Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mi dosadni!? HAHAHA...hajd postedi nas vise svojih priglupih komentara, ima nas ovdje koji bi normalno diskutovali!!analiticar_ je napisao/la:Ja samo igram menadzera na kompjuteru...Pravo ste vise dosadni..idem malo odmoriti....xavi26 je napisao/la:@analiticar
majstore, koje si ti klubove do sada trenirao? ako imas dobar CV, ja predlazem da te kandidujemo za selektora umjesto susica?
Pozdrav !!!
Volim te Bosno!!!
Tebi haman sa vremena na vrijeme upadne ponesto smijesno.velez_mostar je napisao/la:harishp je napisao/la:Ako nastavis da bukvalno opstrusciras teme.Iznosis jako puno dezinformacija i netacnih informacija.analiticar_ je napisao/la:Molim moderatorie da izdaju kartu za Banovice za ovog gore gdpina........
A s time u vezi i pravis pometnju na forumu.
Ocekuj ne sezonsku,vec dozivotnu kartu za Banovice.I to u jednom smjeru.
I onda naravno od sve muke zeleni smajlic.Mora da je pored smjesnog i golemo.
Kako admini i moderatori rekose o pravopisu,pogotovo lektorima ili gledanje neke greske ili lapsusa.
Definitivno takvima nije mjesto na sportskom forumu.
Ti si odavno vec zalutao .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ugrijalo, ugrijalo, ali no sikiriki, sutra kiša 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kod njega je +40 i u januaruVirtu4l je napisao/la:Ugrijalo, ugrijalo, ali no sikiriki, sutra kiša
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Haris moj fini ,lijepi:
meni samo nije jasno kako tebe bilo ko ozbiljno sbvata dok "diskutujes" o fudbalu!?Kad vec spominjes moderatore ,mislim da bi im bolje bilo da uvedu neke osnove pismenosti ovdje..vjerovatno bi ti tada vec bio u Banovicima
Pises kao sedmogodisnjak covjece ,poradi malo na tome!
By the way ,sinoc je malo kise palo ,nije toliko vruce!
meni samo nije jasno kako tebe bilo ko ozbiljno sbvata dok "diskutujes" o fudbalu!?Kad vec spominjes moderatore ,mislim da bi im bolje bilo da uvedu neke osnove pismenosti ovdje..vjerovatno bi ti tada vec bio u Banovicima
Pises kao sedmogodisnjak covjece ,poradi malo na tome!
By the way ,sinoc je malo kise palo ,nije toliko vruce!
Harise, pises li ti recke koliko si forumasa "poslao" u Banovice?harishp je napisao/la:Ma kod njega je +40 i u januaruVirtu4l je napisao/la:Ugrijalo, ugrijalo, ali no sikiriki, sutra kiša
Stavljam sve u arhivu.biskitt je napisao/la:Harise, pises li ti recke koliko si forumasa "poslao" u Banovice?harishp je napisao/la:Ma kod njega je +40 i u januaruVirtu4l je napisao/la:Ugrijalo, ugrijalo, ali no sikiriki, sutra kiša
Uostalom u autoprevozu rade drugi.
A ljudima daleko pjeske.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ne znam kako ovom Harisu ne dosadi pisat,ovdje je 0-24h,svakog citira i pametuje,nevjerovatno koliki je smor,zivot mu se sveo na kompjuter.Ovo ce me 100% prijavit adminu,jer sam mu rekao da je smor

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Prijaviti koga
Ni pips bas svaku muhu ne smakne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko ti imas godina,al iskreno .harishp je napisao/la:Prijaviti koga![]()
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Prodaje ciga sprej protiv bubasvaba, prodje neki tip i pita koliko kosta - dinara -daj jedan, a kako to radi? -pa uhvatis bubasvabu, poprskas jednu nogu, poprskas drugu nogu i ona umre - cigo odgovara. Tip ce na to: pa sta ce mi onda sprej kad moram da hvatam bubasvabe, lakse mi je da je jednostavno zgazim, a cigo ce na to: pa moze i ta varijanta.harishp je napisao/la:Ni pips bas svaku muhu ne smakne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno.....bad_boy je napisao/la:Koliko ti imas godina,al iskreno .harishp je napisao/la:Prijaviti koga![]()
Zato dobri moj badu ne off topiraj i ne guraj druge na to.
Tema je poznata,i kako vidim ne bas vama plaho puno draga.Zato vas se par i javlja.
A dobro se zna ,koji je ''aerodrom''muhi najdrazi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam koliko ona ima godina,haj napisi slobodno
evo ja imam 19.Ne znam zasto ti ovdje svakog citiras i pametujes,ohladi malo,ima svako pravo na svoje misljenje,ako se sta napise protiv Susica ti prvi napadas,i jos neki,a usput im govorite da su neznalice,mamlazi .
Ma ne voli ni on Susica..vidis da ga poredi sa "aerodromom" za muhe...
Znao sam da ce se opametiti jednog dana, zato sam i citavo vrijeme vjerovao u njega
Znao sam da ce se opametiti jednog dana, zato sam i citavo vrijeme vjerovao u njega
On kad ne zna sta ce napisat,pise o muhama,aerodromima,pipsu itd.u stilu djetete od 3 godine se ponasa.carina je napisao/la:Ma ne voli ni on Susica..vidis da ga poredi sa "aerodromom" za muhe...
- velez_mostar
- Kontakt:
Haris je neumoran..ne zamjerim mu ja toliko broj postova ,ne zamjerim mu ni sto ne zna nista o fudbalu ,ne zamjerim mu ni podrsku Susicu ,sve je to ok...relativno ,ali mu stvarno zamjerim sto nas umara nekim glupim postovima ,i sto na svakom koraku prezentuje svoju nepismenost.carina je napisao/la:Ma ne voli ni on Susica..vidis da ga poredi sa "aerodromom" za muhe...
"Zbog velike popularnosti u svijetu fudbala, u JAR-u su napravljene specijalne Vuvuzele, ogromnih dimenzija, sa likom Safeta Susica...Naime, pomenute vuvuzele imaju i posebnu namjenu, poslije upotrebe istih, umjesto da ste zalosni sto ste primili 7 komada, vi mislite da igrate kao Brazil.."
Sta mislite ko je u nas vec probao ove nove vuvuzele?
Sta mislite ko je u nas vec probao ove nove vuvuzele?
Slovencicarina je napisao/la:Sta mislite ko je u nas vec probao ove nove vuvuzele?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
EVo 4-5 postova prodjose,a njega nigdje,ni da mi napise koliko ima godina.Al ovo on cita i prijavljuje postove,koji se naravno brisu,cim se o njemu lose prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.