Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

Raul_64
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2014, 12:30

legenda reala je napisao/la: a Terziću stručnjak dao pet minuta u napadu da igra i to na neprirodnoj poziciji desnog beka :roll: :roll:
Jok. tu je doslo do fenomenalnog ukrstanja , gdje je Mirsad otisao na lijevog beka....doduse jest drugi desnjak opet otisao desno :mrgreen:

Ma igramo u skladu sa mogucnostima manje,vise , bit ce tesko dobit tamo zbog glave kakva jest
a najveci problem sto sam vidio je nepostojanje adekvatne zamjene za Karacica , koji dok je svjez lopta i ukrstanja su brza i na nivou
a vremenom pada on , a pada i nasa igra.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 04 jan 2014, 13:27

Nisam samo upratio nema brata Benje Čičkušića , što on nije dobio poziv o.O Neka povreda ili ga je već odbacio jer je otiš'o kod braće da igra ? Mislim da je on fino nadomjestio vrijeme kada se Karačić odmarao :D
Tako blizu, a tako daleko.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 04 jan 2014, 14:26

Vitezani na najbolji moguci nacin polozili ispit

Mada je bilo skeptika kada je Rukometni savez BiH za domaćina kvalifikacione utakmice protiv Latvije, za plasman na SP u Kataru, odredio Vitez za domaćina pokazalo se da za strah nije bilo potrebe. Rukometni klub Vitez zajedno sa općinom odradio je posao organizacije utakmice u gradskoj dvorani za čistu desetku, pa se u takvom ambijentu očekuje i drugi susret osmog januara protiv Estonije. Tribine u dvorani bile su ispunjene do posljednjeg mjesta navijačima iz Viteza, cijele BiH, ali i dijaspore koji su napravili ambijent za svaku pohvalu. Predsjednik RK Vitez Mario Magerl posebno je naglasio činjenicu da na utakmici nije zabilježen niti najmanji incident, za šta se u ime organizatora zahvalio navijačima. Sigurno je da su naši momci u najtežim trenucima, ali i tokom cijele utakmice, imali nesebičnu podršku navijača koji su ih vodili od pobjede. Stoga se bez imalo dileme može reći da su Vitežani na najbolji način položili ispit organizacije utakmice i zadobili potpuno povjerenje RS BiH.
Mada je bilo skeptika kada je Rukometni savez BiH za domaćina kvalifikacione utakmice protiv Latvije, za plasman na SP u Kataru, odredio Vitez za domaćina pokazalo se da za strah nije bilo potrebe.

Rukometni klub Vitez zajedno sa Općinom odradio je posao organizacije utakmice u gradskoj dvorani za čistu desetku, pa se u takvom ambijentu očekuje i drugi susret osmog januara protiv Estonije.

Tribine u dvorani bile su ispunjene do posljednjeg mjesta navijačima iz Viteza, cijele BiH, ali i dijaspore koji su napravili ambijent za svaku pohvalu.

Predsjednik RK Vitez Mario Magerl posebno je naglasio činjenicu da na utakmici nije zabilježen niti najmanji incident, za šta se u ime organizatora zahvalio navijačima.

Sigurno je da su naši momci u najtežim trenucima, ali i tokom cijele utakmice, imali nesebičnu podršku navijača koji su ih vodili od pobjede. Stoga se bez imalo dileme može reći da su Vitežani na najbolji način položili ispit organizacije utakmice i zadobili potpuno povjerenje RS BiH.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 jan 2014, 15:19

Mislim da je trebao zvati doborca kao zamjenu za karacica jer nam je igra pala kad je on izgubio snagu , kako znam doborac igra fino u minsku a ne znam samo da li je on povezan sa kakvin neposluhom al hajd... ugl treba nam neka adekvatna zamjena za karacica

Bhfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatik » 04 jan 2014, 18:27

U koliko se igra i ko prenosi?
Volim Te BiH

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 jan 2014, 18:33

Bhfanatik je napisao/la:U koliko se igra i ko prenosi?
Ja evo gledam na bht-u, ne piše da prenose :?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 04 jan 2014, 18:35

Civa je napisao/la:Nisam samo upratio nema brata Benje Čičkušića , što on nije dobio poziv o.O Neka povreda ili ga je već odbacio jer je otiš'o kod braće da igra ? Mislim da je on fino nadomjestio vrijeme kada se Karačić odmarao :D
Cuo sam za Benju da je imao neko sranje sa avionom dok se vracao sa nekog putovanja i da od tog trenutka ne zeli ulazit u avion .. To odmah znaci da se ne moze racunati na njega u gostujucim tekmama ...

