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 nov 2021, 20:21

Nek smo i to dečekali :kralj:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.