NK Široki Brijeg

Vlado PD
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Vlado PD » 22 jul 2010, 03:29

Sta se *ebeno desava s kvotama na utakmici Siroki - Austrija?? :|

Bwin jedna od najpoznatijih svima nama je stavila kvotu na Austriju 1,30 da bi ona sad iznosila 1,70,
a na Siroki je isla i do nevjerovatnih 9, da bi sad bila 4,25, rusvaj u kladionicama se desava sa ovom utakmciom,
dal neko nesto zna korisno u vezi ovoga da kes neki uzmemo jer ovo je ludnica sta se desava s ovom utakmicom,
ja sam cuo neke gradske price, al to mogu da budu samo naglabanja...
Uglavnom sretno Sirokom!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 jul 2010, 08:19

Ima li prenosa utakmice. Pozdrav iz Tuzle i sretno večeras.

Evvo upravo sam našao da će prenositi televizija ORF1 na satelitskoj pa ko ima može pratit.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 jul 2010, 10:14

Vlado PD je napisao/la:Sta se *ebeno desava s kvotama na utakmici Siroki - Austrija?? :|

Bwin jedna od najpoznatijih svima nama je stavila kvotu na Austriju 1,30 da bi ona sad iznosila 1,70,
a na Siroki je isla i do nevjerovatnih 9, da bi sad bila 4,25, rusvaj u kladionicama se desava sa ovom utakmciom,
dal neko nesto zna korisno u vezi ovoga da kes neki uzmemo jer ovo je ludnica sta se desava s ovom utakmicom,
ja sam cuo neke gradske price, al to mogu da budu samo naglabanja...
Uglavnom sretno Sirokom!
Šta si načuo da je u Koreji netko uplatio 42 000 000 € na pobjedu Širokog ili da su nam Austrijanci odlučili pustiti da prođemo :shock: .
Dobro ti svi uvijek nešto načujete kad je Široki u pitanju .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jul 2010, 10:23

Iz prve ruke, Široki je kupio utakmicu protiv Austrie, isplaceno im je u jednoj rati, tako da, nemojte se ustrucavati, svi trpajte na kec dok se kvota ne smanji. :lol:

SAMO ŠIROKI!
...Život za Široki...

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 22 jul 2010, 10:25

ŠB_Fidelis je napisao/la:Iz prve ruke, Široki je kupio utakmicu protiv Austrie, isplaceno im je u jednoj rati, tako da, nemojte se ustrucavati, svi trpajte na kec dok se kvota ne smanji. :lol:

SAMO ŠIROKI!

Kvota je već 1,65 na Austriju. A ovaj što govori da je kvota bila 1,30, neka pogleda datum ispod kvote (10. 7. 2010., znaci za prvu utakmicu), a sada kvota varira od 1,65 - 1,90. SRETNO VECERAS.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 10:38

Kvote variraju 1.9 - 1.7 na austriju

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 22 jul 2010, 11:17

Ima prenos na BHT-u.
Iskreno želim da Široki prođe, jer prolaskom Širokog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.

sancho21
Kontakt:

Post Postao/la sancho21 » 22 jul 2010, 11:21

Barca u srcu je napisao/la:Ima prenos na BHT-u.
Iskreno želim da Široki prođe, jer prolaskom Širokog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.
nema prenosa na BHT1, utakmica ce biti prikazana u snimku od 22:55

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 jul 2010, 11:23

Evo vidim da neki neznaju, ima tema o kvotama i kladionicama pa predjite na nju... pustitie ovdje da raspravljamo o sportu... Hvala..
Danas rezultat 2:1 za nas... 8-)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 22 jul 2010, 11:26

Barney Stinson je napisao/la:Evo vidim da neki neznaju, ima tema o kvotama i kladionicama pa predjite na nju... pustitie ovdje da raspravljamo o sportu... Hvala..
Danas rezultat 2:1 za nas... 8-)
Drago bi mi bilo da je tako, ali sanse su 70-30 u korist Austrije.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 22 jul 2010, 11:29

sancho21 je napisao/la: nema prenosa na BHT1, utakmica ce biti prikazana u snimku od 22:55
U pravu si, biće snimak jer se igra u 6 sati.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2010, 11:44

Ne znam zašto je ova utakmica sumnjiva. Austria loša, dosta igrača otišlo, igrali pred praznim stadionom... a Široki ima istu (čak pojačanu) ekipu u odnosu na prošlu sezonu, već odigrali dvije službene utakmice, a i vrijeme je da skinu neki skalp u Europi... pa su priče o namještanju nebuloza - čak sam i ja skinuo X u prvoj utakmici

Danas očekujem pobjedu ŠB 2-1 i prolaz dalje (mada bih bio oduševljen sa 1-1, 0-0, prolaskom na penale)... svejedno, samo da se prođe. :D
Hayley <3

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jul 2010, 12:28

Imam osjećaj da će ga Šilić dat danas, ko zna možda i iz slobodnjaka ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2010, 12:31

Sramota da se neprenose utakmice veceras, live.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 12:33

sajo10 je napisao/la:Sramota da se neprenose utakmice veceras, live.
pa bilo koja..stvarno sramotno...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jul 2010, 12:34

Ovdje ce biti nekoliko links za utakmicu od 13 sati: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=80802&part=sports
Za poneke ce mozda trebati programi kao Sopcast.

Danas samo pametno odigrati, oni moraju napadati, i tu treba strpljivo cekati na svoje sanse.
Zelim vam mnogo uspjeha, jer vam sreca nece trebati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 22 jul 2010, 12:37

Varea bi mogao da presudi,dugo je postio, a što bi mu to tek podiglo cijenu-pa onda prodaja,dobro svakome

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 22 jul 2010, 12:39

Momci nemoj da me napadate dzaba jer nista nisam rekao, samo kazem da je to s kvotama sto se dogadja dosta cudno i da najvise varira na ovu utakmicu.

Jos jednom kazem Sirokom sredno i da prodje austriju jer je stvarno i zasluzio to disciplinom i radom koju je vec pokazao u prvoj utakmici.

A kao sto sam sam rekao to su gradske price, cuo sam inace od jednog covjeka koji vazi ovde za kladionicarskog maga da ovo veceras Austrija dobija, takodje sam isto to citao i na netu, kazem daj boze da se varaju al isto tako kazem i sta se prica, tako nemoj mene da napadate jer zelim sve najbolje...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 12:44

Vlado PD je napisao/la:Momci nemoj da me napadate dzaba jer nista nisam rekao, samo kazem da je to s kvotama sto se dogadja dosta cudno i da najvise varira na ovu utakmicu.

Jos jednom kazem Sirokom sredno i da prodje austriju jer je stvarno i zasluzio to disciplinom i radom koju je vec pokazao u prvoj utakmici.

A kao sto sam sam rekao to su gradske price, cuo sam inace od jednog covjeka koji vazi ovde za kladionicarskog maga da ovo veceras Austrija dobija, takodje sam isto to citao i na netu, kazem daj boze da se varaju al isto tako kazem i sta se prica, tako nemoj mene da napadate jer zelim sve najbolje...
jak mag nema sta... :lol:

mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 22 jul 2010, 12:52

Kevin je napisao/la:
Vlado PD je napisao/la:Momci nemoj da me napadate dzaba jer nista nisam rekao, samo kazem da je to s kvotama sto se dogadja dosta cudno i da najvise varira na ovu utakmicu.

jak mag nema sta... :lol:

mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Pa nebi bio jak da nije u prvoj utakmici na X zaradio tolike pare koje ne moze normalan BH gradjanin sa prosjecnom platom za pola godine.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.