BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

rishovski
Kontakt:

Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)

Post Postao/la rishovski » 20 nov 2021, 12:59

Baždarević:

"Ja sam puno problema imao jer ljudi iz saveza su dozovljavali te stvari. Uvijek su me pitali zašto sam zategao, moraju se malo opustiti, ja sam rekao ne. Imaju dovoljno vremena da vide porodicu. Uvijek sam dozvoljavao jedan dan za posjetu porodice, privatne stvari, međutim, reprezentaicija je bila za mene nešto gdje smo svi morali dati život. I tako sam funkcionisao. Bilo je dovoljno stvari i za izlazak, pogotovo kada se stvari obave na pravi način. Ja sam imao više problema od strane uprave jer su zahtjevali da idemo na Ilidžu, da idemo u Sarajevo. Ja sam uvijek zahtijevao da to bude Zenica gdje smo mogli biti mirni da se spremamo za ono što nas čeka, bitne utakmice”, rekao je Baždarević
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 20 nov 2021, 13:24

Kada odigras dobro, niko te ne spominje.
Kada odigras slabo, nemas pojma o fudbalu i sve se zaboravi onog dobrog sto si napravio.
U javnosti je poznato da je savez kod nas najveci problem, sad je najlakse bivsim selektorima svoje neznanje, i odgovornost prebaciti na savez.

Selektori opcenito nemaju hrabrost postaviti svoje uslove, nacin rada nego iskljucivo pristanu na sve sto im se kaze radi novca a onda kad nema rezultata kriv je savez.
Dva ozbiljna selektora Ciro, i Pape ne vidim da puno pricaju o savezu.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 20 nov 2021, 17:01

Vedad Ibišević: Rezultati sve govore, Petev treba otići

Komentar o radu selektora Peteva?

“U profesionalnom fudbalu rezultati sve govore, ako smo rekli da hoćemo 2. a završili 4. sve je jasno.”

Treba li otići ili ne?

“Da, ja mislim da treba, zašto da ne. To moraju da odgovore ljudi koji su ga doveli i koji dobijaju pare za takve odluke. Mi normalno možemo uvijek pričati o bajkama i lijepim stvarima ali u fudbalu generalno nema vremena.”

O ljudima u savezu i oko Nogometnog saveza BiH?

“Odgovornost počinje baš tu, sam izbor selektora je na neki način je podijelio navijače. Oni su najodgovorniji. Predsjednik, potpredsjednici i Misimović oni moraju odgovoriti na ta pitanja.”

Ako je neko već postavljao, moje izvinjenje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi, Vaya i 43 gosta.