Ja stvarno ne znam kome je taj bivši trener više interesantan.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 08:04Bruno Lage dobio otkaz, navodno Murinjo dolazi umjesto njega.
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Taman kad ga je krenulo u svakom pogledu, nije mu se mogla gora stvar desiti od dolaska Potrošenog.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koja glupost, zbog jednog poraza ovako otpustiti trenera.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Jest baš..ko neki klub iz BH premier lige.Goalgetter je napisao/la: ↑17 sep 2025, 16:16Koja glupost, zbog jednog poraza ovako otpustiti trenera.
Jes krenulo Murinja, ispadne od Benfike, uzme otpremninu od Fenera i onda ode u tu istu Benfiku. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Očajno za Dedica. Mourinho je ispuhao davno.
-
- Kontakt:
Starter kod Murinja večeras. Biće zanimljivo vidjeti šta će “the special one” napraviti od napadačke ekipe kakva je Benfica 

Benfika ne lici na onu ekipu od prije nekoliko sedmica. A Dedic igra najslabiju utakmicu od dolaska u Portugal. Ni sami ne znaju kako su ugurali gol na kraju poluvremena. Ovo je bas bas tanko..
Nadam se da ona povreda nije ozbiljnije prirode i razlog slabijih partija.
-
- Kontakt:
Ne znam jesi li odgledao do kraja, tj. do kad nije klupiran, ali nije bio loš u nastavku, cijela ekipa se prilično izdigla i zaličili su na nešto. Prvo poluvrijeme je stvarno odigrao očajno (kao i svi), amaterske greške je radio.231983 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:53Benfika ne lici na onu ekipu od prije nekoliko sedmica. A Dedic igra najslabiju utakmicu od dolaska u Portugal. Ni sami ne znaju kako su ugurali gol na kraju poluvremena. Ovo je bas bas tanko..
Gledao sam dok nije izasao. Malo se trgnuo, ali jednostavno slabo veceras, Amar moze puno puno bolje. Jasno je da svali mladi igrac oscilira, pa tako i on. Za njega je iznimno vazno da ima kontinuitet, da je zdrav, sto nazalost nije bio slucaj u dobrom dijelu karijere.Coolpanda24 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:31Ne znam jesi li odgledao do kraja, tj. do kad nije klupiran, ali nije bio loš u nastavku, cijela ekipa se prilično izdigla i zaličili su na nešto. Prvo poluvrijeme je stvarno odigrao očajno (kao i svi), amaterske greške je radio.231983 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:53Benfika ne lici na onu ekipu od prije nekoliko sedmica. A Dedic igra najslabiju utakmicu od dolaska u Portugal. Ni sami ne znaju kako su ugurali gol na kraju poluvremena. Ovo je bas bas tanko..
Ovo 0:3 po meni nije realan rezultat, u drugom pol. jesu bili znatno bolji, ali izgleda je tome kumovao onaj kasni gol u prvom pol., pa se domacin nije snasao u nastavku. Benfika se mora dici, ima nekoliko strasnih gostovanja uskoro, valjda se malo devranišu.
U prvih 11 protiv Rio Avea.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rak ociju dobiti od ove igre sa Mourinhom. Nece on docekati proljece na klupi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opet Dedara tanak (ni cijeli tim nije puno bolji). Posebno ovo zadnje sr'anje s ovim simuliranjem penala. Stvarno ne znam sta mu ovo treba koji djavo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakvi su ovo pokusaji simuliranja u vrijeme VAR-a
da postoji direktan crveni za simuliranje Dedic bi ga dobio za ovo
da postoji direktan crveni za simuliranje Dedic bi ga dobio za ovo
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Je l’ realno da ih je lik ovoliko unazadio? Bukvalno djeluju kao krajnje limitirana ekipa. I je l’ im ovo trener “naredio” da se blamiraju sa simuliranjem, prvo Ivanović pa sad ovaj naš. 

Kako odnese lika u ovoj kontri 3 na njega. 

- NerminFatic
- Kontakt:
Ne izvrci. Rastrcan je, trudi se a nije na visokom nivou jer je cijeli tim los. Sasvim solidan a evo dobro poceo u drugom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Ovaj Lukebakio dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.