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 04 jan 2014, 18:52

Vedad87 je napisao/la:
Bhfanatik je napisao/la:U koliko se igra i ko prenosi?
Ja evo gledam na bht-u, ne piše da prenose :?
Ima prenos na bhtu ja danas gled'o utakmica je u 2 sad kad će se oni uključiti nešto ranije ja msm uglavnom ima piše tako :D
Tako blizu, a tako daleko.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jan 2014, 20:25

slika

Izgleda da su dogovorili, jer onaj dan nisu najavili da će biti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 04 jan 2014, 20:38

legenda reala je napisao/la:drugi pivot je bio zamjena za Savića neki pet minuta, kao pokušavao je Nikoli napraviti prostor, mali Burić da zatvori onog gorostasa njihovog koji je drugo poluvrijeme igro na Nikolinoj strani odbranu pa ovaj nije uputio šuta kako treba od umora, a Terziću stručnjak dao pet minuta u napadu da igra i to na neprirodnoj poziciji desnog beka :roll: :roll:
a vidjeh i ja one pokušaje, sad ne znam je li halilbegović desni bek, ne mogu se nikako sjetiti, logično mi je da jest, nema smisla da bude lijevi bek pored nikole, terze i čelice...ako je desni, koji kuac ga nije uvodio u igru, čova je imao šut samo takav...

inače, ima tu nekog solidnog materijala, uzevši u obzir i igrače što iz raznih razloga n eigraju trenutno, ali sam stvarno skeptičan u vezi selektora...

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 04 jan 2014, 22:10

frenki je napisao/la:sad ne znam je li halilbegović desni bek...
Nije ... :arrow:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 jan 2014, 22:25

sto Edin Basic ne igra za nas ? negdje sam procitao opet je izabran u all star ekipi Francuskog prvenstva

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 04 jan 2014, 22:54

Realno, nikad lošija reprezentacija, nikad lošije vođena...Baraž ova repka vidjeti neće, a pojedinim u savezu je to i drago da mogu dovesti na mjesto izbornika Magija ili nekog sličnog, koji će se baviti menadzerskim poslovima, a ne uspjehom nacionalne vrste...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2014, 23:48

frenki je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:drugi pivot je bio zamjena za Savića neki pet minuta, kao pokušavao je Nikoli napraviti prostor, mali Burić da zatvori onog gorostasa njihovog koji je drugo poluvrijeme igro na Nikolinoj strani odbranu pa ovaj nije uputio šuta kako treba od umora, a Terziću stručnjak dao pet minuta u napadu da igra i to na neprirodnoj poziciji desnog beka :roll: :roll:
a vidjeh i ja one pokušaje, sad ne znam je li halilbegović desni bek, ne mogu se nikako sjetiti, logično mi je da jest, nema smisla da bude lijevi bek pored nikole, terze i čelice...ako je desni, koji kuac ga nije uvodio u igru, čova je imao šut samo takav...

inače, ima tu nekog solidnog materijala, uzevši u obzir i igrače što iz raznih razloga n eigraju trenutno, ali sam stvarno skeptičan u vezi selektora...
Mislim da je Halilbegović srednji bek i jedina zamjena Karačiću. Volio bih da je dobio priliku, igra dosta dobro u Njemačkoj. Sutra svakako očekujem više minuta u napadu za Terzića i Halilbegovića, možda je njih odmarao, nešto je govorio da je taktički odmarao neke igrača za ostale utakmice... I ne znam jesu li Panić i Malinović definitivno otpali za ove 3 preostale utakmice?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 jan 2014, 11:12

Latvijci izraženi favoriti,ako je suditi po kladionicama.
1,40 na pobjedu Latvije.
Ništa,lijepa kvota od 1,85 da nećemo izgubiti tri razlike :)
Nadam se pobjedi,kao i uvijek kada je u pitanju naša reprezentacija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 05 jan 2014, 11:14

O kojem Hallbegovicu je rijec,ako pricate o Faruku sto je igrao u Borcu on je lijevi bek.....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jan 2014, 11:38

Nisam optimist danas.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jan 2014, 13:44

Ako Latvijci nas uhvate na početku, k'o mi njih u Vitezu, ' na trehu ', nećemo imati snage da se gonjamo s njima i uslijediti će nam debakl.

Neko moje mišljenje s obzirom na velike oscilacije u igri koje je ova klapa pokazala tokom kvalifikacija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2014, 13:52

Kakva je ovo dvorana u pm :roll:
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2014, 13:59

Idemo momci!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.