potpuno tacnomiky_hz je napisao/la:Hvala ljudima iz RS-a hvala ovim Bevandinim,citav zivot kukamo savez napolje sad kada ce ih smjeniti mi kukamo,jel svi skacemo na prvu i imamo klik da suspenzija traje dozivotno...jos jednom bravo za ove koji su glasali kontra,i za neko brzo vrijemo cemo im se svi zahvaljivati kad shvatimo sta ce se izroditi iz ove suspenzije
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Sent from my Commodore 64
Jeli moguce da se taj komitet za normalizaciju formira do petka, tj. da ga UEFA formira do tada ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
nihco je napisao/la:potpuno tacnomiky_hz je napisao/la:Hvala ljudima iz RS-a hvala ovim Bevandinim,citav zivot kukamo savez napolje sad kada ce ih smjeniti mi kukamo,jel svi skacemo na prvu i imamo klik da suspenzija traje dozivotno...jos jednom bravo za ove koji su glasali kontra,i za neko brzo vrijemo cemo im se svi zahvaljivati kad shvatimo sta ce se izroditi iz ove suspenzije
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kako ce jarane.Rooney88 je napisao/la:Jeli moguce da se taj komitet za normalizaciju formira do petka, tj. da ga UEFA formira do tada ?
UEFA I FIFA imaju pametnijeg posla, nego da se za nas brinu. Ja pretpostavljam da ce taj proces jos dugo potrajati, ali dzaba mi jos diskutujemo, sacekajmo petak, kad ce nam FIFA saopstiti svoju odluku.
Mislim da je i vise nego moguc.Sta vi mislite da UEFA i FIFA nisu,onako,seretski,ocekivali ovaj rasplet?Joj,ma imali su oni problema sa mnogo vecim macama od nas,pa su ih rijesili.Rjesenje ce biti brzo i efikasno,ono stoji negdje u ladici,pazite sta vam kazem.Suspenzija je super.Rooney88 je napisao/la:Jeli moguce da se taj komitet za normalizaciju formira do petka, tj. da ga UEFA formira do tada ?
Potpisujem Miky-a. Istina je sve što je rekao, sada je reorganizacija Saveza jedino normalno rješenje....
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
jao gledam sad ovaj video na ss.ba sa skupstine kad PIKA govor iovo je puno lopoova sve hahahahhahah a on najveci lopov i mafijas u mostaru,prije rata krao farmerke sa strika.....jao jao on u savezu bio,

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Evo citav dan sam nikakav!
Doso s posla, i odmori se odma kad procitah vijesti.
Jednostavno, komentari su suvisni.
Iako sam optimista, boli me najvise sta nam rade od drzave. Mislim da su iz rs dobili sto su trazili, pa cak i vise.
Sad se okrivljuje jedan covjek, koji je najmanje kriv od ovih krivih, mada treba objasniti citavu situaciju.
Nije mi jasno:
Zasto se trazilo tajno glasanje nakon glasanja?
Sto ikako donose ebene zakone i statute kad ih svak tumaci kako njemu odgovara.
Iako su vecina krivci, mislim da je pogresno upirati prste u jednog covjeka.Svi ga sa strane zivkaju lopove, a bas medju tim sto su ga najvise zivkali tim imenom je i najveci lopov iz mostara. Kome vjerovati?
Nadu su mi ulile rjeci nekog gospodina koji je iznio da imaju pripremljen odgovor
Doso s posla, i odmori se odma kad procitah vijesti.
Jednostavno, komentari su suvisni.
Iako sam optimista, boli me najvise sta nam rade od drzave. Mislim da su iz rs dobili sto su trazili, pa cak i vise.
Sad se okrivljuje jedan covjek, koji je najmanje kriv od ovih krivih, mada treba objasniti citavu situaciju.
Nije mi jasno:
Zasto se trazilo tajno glasanje nakon glasanja?
Sto ikako donose ebene zakone i statute kad ih svak tumaci kako njemu odgovara.
Iako su vecina krivci, mislim da je pogresno upirati prste u jednog covjeka.Svi ga sa strane zivkaju lopove, a bas medju tim sto su ga najvise zivkali tim imenom je i najveci lopov iz mostara. Kome vjerovati?
Nadu su mi ulile rjeci nekog gospodina koji je iznio da imaju pripremljen odgovor
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
najveci krivci su korumpirane balije. od srba i hrvata nisam ocekivao nista drugo. strategija je poznata vec 20 godina. nazalost,jedini integralni faktor je , po xy put, izdao bih . ponavicu, balije, jedini izdajnici bih,drugi su nazalost, neprijatelji. odlicno sto se ovo desilo, cak najbolje, da napokon vidimo ko smo i sta smo. isto je i u politici ali su malo mutnije vode........
Sent from my Commodore 64
Joj i ja sam se ovome ismijaoRosas7 je napisao/la:jao gledam sad ovaj video na ss.ba sa skupstine kad PIKA govor iovo je puno lopoova sve hahahahhahah a on najveci lopov i mafijas u mostaru,prije rata krao farmerke sa strika.....jao jao on u savezu bio,![]()
![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma ovdje je jedino riješenje dovesti nekog Japanca i nek nam on određuje sve.Valjda nisu potkupljivi a i nasi ih ne bi stigli nauciti krasti,imali bi jednog predsjednika i svi zadovoljni!!!
Valjda ne bi naginjao ni na jednu stranu!!!
Ako vec stranac, nek bude neki ****.ŠB.TRN je napisao/la:Ma ovdje je jedino riješenje dovesti nekog Japanca i nek nam on određuje sve.Valjda nisu potkupljivi a i nasi ih ne bi stigli nauciti krasti,imali bi jednog predsjednika i svi zadovoljni!!!
Nista nam nece bolje pomoci nego jos jedna Vjera
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ufatio sam na kratko,mozda bude poslije pa cu snimiti cijelo....
ufatio sam na kratko,mozda bude poslije pa cu snimiti cijelo....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma yebo ti i ove velika fudbala.
Sad nesto fol pricaju, kad ih je Bhf prozivao da pomognu i progovore niko nista.
Nasli se sad da nesto palamude, kad je stvar rijesena.
BHF od 2005 pomaga i kuka na sva zvona protiv ovih krvnika, niko nista. Svi su bili protiv njih.
Sad zajedno sa Burejinom ili kako vec fino pod ruku i gledat' kud sunce hoda. Kad nam to dosadi, onda razbact' jednu protiv njih.
Sad nesto fol pricaju, kad ih je Bhf prozivao da pomognu i progovore niko nista.
Nasli se sad da nesto palamude, kad je stvar rijesena.
BHF od 2005 pomaga i kuka na sva zvona protiv ovih krvnika, niko nista. Svi su bili protiv njih.
Sad zajedno sa Burejinom ili kako vec fino pod ruku i gledat' kud sunce hoda. Kad nam to dosadi, onda razbact' jednu protiv njih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sad ce na federalnoj poslje dnevnika specijalna emisija o ovome sto se danas sve desavalo bice neki gosti pa gledaj te ko ima federalnu
Nadam se da će biti uključenje gledalaca da ih pošaljem u pi.zdu materinu, čisto da mi bude lakše...hare30 je napisao/la:sad ce na federalnoj poslje dnevnika specijalna emisija o ovome sto se danas sve desavalo bice neki gosti pa gledaj te ko ima federalnu
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Neki postovi su obrisani. Da napomenen, zabranjeno je vrijeđanje drugih forumaša. Strogo...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ideja o protestima 2.aprila, meni je smiješna i ne znam ko bi normalan išao na proteste, koji neće imati nikakvog efekta!?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
pogledajte kako pocinje dnevnik sa nasim golovima i uspjesima sto smo postigli do sada zalosno da se ovo desaca geldaj te federalnu
Trenutno korisnika/ca: 231983, Mocvara1991 i 18 gostiju.